• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΙταλίαΤρεντο και Τρεντίνο - Άνω Άντιτζε
  1. APOT SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία APOT SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, μηλα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Trento, Ιταλία.

  2. FRUMA GMBH - OBST UND GEMÜSEGROSSHANDEL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRUMA GMBH - OBST UND GEMÜSEGROSSHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bozen, Ιταλία.

  3. VALCOM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία VALCOM SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και μηλα. Έχει έδρα σε Mezzocorona, Ιταλία.

  4. MOUNTAIN FLOWER

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOUNTAIN FLOWER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bolzano, Ιταλία.

  5. OSWALD RIZZI

    Ιταλία

    Η εταιρεία OSWALD RIZZI, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και πολτοι φρουτων. Έχει έδρα σε Meran, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONSORZIO FRUTTICOLTORI JUVAL SOC.COOP.A.R.L.

    Ιταλία

  2. GIULIA COMMERCIALE SRL - IMPORT EXPORT

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIULIA COMMERCIALE SRL - IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και αγροδιατροφικά. Έχει έδρα σε TRENTO, Ιταλία.