• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Ιταλία

Ιταλία
  1. CASTROFRUTTA SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CASTROFRUTTA SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρούτων, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, εισαγωγη φρουτων, εισαγωγείς φρούτων, εξαγωγη φρουτων, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, κονσέρβα με φρούτα του πάθους, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Castrovillari, Ιταλία.

  2. AZIENDA AGRICOLA FORFORELLI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA FORFORELLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικός τουρισμός, υπηρεσιες για το εμποριο με το εξωτερικο, και Αγροτικός τουρισμός. Έχει έδρα σε Vittoria, Ιταλία.

  3. AGRI TRADIZIONE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AGRI TRADIZIONE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλύσιμο φρούτων, λαχανικών, ψαριών (μηχανές). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, Εισαγωγές - εξαγωγές σταφυλιών, Αγροτικά προϊόντα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγείς φρούτων, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Vittoria, Ιταλία.

  4. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, κολοκυθες, βολβοι κρεμμυδιου, συσκευασμενα κρεμμυδια, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Angri, Ιταλία.

  5. BEFER FRUIT SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEFER FRUIT SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, εισαγωγη φρουτων, εισαγωγη λαχανικων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, εισαγωγείς φρούτων, Φρούτα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και πωληση φρουτων χονδρικης. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRUIT ITALY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRUIT ITALY SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, διανομείς φρούτων, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Mercogliano, Ιταλία.

  2. NATURALMENTESRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NATURALMENTESRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, εισαγωγείς φρούτων, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Vittoria, Ιταλία.

  3. FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO

    Ιταλία

    Η Frida srl είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την πώληση φρούτων και λαχανικών και η οποία αντιμετωπίζει την πρόκληση της γεωργίας του μέλλοντος, παρέχοντας πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμού για να ικανοποιήσει τις ολοένα και πιο προσεκτικές και επιλεκτικές απαιτήσεις του καταναλωτή. Η επιχείρηση έχει έδρα την Campania, στη νότια Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Casoria, στην επαρχία της Νάπολης. Η επιλογή των προϊόντων και πολύ ανταγωνιστική τιμή κάνουν τη Frida srl σημείο αναφοράς στον τομέα.

  4. ITALFRUTTA DI MANNO SRL

    Ιταλία

    Η επιχείρηση ιδρύεται το 1976 με την επωνυμία F.lli di Manno και με σκοπό να ξεχωρίσει στην αγορά για την ποιότητα των προτεινόμενων της προϊόντων και την αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης. Η αφοσίωση της επιχείρησης επιβραβεύεται γρήγορα με την πρόοδο του τζίρου της. Το 1984, αναδιοργανώνεται ήδη και μετονομάζεται σε Italfrutta di Manno Srl

  5. ORTOSI

    Ιταλία

    Η Azienda Agricola ORTOSI είναι μια νέα οικογενειακή επιχείρηση του αγροτικού τομέα, που εξασφαλίζει στους πελάτες της ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων. Οι νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε παραγωγές υψηλής ποιότητας, μειώνοντας παράλληλα στο ελάχιστο τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  1. 2 G DI GIORDANO GIOACHINO

    Ιταλία

    Η 2G di Giordano Gioachino ασχολείται με την εμπορία κηπευτικών προϊόντων. Εξαγωγές φρούτων, συσκευασμένων σταφυλιών προς κατανάλωση και άλλων ειδών. Ελάτε να μας επισκεφτείτε στο Canicattì, Via Toselli, 65, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα: www.2gdigiordano.com. Τηλ: 0922 735360 κιν. 380 3316072

  2. IMPERIAL ORTAGGI DI DI MAURO ENRICO

    Ιταλία

    Η Imperial Ortaggi βρίσκεται στη Vittoria (RG) και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, την προσυσκευασία, το εμπόριο και τη διανομή λαχανικών στη χονδρική. Χονδρική πώληση φρούτων και λαχανικών, φρούτα και λαχανικά, μονάδα συσκευασίας λαχανικών, μονάδα προσυσκευασίας λαχανικών, διανομή λαχανικών και άλλα πολλά.

  1. GULLINO IMPORT-EXPORT SRL

    Ιταλία

    Η GULLINO είναι μια από τις πρώτες ιταλικές επιχειρήσεις που εξάγουν ακτινίδια, ροδάκινα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα και μήλα.

  2. F.B. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B. SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, κρεμμυδια, αγκιναρες, Σταφύλια, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Vimodrone, Ιταλία.

  3. NATURGLOBE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NATURGLOBE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, πατατες νεας σοδειας, εξαγωγή πατάτας, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  4. TANDIS TRADING CO.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TANDIS TRADING CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, παραγωγη και μεταποιηση μελιου, συσκευασια ξηρων καρπων, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Terni, Ιταλία.

  5. ORTONAPOLETANO SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTONAPOLETANO SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Scafati, Ιταλία.

  6. PERUZZO GROUP

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERUZZO GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσπεριδοειδη, και επιτραπεζιο σταφυλι. Έχει έδρα σε Comiso, Ιταλία.

  7. F.I.R. COMPANY S.R.L

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.I.R. COMPANY S.R.L, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωτικα φρουτα, λαχανικα χονδρικης, φρουτα και λαχανικα, και διανομείς φρούτων. Έχει έδρα σε Casamassima, Ιταλία.

  8. AZIENDA AGRICOLA VENDITTI FABIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA VENDITTI FABIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα, καροτα, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Luco Dei Marsi, Ιταλία.

  1. FORCINA MARCO & C. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORCINA MARCO & C. SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Stazione Fondi-Fondi, Ιταλία.

  2. TRESTINI FRUIT

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRESTINI FRUIT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, αχλαδια, ακτινιδια, και ροδακινα. Έχει έδρα σε Ronco All'adige, Ιταλία.

  3. MI.DI.FRUITS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MI.DI.FRUITS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορικη διαμεσολαβηση, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Bisceglie, Ιταλία.

  4. ELITE CATERING SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELITE CATERING SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρουτων, πωληση φρουτων χονδρικης, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. LA FAVORITA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA FAVORITA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, επιτραπεζιο σταφυλι, Φρούτα, και λευκά σταφύλια για επιτραπέζιο οίνο. Έχει έδρα σε Canicattì, Ιταλία.

  6. TREA FRUIT SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREA FRUIT SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλημεντινες, ροδακινα, επιτραπεζιο σταφυλι, και βερυκοκα. Έχει έδρα σε San Ferdinando Di Puglia, Ιταλία.

  7. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάστανα, καστανα, συσκευασμενα καστανα, Κάστανα, και Κρέμες καστάνων. Έχει έδρα σε Canepina, Ιταλία.

  8. EL MANSOURY FOR IMPORT AND EXPORT SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία EL MANSOURY FOR IMPORT AND EXPORT SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγκιναρες, μανγκο, κρεμμυδια, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Cerignola, Ιταλία.

  9. CONSORZIO AGRICOLO ORTODEC

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONSORZIO AGRICOLO ORTODEC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Bellizzi, Ιταλία.

  10. B&B FRUTTA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία B&B FRUTTA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bussolengo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

117 Επιχειρήσεις