• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

ΙταλίαΤορίνο και Πιεμόντε
  1. ERRECINQUE S.R.L

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Errecinque είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των θερμοπλαστικών σωλήνων, έγχυσης πλαστικών και ελαστικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία, κυρίως στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με παρουσία στην αγορά από το 1981, η εταιρεία διαθέτει 4 εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία, 1 στη Ρουμανία σε JV με την Rochling Automotive και 1 υποκατάστημα με αποθήκη στις ΗΠΑ κοντά στο Ντιτρόιτ.

  2. VERZOTTI ALBERTO

    Ιταλία

  3. RESINTUBI CUNEO DI BASIGLIO ATTILIO E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RESINTUBI CUNEO DI BASIGLIO ATTILIO E C. S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Borgo San Dalmazzo, Ιταλία.

  4. EDP.PLASTUBI S.R.L.

    Ιταλία

  5. TUBI GOMMA TORINO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUBI GOMMA TORINO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Mirabello Monferrato (Al), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLINDO PLAST DI MASERA MAURIZIO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  2. PLASTICA LG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTICA LG S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Moncalvo, Ιταλία.

  3. G.F.MANUFATTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.F.MANUFATTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, κυψελοειδη καουτσουκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Occimiano, Ιταλία.

  4. COMEC S.R.L.

    Ιταλία