• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου

Αποτελέσματα για

Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FRIULANA METALLI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULANA METALLI S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Palmanova, Ιταλία.

  2. CORRADINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORRADINI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  3. TRAN - FER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRAN - FER S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. OUTILS

    Ιταλία