• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου

Αποτελέσματα για

Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH CHEMIE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ στον επιχειρηματικό τομέα χημείας της Grillo-Werke AG. Επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή και στην παγκόσμια διάθεση ανόργανων χημικών ενώσεων θείου και ψευδαργύρου. Εκτός αυτού λειτουργούμε το υπερσύγχρονο σύστημα διμεθυλικού αιθέρα στην Ευρώπη. Οι προδιαγραφές παραγωγής εκτείνονται από την τεχνική ποιότητα έως την υπερκαθαρή φαρμακευτική ποιότητα. Τα κύρια πεδία εφαρμογής εκτείνονται από τη χημική βιομηχανία, έως την παραγωγή ινωδών υλικών και υλικών κυτταρίνης, καθώς και τη βιομηχανία ζωοτροφών και τροφίμων και φαρμακευτικές χρήσεις. Ο επιχειρηματικός τομέας θειικού οξέος, SO2 και ανακύκλωσης λειτουργεί μια εγκατάσταση θειικού οξέος για την παραγωγή υγρού τριοξειδίου του θείου, ατμίζοντος θειικού οξέος και θειικού οξέος 96% και 98%, καθώς και ανακυκλωμένου θειικού οξέος για την παραγωγή και τη διάθεση διοξειδίου του θείου. Ο επιχειρηματικός τομέας θειικών και θειωδών ενώσεων ασχολείται με την παραγωγή και τη διάθεση θειικού ψευδαργύρου, καθώς και θειικού διμεθυλεστέρα (DMS), διμεθυλαιθέρα (DME), όξινου θειικού νατρίου, όξινου θειώδους νατρίου και πυροθειώδους νατρίου.

 2. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 3. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

 4. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 5. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALÚRGICA FONSECA & FLORA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, γαλβανικές άνοδοι, άνοδοι, Αντιδιαβρωτική προστασία, ψευδαργυρος, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, στοιχεια και τμηματα για πλεουμενα και πλοια, Μηχανικά επεξεργασμένα εξαρτήματα, και άνοδοι από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Matosinhos, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 2. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WESTFALENZINN J. JOST KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Κασσίτερος- κράματα, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, άνοδοι, και Υλικά μαλακής συγκόλλησης. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

 3. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIPL.-ING. HERWIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολιπανση, μολυβδος, και αλουμινιο. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 4. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, ψευδαργυρος, μολυβδος, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

 5. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Γερμανία

  Η HZD είναι από το 1991 αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών και συνεργάτης για την παραγωγή και την επεξεργασία χυτών υπό πίεση εξαρτημάτων ψευδαργύρου. Η εταιρεία μας είναι γνωστή για τις μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες, τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφρώδη ψευδάργυρο -ZINCOPOR- και την τακτική συνεργασία με ερευνητικά σχέδια του κλάδου των χυτηρίων. Με την εμπειρογνωμοσύνη μας παρέχουμε μια ασυνήθιστη εμπειρία πελάτη σε άμεση συνεργασία και βρίσκουμε τη σωστή λύση για κάθε πρόκληση. Το 2019 μας έπληξε η χρεοκοπία. Αλλά τα καταφέραμε. Ακόμη και στο πλαίσιο αυτό κατορθώσαμε να εδραιωθούμε στην αγορά. Από τον Αύγουστο του 2020 συνεχίζουμε με την νέα εταιρική επωνυμία HZD - Druckguss Havelland GmbH. Οι στόχοι μας είναι σαφώς καθορισμένοι: προσανατολισμός στον πελάτη, ποιότητα και αποδοτικότητα ως προς το κόστος για την αειφόρο και ασφαλή ανάπτυξη και την εξέλιξη της επιχείρησής μας. Παράγουμε με ευέλικτο και αξιόπιστο χρόνο από το τυποποιημένο προϊόν έως σύνθετα ειδικά προϊόντα.

 1. ZINCO GROUP. SRL

  Ιταλία

  Η Zinco Group ιδρύθηκε τη δεκαετία του '80 υπό τη μορφή μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης κατασκευής αγωγών για τζάκι και οικοδομικών υλικών. Με την πάροδο των ετών, η επιχείρηση ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή συστημάτων αγωγών απομάκρυνσης καπνού και διπλών πλαισίων παραθύρου για συρόμενες πόρτες. Σήμερα, η Zinco Group δραστηριοποιείται στην ευρύτατη επιχειρηματική σκηνή χάρη σε ένα δομημένο δίκτυο καταστημάτων που εκτείνεται σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη.

 2. ID CASTING

  Γαλλία

  Η εταιρεία ID CASTING, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Arbois, Γαλλία.

 1. GLORIA KEY

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία GLORIA KEY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, και Γαλβανικές επεξεργασίες. Έχει έδρα σε Zhodino, Λευκορωσία.

 2. COLIMET SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία COLIMET SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιψευδαργυρωση με ψεκασμους, και επιψευδαργυρωση μεταλλικων επιφανειων με ψεκασμους. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 3. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Τουρκία

  Η εταιρεία YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Karatay/konya, Τουρκία.

 4. INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS

  Γαλλία

  Η εταιρεία INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Saint-Amand Montrond, Γαλλία.

 5. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARTUR MONSE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 6. MINA GALVANIZ

  Τουρκία

  Η εταιρεία MINA GALVANIZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιστοι φωτισμου, και τοποθετηση στηθαιων ασφαλειας σε οδους και αυτοκινητοδρομους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Μεταξοτυπία, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Γαλλία.

 8. INZA Y PLAS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία INZA Y PLAS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Massamagrell-Valencia, Ισπανία.

 1. S. ERASMO ZINKAL S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία S. ERASMO ZINKAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηρια, χυτευση αλουμινιου-ψευδαργυρου υπο πιεση, τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, και μιγματα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

 2. DIALOG-LIBRTI LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία DIALOG-LIBRTI LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλο σε ραβδους, ορειχαλκος σε ραβδους, και αλουμινιο σε ραβδους. Έχει έδρα σε Slavyansk, Ουκρανία.

 3. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Wülfrath, Γερμανία.

 4. SIOBRA

  Γαλλία

  Η εταιρεία SIOBRA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους έγχυση ζαμάκ, Χύτευση μαγνησίου, κραμα μαγνησιου, και χυτηρια χυτευσης υπο πιεση. Έχει έδρα σε Arbois, Γαλλία.

 5. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους έγχυση ζαμάκ, και χυτευμενα τεμαχια απο ζαμακ. Έχει έδρα σε Águeda, Πορτογαλία.

 7. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, χυτευση αλουμινιου-ψευδαργυρου υπο πιεση, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Roletto, Ιταλία.

 8. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ NETZSCHKAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Netzschkau, Γερμανία.

 9. STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, και κατασκευή μικρών τεμαχίων. Έχει έδρα σε Dampierre-Les-Bois, Γαλλία.

 10. ASG METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία ASG METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

386 Επιχειρήσεις