• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου

Αποτελέσματα για

Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH CHEMIE

  Γερμανία

  ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ στον επιχειρηματικό τομέα χημείας της Grillo-Werke AG. Επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή και στην παγκόσμια διάθεση ανόργανων χημικών ενώσεων θείου και ψευδαργύρου. Εκτός αυτού λειτουργούμε το υπερσύγχρονο σύστημα διμεθυλικού αιθέρα στην Ευρώπη. Οι προδιαγραφές παραγωγής εκτείνονται από την τεχνική ποιότητα έως την υπερκαθαρή φαρμακευτική ποιότητα. Τα κύρια πεδία εφαρμογής εκτείνονται από τη χημική βιομηχανία, έως την παραγωγή ινωδών υλικών και υλικών κυτταρίνης, καθώς και τη βιομηχανία ζωοτροφών και τροφίμων και φαρμακευτικές χρήσεις. Ο επιχειρηματικός τομέας θειικού οξέος, SO2 και ανακύκλωσης λειτουργεί μια εγκατάσταση θειικού οξέος για την παραγωγή υγρού τριοξειδίου του θείου, ατμίζοντος θειικού οξέος και θειικού οξέος 96% και 98%, καθώς και ανακυκλωμένου θειικού οξέος για την παραγωγή και τη διάθεση διοξειδίου του θείου. Ο επιχειρηματικός τομέας θειικών και θειωδών ενώσεων ασχολείται με την παραγωγή και τη διάθεση θειικού ψευδαργύρου, καθώς και θειικού διμεθυλεστέρα (DMS), διμεθυλαιθέρα (DME), όξινου θειικού νατρίου, όξινου θειώδους νατρίου και πυροθειώδους νατρίου.

 2. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 3. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία METALÚRGICA FONSECA & FLORA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, γαλβανικές άνοδοι, άνοδοι, Αντιδιαβρωτική προστασία, ψευδαργυρος, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, στοιχεια και τμηματα για πλεουμενα και πλοια, Μηχανικά επεξεργασμένα εξαρτήματα, και άνοδοι από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Matosinhos, Πορτογαλία.

 4. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Γερμανία

  Η εταιρεία GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 5. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, ψευδαργυρος, μολυβδος, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIPL.-ING. HERWIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολιπανση, μολυβδος, και αλουμινιο. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 2. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Γερμανία

  Η HZD είναι από το 1991 αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών και συνεργάτης για την παραγωγή και την επεξεργασία χυτών υπό πίεση εξαρτημάτων ψευδαργύρου. Η εταιρεία μας είναι γνωστή για τις μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες, τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφρώδη ψευδάργυρο -ZINCOPOR- και την τακτική συνεργασία με ερευνητικά σχέδια του κλάδου των χυτηρίων. Με την εμπειρογνωμοσύνη μας παρέχουμε μια ασυνήθιστη εμπειρία πελάτη σε άμεση συνεργασία και βρίσκουμε τη σωστή λύση για κάθε πρόκληση. Το 2019 μας έπληξε η χρεοκοπία. Αλλά τα καταφέραμε. Ακόμη και στο πλαίσιο αυτό κατορθώσαμε να εδραιωθούμε στην αγορά. Από τον Αύγουστο του 2020 συνεχίζουμε με την νέα εταιρική επωνυμία HZD - Druckguss Havelland GmbH. Οι στόχοι μας είναι σαφώς καθορισμένοι: προσανατολισμός στον πελάτη, ποιότητα και αποδοτικότητα ως προς το κόστος για την αειφόρο και ασφαλή ανάπτυξη και την εξέλιξη της επιχείρησής μας. Παράγουμε με ευέλικτο και αξιόπιστο χρόνο από το τυποποιημένο προϊόν έως σύνθετα ειδικά προϊόντα.

 3. ZINCO GROUP. SRL

  Ιταλία

  Η Zinco Group ιδρύθηκε τη δεκαετία του '80 υπό τη μορφή μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης κατασκευής αγωγών για τζάκι και οικοδομικών υλικών. Με την πάροδο των ετών, η επιχείρηση ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή συστημάτων αγωγών απομάκρυνσης καπνού και διπλών πλαισίων παραθύρου για συρόμενες πόρτες. Σήμερα, η Zinco Group δραστηριοποιείται στην ευρύτατη επιχειρηματική σκηνή χάρη σε ένα δομημένο δίκτυο καταστημάτων που εκτείνεται σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη.

 4. ID CASTING

  Γαλλία

 5. SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING

  Πορτογαλία

 1. GLORIA KEY

  Λευκορωσία

 2. COLIMET SRL

  Ιταλία

 1. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Τουρκία

 2. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Γερμανία

 4. MINA GALVANIZ

  Τουρκία

 5. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Ιταλία

 6. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Ιταλία

 7. SIOBRA

  Γαλλία

 8. NIMET MADEN

  Τουρκία

 1. A PLUS GALVANIZ

  Τουρκία

 2. ASG METAL

  Τουρκία

 3. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Πορτογαλία

 4. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. DIALOG-LIBRTI LLC

  Ουκρανία

 6. TESTAS

  Βέλγιο

 7. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 8. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ουκρανία

 9. AZ PRESSOFUSIONI

  Ιταλία

 10. BRUSCHI S.P.A.

  Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

432 Επιχειρήσεις