• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR

    Ιταλία

    Η εταιρεία LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. S.L.M.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.L.M., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  3. TRI. MEC.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRI. MEC., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  4. ESSEPI S.N.C. DI SIEGA IVAN E PASQUALATO STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ESSEPI S.N.C. DI SIEGA IVAN E PASQUALATO STEFANO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  5. PIZETA W.L.D. DI PERES F. S.N.C.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEW PROJECT DI MISDARIIS CANDIDO

    Ιταλία

  2. S.A.M.O. S.R.L.

    Ιταλία

  3. NTS S.R.L.

    Ιταλία

  4. TA.GE. S.A.S. DI TATO GJERGJI & C.

    Ιταλία

  5. PARAVANO

    Ιταλία

  1. LE.IL.AN DI CANUTI LEANDRO

    Ιταλία

  2. ZONTA NICOLETTA & C. S.A.S.

    Ιταλία

  1. OFF.NE S. LENARDON DI LENARDON SILVANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFF.NE S. LENARDON DI LENARDON SILVANO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. INOX CARPENTERIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INOX CARPENTERIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. DAL - CO. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAL - CO. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Osoppo, Ιταλία.

  5. GIEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  6. IDEA PROTOTIPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA PROTOTIPI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  7. TMF3 DI GERUSSI ALBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TMF3 DI GERUSSI ALBERTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  8. C.T. SALDATURA

    Ιταλία

  1. LILLIFER - COOP. SOC. LILLIPUT -

    Ιταλία

  2. ITASTEEL GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  3. FRIULINOSSIDABILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULINOSSIDABILI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ταινιες μεταλλου ελασματοποιημενες εν ψυχρω, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  4. S.I.A.T. S.P.A.

    Ιταλία

  5. DI GIUSTO ACCIAI S.R.L.

    Ιταλία

  6. SIDERZILLI S.R.L.

    Ιταλία

  7. SIDERURGICA TRIESTINA

    Ιταλία

  8. DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες, και Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  9. DEINOX S.R.L.

    Ιταλία

  10. FACS FUCINE S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

168 Επιχειρήσεις