• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

 2. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

 3. H.P. WIRTH GMBH

  Γερμανία

  Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

 4. LWZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η LWZ είναι μια από τις υπερσύγχρονες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας κασσιτεροκόλλησης και θερμικής επεξεργασίας. Η επιχείρηση αξιοποιεί την εμπειρία σαράντα ετών για την υλοποίηση των ιδεών των πελατών. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η τεχνολογία κασσιτεροκόλλησης και η θερμική επεξεργασία μετάλλων. Σκληρή κασσιτεροκόλληση, μαλακή κασσιτεροκόλληση, κασσιτεροκόλληση με προστατευτικό αέριο, κασσιτεροκόλληση αλουμινίου, κασσιτεροκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, χάλυβα. Ορείχαλκος, χαλκός και αλουμίνιο, συγκολλητά συγκροτήματα για τον τομέα της θέρμανση και της υγιεινής, επαγωγική κασσιτεροκόλληση, κασσιτεροκόλληση φλόγας. Συνεργασία σημαίνει για εμάς υποστήριξη από την πρώτη ιδέα προϊόντος. Για την επιλογή του υλικού, τον προσδιορισμό παρτίδας και τη σωστή συγκόλληση της κατασκευής μπορείτε να στηρίζεστε στις γνώσεις μας.

 5. CONFORMTEC GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

 2. VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH

  Γερμανία

 4. ARMIN HAIN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Γερμανία

 1. SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. BING POWER SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 1. ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. ÖZTÜRK METALL

  Γερμανία

 3. JOINT-STOCK COMPANY "ELECTROSVARKA" (JSC "ESVA")

  Ρωσία

 4. VERMOTEC VERBINDUNGS- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. META E² F GMBH

  Γερμανία

 6. ALPHA-LAYTRON GMBH

  Γερμανία

 7. COOP! CONSULTING AND OPERATING GMBH

  Γερμανία

 8. SOLDADURAS PLANELLS, S.L.

  Ισπανία

 1. SCHWEISSEREI FRITZSCH

  Γερμανία

 2. SEIT ELETTRONICA SRL

  Ιταλία

 3. HABERER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

 4. PVA LÖT- UND WERKSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. CPM SALDATURE

  Ιταλία

 6. IMS INDUSTRIEMONTAGESERVICE GMBH

  Γερμανία

 7. BECCALOSSI MARIO

  Ιταλία

 8. WEHLE HARTLÖTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 9. ABRACOR

  Βέλγιο

 10. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.779 επιχειρήσεις