• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

 2. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

 3. H.P. WIRTH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

 4. LWZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LWZ είναι μια από τις υπερσύγχρονες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας κασσιτεροκόλλησης και θερμικής επεξεργασίας. Η επιχείρηση αξιοποιεί την εμπειρία σαράντα ετών για την υλοποίηση των ιδεών των πελατών. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η τεχνολογία κασσιτεροκόλλησης και η θερμική επεξεργασία μετάλλων. Σκληρή κασσιτεροκόλληση, μαλακή κασσιτεροκόλληση, κασσιτεροκόλληση με προστατευτικό αέριο, κασσιτεροκόλληση αλουμινίου, κασσιτεροκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, χάλυβα. Ορείχαλκος, χαλκός και αλουμίνιο, συγκολλητά συγκροτήματα για τον τομέα της θέρμανση και της υγιεινής, επαγωγική κασσιτεροκόλληση, κασσιτεροκόλληση φλόγας. Συνεργασία σημαίνει για εμάς υποστήριξη από την πρώτη ιδέα προϊόντος. Για την επιλογή του υλικού, τον προσδιορισμό παρτίδας και τη σωστή συγκόλληση της κατασκευής μπορείτε να στηρίζεστε στις γνώσεις μας.

 5. BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BTE BIEGETECHNIK-ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CONFORMTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONFORMTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Freigericht, Γερμανία.

 2. STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEMMERMANN INDUKTIVHÄRTEREI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Radevormwald, Γερμανία.

 3. ARMIN HAIN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARMIN HAIN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Rodenbach, Γερμανία.

 4. VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VSW SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

 5. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WESTFALENZINN J. JOST KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Κασσίτερος- κράματα, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, άνοδοι, και Υλικά μαλακής συγκόλλησης. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

 1. SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHIECK WÄRME- UND LÖTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

 2. BING POWER SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BING POWER SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 1. ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACS INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

 2. ÖZTÜRK METALL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ÖZTÜRK METALL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fröndenberg, Γερμανία.

 3. SOLDADURAS PLANELLS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SOLDADURAS PLANELLS, S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και συγκολληση αλουμινιου. Έχει έδρα σε Aldaia, Ισπανία.

 4. ALPHA-LAYTRON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALPHA-LAYTRON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Reinheim, Γερμανία.

 5. META E² F GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία META E² F GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 6. VERMOTEC VERBINDUNGS- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VERMOTEC VERBINDUNGS- UND MONTAGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε St. Ingbert, Γερμανία.

 7. COOP! CONSULTING AND OPERATING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία COOP! CONSULTING AND OPERATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Bad Tölz, Γερμανία.

 8. SCHWEISSEREI FRITZSCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHWEISSEREI FRITZSCH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 1. SEIT ELETTRONICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SEIT ELETTRONICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα επαγωγικής θέρμανσης, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συστήματα επαγωγικής θέρμανσης, συστηματα μαρκαρισματος λεϊζερ, εκτυπωσεις λεϊζερ σε υφασματα, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

 2. HABERER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HABERER ELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

 3. PVA LÖT- UND WERKSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PVA LÖT- UND WERKSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Wettenberg, Γερμανία.

 4. CPM SALDATURE

  Ιταλία

  Η εταιρεία CPM SALDATURE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση με ορειχαλκο, συγκολληση μεταλλων, και συγκολληση με φλογα. Έχει έδρα σε Muggio', Ιταλία.

 5. IMS INDUSTRIEMONTAGESERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία IMS INDUSTRIEMONTAGESERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Eltville, Γερμανία.

 6. WEHLE HARTLÖTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEHLE HARTLÖTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Amstetten, Γερμανία.

 7. HARNISCHMACHER GMBH LÖTTECHNIK - WÄRMBEHANDLUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HARNISCHMACHER GMBH LÖTTECHNIK - WÄRMBEHANDLUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fröndenberg, Γερμανία.

 8. BÖSCH BAUTEILE ROHRDORF

  Γερμανία

  Η εταιρεία BÖSCH BAUTEILE ROHRDORF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Φρέζες και τρυπάνια, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Φρέζες και τρυπάνια, και Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Messkirch, Γερμανία.

 9. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Λειαντικοί τροχοί, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, επιδιορθωση, Λειαντικοί τροχοί, και βολφραμιο (τουγκστενιο). Έχει έδρα σε Chassieu, Γαλλία.

 10. ABRACOR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ABRACOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, ηλεκτροδια, εξαρτηματα συγκολλησης, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, και μεταλλικα προϊοντα ενσωματωση για συγκολληση. Έχει έδρα σε Nivelles, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.363 Επιχειρήσεις