• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ACCIAIERIE BERTOLI SAFAU S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCIAIERIE BERTOLI SAFAU S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli, Ιταλία.

  2. DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες, και Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  3. TECNO SISTEM S.A.S. DI GIACOMINI DENIS C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNO SISTEM S.A.S. DI GIACOMINI DENIS C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Χάλυβες, και Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  4. ZML INDUSTRIES S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZML INDUSTRIES S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες, και Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  5. SANGOI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANGOI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Χάλυβες, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FACS FUCINE S.R.L.

    Ιταλία

  2. DEINOX S.R.L.

    Ιταλία

  3. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

  4. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  5. STM SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση εν θερμώ, ηλεκτροδιαβροση, και Χύτευση εν θερμώ. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  1. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

  2. STEFANO BATTISTELLA

    Ιταλία

    Μηχανουργεία ακριβείας, μηχανουργεία, μηχανουργεία για τον κλάδο της ναυτιλίας.

  1. G.M.A. PULITURA METALLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.M.A. PULITURA METALLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, τριβεια μεταλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Vito D'asio, Ιταλία.

  2. A.T.O.S. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.T.O.S. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, και κατασκευη και σχεδιασμος καλουπιων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  3. DLP WATERJET SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία DLP WATERJET SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτόξευση δέσμης νερού, και υδροκοπη. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. SAFOP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAFOP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και τρυπανια για μεταλλα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. BROVEDANI GROUP SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία BROVEDANI GROUP SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα, μηχανική ακριβείας, μηχανικά τμήματα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, και Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  6. A.M. SAS DI SECULIN I. & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.M. SAS DI SECULIN I. & C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, τορναρισμα ψηφιακου ελεγχου, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  7. ALFATECH SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFATECH SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, μη τοξικές επενδύσεις, αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  8. OFFICINE MECCANICHE G.T.S. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE MECCANICHE G.T.S. SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες κοπης μεταλλων, τορνευση, τορνευση μεταλλων, και μεταλλικοι σκελετοι. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  1. INDRI PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία INDRI PAOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, ακονισμα φρεζων, ακονισμα κυκλικων λαμων, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, και τροχισμα οργανων και εργαλειων. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  2. OUTILS SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία OUTILS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, καρβιδιο του βολφραμιου, σκληρα μεταλλα, και μεταλλικα κραματα. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  3. METALLASER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALLASER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, κοπή με λέιζερ, ελαφρες κατασκευες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και συγκολληση μεταλλων. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  4. STEELFORM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEELFORM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εναλλακτες θερμοτητας με δεσμες αυλων. Έχει έδρα σε Rivignano Teor, Ιταλία.

  5. LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR

    Ιταλία

    Η εταιρεία LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  6. COSTAM HI-TECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COSTAM HI-TECH S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, και μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  7. MP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MP SRL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  8. OFFICINA INDUSTRIALE BATTISTELLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA INDUSTRIALE BATTISTELLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Βιομηχανική συντήρηση, μηχανικές κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, και επιδιόρθωση θαλάσσιων πετρελαιοκινητήρων. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  9. MOSA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOSA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητες συναρμολογησεις, καλουπια, και χυτευση εν ψυχρω. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  10. FRIULINOSSIDABILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULINOSSIDABILI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ταινιες μεταλλου ελασματοποιημενες εν ψυχρω, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

314 Επιχειρήσεις