• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτά

Αποτελέσματα για

Φυτά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η C.D.B. Η COSMETICI DERMO BIOLOGICI αναπτύσσει, κατασκευάζει και συσκευάζει καλλυντικά για το πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής αποκλειστικά για λογαριασμό τρίτων. Διαθέτει εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για την υλοποίηση καινούριων προϊόντων. Η δομή μάς επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για τη μερική ή ολική διαχείριση (πλήρης υπηρεσία) του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και την προετοιμασία τεχνικών φακέλων, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς.

  2. VIVAIO DI BERT

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIVAIO DI BERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλατύφυλλα, δένδρα και θάμνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα για τον κηπο. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  3. VIVAI OLIVO TOFFOLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIVAI OLIVO TOFFOLI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πώληση φυτών κήπου, και ανθη και φυτα σε χονδρικη. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  4. AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθοφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα για τη φυτοκομια, ανθοφορα φυτα, και φυτα για τον κηπο. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  5. BIOINGREDIENTS RESEARCH SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIOINGREDIENTS RESEARCH SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκχυλισματα βοτανων, φυτικα εκχυλισματα, Καλλυντικά, και Ακατέργαστο υλικό καλλυντικών. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KHERSONES DISTRIBUTIONS

    Ιταλία

    Η εταιρεία KHERSONES DISTRIBUTIONS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακατέργαστα φυτικά έλαια. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. ROSADIJERICHO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROSADIJERICHO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. FIORI DEL MONDO DI MARZENA BARSZCZ

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIORI DEL MONDO DI MARZENA BARSZCZ, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθοστολισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθοφόρα φυτά, Φυτά θερμοκηπίων, Ανθοφόρα φυτά, και Φυτά θερμοκηπίων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. MAGIC FLOWER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGIC FLOWER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθοστολισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά θερμοκηπίων, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά θερμοκηπίων, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. FLOREALE ISONTINA DI ROBERTO ZAMPAR & LUCA FURIOS S.N.C.

    Ιταλία

  1. RIGHINI DOLORES & C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. FRIULANA OLI S.P.A.

    Ιταλία

  1. OLEIFICIO SAN GIORGIO

    Ιταλία

  2. CORBANESE RENZO

    Ιταλία

  3. GIAVEDONI DOMENICO

    Ιταλία