• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

Αποτελέσματα για

Τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. IL CANTIERE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL CANTIERE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  2. GALASSI PIETRO & TOMADINI ELIONDA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GALASSI PIETRO & TOMADINI ELIONDA S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.

  3. COBETON S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COBETON S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  4. F.A.M.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.A.M.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Caneva, Ιταλία.

  5. BIESSE S.A.S. DI BIASINI STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIESSE S.A.S. DI BIASINI STEFANO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COOPERATIVA PRECASA S.COOP.A.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA PRECASA S.COOP.A.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Fiumicello (Ud), Ιταλία.

  2. BLOCK - ENERGY S.R.L.

    Ιταλία

  3. TOFFOLI MANUFATTI S.N.C.

    Ιταλία

  4. MCZ GROUP S.P.A.

    Ιταλία

  5. ROS RAFFAELLO

    Ιταλία

  1. DI TOMMASO S.R.L.

    Ιταλία

  2. ZOFF F.LLI S.A.S.

    Ιταλία

  1. I.C.E. VISINTINI S.R.L.

    Ιταλία

  2. FERRARESSO GIANFRANCO

    Ιταλία

  3. VIDA GEOM. ARMANDO S.R.L.

    Ιταλία

  4. MANUFATTI IN CEMENTO DI DEL BIANCO MAURO E C. S.N.C.

    Ιταλία

  5. TECNOPRESS DI VISINTINI TARCISIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  6. MCZ GROUP S.P.A.

    Ιταλία