• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συμβουλές σε γεωργικά θέματα

Αποτελέσματα για

Συμβουλές σε γεωργικά θέματα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. DOTTO FRANCESCO CONSULTING GREEN

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOTTO FRANCESCO CONSULTING GREEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, Σύμβουλοι για γεωργικά θέματα, κηπουρικη, και Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει έδρα σε Mortegliano, Ιταλία.

  2. TODERO TIZIANA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TODERO TIZIANA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι διαχείρισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, συμβουλοι σε φορολογικα θεματα, και Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. STECCHINA DR. LIVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία STECCHINA DR. LIVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φοροτεχνικοί σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορολογικες δηλωσεις, συμβουλοι λογιστικων θεματων, ορκωτοι λογιστες, και αναλυση ισολογισμων. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. BV CONSULTING

    Ιταλία

    Η εταιρεία BV CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταξίδια και τουρισμός, συμβουλοι σε θεματα διοργανωσης εκδηλωσεων, Επιχειρηματικό σχέδιο, Ταξίδια και τουρισμός, και συμβουλοι επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. PLAN SYSTEM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN SYSTEM SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι σε θεματα χωροταξικου σχεδιασμου, και συμβουλές εμπορίου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STUDIO VEGLIACH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO VEGLIACH S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι για θεματα υδροηλεκτρικης ενεργειας, και τεχνικοι συμβουλοι για θεματα θερμοηλεκτρικης ενεργειας. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. INFINITY DIGITAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία INFINITY DIGITAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαδικτυακό μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμβουλές και στρατηγική σε θέματα Μάρκετινγκ / E-μάρκετινγκ, Σύμβουλος σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής στο διαδίκτυο, και Δημιουργία και διαχείριση ιστοτόπων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. ZILLI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZILLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπειρογνωμονες σε θεματα γεωργιας, τροφες για χελωνες, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, και τυρια με φρουτα. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.