• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργικα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Γεωργικα μηχανηματα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ZILLI SNC DI ZILLI GUERRINO - MACCHINE PER L'AGRICOLTURA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZILLI SNC DI ZILLI GUERRINO - MACCHINE PER L'AGRICOLTURA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  2. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

    Ιταλία

    Η Fiorin Ezio Eredi δραστηριοποιείται στην συντήρηση, την οδική βοήθεια και την επισκευή φορτηγών και βιομηχανικών οχημάτων, μηχανικά φτυάρια, εκσκαφείς, χωματουργικά μηχανήματα, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη και βιομηχανικοί κινητήρες. Η δραστηριότητα, που προέκυψε από την πρωτοβουλία του Ezio Fiorin το 1955, είχε αρχικά στόχο την επισκευή κινητήρων και εργαλείων από τον τομέα της γεωργίας αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα, επεκτάθηκε σε άλλους τομείς. Ο γιος Alberto έχει πλέον αναλάβει την διαχείριση μιας σωστά ενισχυμένης δραστηριότητας στον τομέα της επισκευής, της οδικής βοήθειας και της συντήρησης, στον τομέα της γεωργίας, των κινητήρων και των βιομηχανικών οχημάτων, για χωματουργικά μηχανήματα και οχήματα για εργοτάξια καθώς και μια ολόκληρη γκάμα άλλων μηχανημάτων και εργαλείων που συναντάμε στην καρδιά ενός σύγχρονου συνεργείου, καλά εξοπλισμένο. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει άδεια για την επισκευή διαφόρων σημάτων που κυριαρχούν στην αγορά. Διαθέτει κινητό συνεργείο για την επισκευή και την οδική βοήθεια.

  3. DANPER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANPER S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χωματουργικα μηχανηματα, εκθαμνωτες, ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, και εκσκαφεις. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. ZILLI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZILLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπειρογνωμονες σε θεματα γεωργιας, τροφες για χελωνες, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, και τυρια με φρουτα. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  5. METALPACK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALPACK S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων, και Μεταλλοποίηση γυαλιού. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DURI' AGRISERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DURI' AGRISERVICE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  2. GENERAL PARTS

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERAL PARTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά σιλό, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργικά σιλό. Έχει έδρα σε MUGGIA, Ιταλία.

  3. AGRICOLMECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICOLMECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  4. PUPIN SERGIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUPIN SERGIO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  5. LA MECCANOAGRICOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA MECCANOAGRICOLA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, γεωργικα τρακτερ, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Villa Santina, Ιταλία.

  1. NUOVA C.A.M.I. S.N.C. DI BRUNO E ADRIANO CASSIN

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA C.A.M.I. S.N.C. DI BRUNO E ADRIANO CASSIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Varmo, Ιταλία.

  2. NASSUTTI ADELIO S.N.C. DI MAURO E FEDERICA NASSUTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία NASSUTTI ADELIO S.N.C. DI MAURO E FEDERICA NASSUTTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, ελκυστηρες, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Travesio, Ιταλία.

  1. MAURO MARINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAURO MARINO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  2. F.LLI CUM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI CUM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  3. MATERMACC S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATERMACC S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. AGRICOLA CHITTARO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICOLA CHITTARO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, ελκυστηρες, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Fiumicello Villa Vicentina, Ιταλία.

  5. OFFICINA MOZZI S.N.C.

    Ιταλία

  6. C.L.M. S.R.L.

    Ιταλία

  7. SERTECH

    Ιταλία

  8. RIO S.R.L.

    Ιταλία

  1. BONAVENO GIANFRANCO & C.

    Ιταλία

  2. BONAVENO TRATTORI S.R.L.

    Ιταλία

  3. OFFICINA MECCANICA PARAVAN DI PARAVAN MAURIZIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  4. AGRI RAVAGNOLO S.R.L.

    Ιταλία

  5. F TRADE S.R.L.

    Ιταλία

  6. MENARDI S.N.C.

    Ιταλία

  7. OFFICINA AGRICOLA SCAREL CARLO

    Ιταλία

  8. OSSO (S.R.L.)

    Ιταλία

  9. IRRISTAR S.R.L.

    Ιταλία

  10. AGROTECNICA ISONTINA DI GEREMINI ANDREA E RENATO S.N.C.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργικα μηχανηματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

41 Επιχειρήσεις