• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παλέτες

Αποτελέσματα για

Παλέτες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. NUOVA ILES IMBALLAGGI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA ILES IMBALLAGGI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Παλέτες, Συσκευασίες για τρόφιμα, και Παλέτες. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  2. PALLET CLORIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALLET CLORIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικα εμπορευματοκιβωτια και παλετες, και κλουβα συσκευασιας. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. V.P. IMBALLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία V.P. IMBALLI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Παλέτες, Συσκευασίες για τρόφιμα, και Παλέτες. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. ETA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ETA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυτία καί βαρέλια πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεια, και παλετες. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. VI.MA. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VI.MA. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Συσκευασίες για τρόφιμα, Παλέτες, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALT IMBALLAGGI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALT IMBALLAGGI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  2. RTS LOG S.C.A.R.L.

    Ιταλία

  3. IMPRESA PORTUALE PORTO NOGARO S.R.L.

    Ιταλία

  4. INTER-RAIL

    Ιταλία

  5. B LOGISTIC S.R.L.

    Ιταλία

  1. CONSORZIO LOG 3

    Ιταλία

  2. GIERRETI BREDA S.R.L.

    Ιταλία

  1. ITAL WOOD S.R.L.

    Ιταλία

  2. FALEGNAMERIA ADRIA DI CECHET PAOLO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. L&N GROUP

    Ιταλία

    Η εταιρεία L&N GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καυσοξυλα για πιτσαριες, καυσοξυλα, Ξύλα για παλέτες, και θέρμανση με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.