• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • παλέτες

Αποτελέσματα για

Παλέτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SIA DV PELLET

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η SIA "DV Pellet" είναι μια λετονική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στη διεύθυνση Sumbru iela 167, Garciems, Carnikavas pag., Ādažu nov., LV-2163. Είμαστε μια πιστοποιημένη εταιρεία της Λετονίας που διαθέτει προϊόντα ξυλείας υψηλής ποιότητας που προέρχονται από τη Λετονία. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ξύλινα πέλλετ, ξύλινες παλέτες Epal, καυσόξυλα, κάρβουνα, μπριγκέτες, ροκανίδια, πριονίδι, ροκανίδι ξυλείας, ξυλεία και κούτσουρα. Χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους ξυλείας όπως δρυς, σημύδα, οξιά, μελία, γαύρος, ελάτη και πεύκο για να διασφαλίζουμε την αντοχή και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Η γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτησή μας καλύπτει 27 ευρωπαϊκές χώρες. Με την πάροδο των ετών έχουμε καλλιεργήσει στενές σχέσεις με τους κύριους πελάτες μας στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στη Γαλλία, στη Δανία, την Πολωνία, στη Νορβηγία, στην Ελβετία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιταλία. Όλα τα προϊόντα μας Power Wood παράγονται και συσκευάζονται στη Λετονία. Για τη διασφάλιση των απρόσκοπτων παραδόσεων διοργανώνουμε μια ετήσια συνάντηση πριν από την περίοδο αιχμής όπου συζητούμε τη διαδικασία παράδοσης ως ομάδα. Αυτό συμβάλλει στην εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών μας και ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας μας. Για τη διασφάλιση μιας εμπειρίας επιτυχημένης παράδοσης σάς ζητούμε να μάς παρέχεται αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με τυχόν προκλήσεις ή ιδιαιτερότητες της τοποθεσίας σας, όπως κατασκευές σε εξέλιξη, δυσεύρετες οδεύσεις ή ανακριβείς συντεταγμένες GPS. Επειδή προνοούμε για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστάσεων, είμαστε σε θέση να βρίσκουμε κατάλληλες λύσεις και να παραδίδουμε την παραγγελία σας με επιτυχία.

 2. ZAMKO

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η ZAMKO είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία εξειδικευμένη στα πτυσσόμενα παλετοκιβώτια. Η πρόκληση μας σε κάθε έργο είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: “προσανατολισμένο στην υπηρεσία”, “ανεξάρτητη συμβουλή”, “ειδικός με κίνητρο την εύρεση λύσης”. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Συνήθως βρίσκουμε την βέλτιστη λύση καθώς συνεργαζόμαστε ενεργά με τον πελάτη. Λαμβάνοντας τις απαιτήσεις του έργου διαχείρισης διακίνησης του πελάτη ως αρχικό σημείο, προσπαθούμε να έχουμε πρωτότυπες ιδέες ώστε να βρούμε την λύση με τα ελάχιστα λειτουργικά κόστη. ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Η εκτενής μας γκάμα πτυσσόμενων παλετοκιβωτίων είναι υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, είτε κατασκευάζονται από πλαστικό, ξύλο, χάλυβα ή χαρτόνι. Πέρα από τις λύσεις μας για ειδικούς τομείς, αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ: Η συγκέντρωση και ενοικίαση παλετοκιβωτίων είναι η ειδικότητα μας. Πληρώνετε ένα ελάχιστο ποσό ημερησίως ή με την χρήση. Επισκευάζουμε επίσης κάθε είδους πλαστικού παλετοκιβωτίου επαγγελματικά. Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης σε όλη την Ευρώπη.

 3. JAN PELLET

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η JANPellet είναι ένας προμηθευτής ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που ιδρύθηκε το 2021 με έδρα στην πόλη Alkmaar, Ολλανδία. Η γραμμή μας προϊόντων διαθέτει πιστοποίηση, είναι οικολογική και προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΕΛΕΤ - ξύλινα πέλλετ Enplus A1, ξύλινα πέλλετ ανώτατης ποιότητας και βιομηχανίες μποίλερ με ξύλινα πέλλετ. ΞΥΛΟΚΆΡΒΟΥΝΑ - ξυλοκάρβουνο μέτριας έως σκληρής πυκνότητας σκληρού ξύλου Αυστραλίας Με ελάχιστο καπνό και λεπτό άρωμα. ΚΑΥΣΟΞΥΛΟ - Τα καλύτερα αποξηραμένα κούτσουρα σε ξηραντήριο από σημύδα, βελανιδιά, μελιά, και δρυς με εγγυημένη περιεκτικότητα υγρασίας κάτω από 18%. Τα κούτσουρα μας είναι κατάλληλα για κλιβάνους καύσης ξύλου και σε ανοικτές εστίες και επειδή αποξηραίνονται σε ξηραντήρια, διαθέτουν υψηλές αξίες ενέργειας και θέρμανσης ώστε να σας εξασφαλίσει ζεστασιά απολαμβάνοντας το τζάκι σας! ΠΑΛΕΤΕΣ - Σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά για γενική χρήση αποθήκευσης και διανομής. Η JANPellet δεσμεύεται να προσφέρει μόνο την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής και να παραδώσει ξύλινα πέλλετ, καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα και παλέτες ανώτατης ποιότητας εντός πέντε ημερών! Επικοινωνήστε με την φιλική μας ομάδα και αποκτήστε την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης και τιμής στην αγορά.

 4. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η TARTAK GALKA είναι μια πολωνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην μεταφορά ξυλείας και στις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων. Η ανάπτυξη της εταιρείας μας με την πάροδο του χρόνου μας ώθησε το 2013 στην δημιουργία εταιρικής σχέσης με την Trak-Drew, κορυφαία επιχείρηση σήμερα στην παραγωγής παλετών. Το 80% του ξύλου για την παραγωγή αποκτάται από την εταιρεία από κρατικά δάση, 100% πιστοποιημένο κατά PEFC και το υπόλοιπο 20% του υλικού προέρχεται από την Σλοβακία. Είμαστε περήφανοι να αναφέρουμε πως η εταιρεία διαθέτει στόλο φορτηγών που χρησιμοποιεί για την διευκόλυνση του έργου της και μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας που αναζητούν μια γρήγορη και ασφαλή παράδοση προϊόντων. Τα προϊόντα μας: - Ξύλινες παλέτες- Κενή παλέτα - Πριστή ξυλεία - Τετραγωνισμένη ξυλεία- Ροκανίδια ξυλείας- Πριονίδη- Φλοιός δέντρου. Είμαστε μια δημιουργική εταιρεία, ανοιχτή στις τωρινές απαιτήσεις της αγοράς. Προωθούμε την ανάπτυξη και την συνεχή βελτίωση ώστε τα προϊόντα μας να ικανοποιούν τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Χάρη στην οικογενειακή μας παράδοση και στην εκτενής μας εμπειρία, έχουμε εξαιρετική φήμη τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη αγορά. Όσοι ενδιαφέρονται για συνεργασία με την εταιρεία μας είναι ευπρόσδεκτοι ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. ZS PALETTENSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 2006 είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση με ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των φορέων φορτίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Sefer Sengin είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας όπως και η εξειδικευμένη ομάδα μας. Οι δύο ευπρόσιτες μονάδες μας στον ευρύτερο χώρο της Στουτγάρδης καθιστούν δυνατή την προμήθεια σε ολόκληρη την Ευρώπη: στο Bissingen an der Teck, το κιβώτιο από πλέγμα είναι στο προσκήνιο σε μια έκταση 20.000 m². Εκεί παράγεται και επισκευάζεται σωστά με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στο Lenningen, στο επίκεντρο βρίσκεται η παλέτα σε εγκαταστάσεις 40.000 m². Και για τους δύο φορείς φορτίων, η ZS παρέχει στους πελάτες της τις δυνατότητες ανταλλαγής, πώλησης ή επισκευής. Η ενοικίαση κιβωτίων από πλέγμα είναι ένα ακόμη μεγάλος τομέας. Ένας ιδιόκτητος όρχος οχημάτων με εξειδικευμένους, εκπαιδευμένους οδηγούς και δραστήριες ομάδες και στις δύο μονάδες αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη διαχρονική επιτυχία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOLZ-SPECKMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εισαγωγές σε όλο τον κόσμο, παραδόσεις σε όλη την Γερμανία, 35 000 τ.μ. - κλειστή αποθήκη εν μέρη κλιματιζόμενη. Όλα τα ξύλινα προϊόντα διαμορφώνονται από υπερσύγχρονα μηχανήματα. Τα προϊόντα μας: ξυλεία για την διαρρύθμιση του κήπου και του τοπίου, πάνελ από ίνες μέσης πυκνότητας (MDF), πάνω συσσωματωμένης ξυλείας, κοντραπλακέ, κινητές πίστες χορού, αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου, πάνελ, ξύλινα πάνελ, ξύλινες συσκευασίες

 2. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η ISOSPAN GmbH διακρίνεται εδώ και δεκαετίες αφενός για τις καινοτομικές λύσεις της και αφετέρου για τη μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη εταιρική πολιτική. Η εταιρεία SALZBURGER δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και έχει ειδικευτεί στους ακόλουθους τομείς: εξειδικευμένες πέτρες επένδυσης από ροκανίδια, φινιρίσματα τοίχων από ροκανίδια και πλάκες μόνωσης από ροκανίδια. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επιτρέπει σχεδόν κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση. Τα προϊόντα μας: • Προκατασκευασμένα υλικά τοιχοποιίας • Τσιμεντόλιθοι ξύλου • Επενδύσεις τοίχου από φυσική πέτρα • Παλέτες • Μονώσεις τοίχου • Θερμομόνωση με τη μέθοδο έγχυσης

 3. E.H.W. WORLDWIDE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

 4. WESTKOND INVEST CZ

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η WestKond Invest CZ διευκολύνει την άμεση σύνδεση με τους παραγωγούς των προϊόντων που χρειάζεστε. Η εταιρεία μας δημιούργησε συνεργασίες με διάφορους κατασκευαστές και ορυχεία παγκοσμίως, διατηρώντας εξαρτώμενες σχέσεις με έμφαση στις γρήγορες παραδόσεις, ανώτατη ποιότητα προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές. Μεταξύ των αξιότιμων μας πελατών με διεθνής αναγνώριση, μπορούμε να αναφέρουμε τις AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, και άλλες, όλες καθιερωμένες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά. Δεσμευόμαστε όχι μόνο στην παράδοση άριστων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και στο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, εξασφαλίζοντας την πλήρης ικανοποίηση των πελατών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπ. ηλιέλαιο, ξύλινα πέλλετ και λίπη ζαχαρωτών υψηλής ποιότητας.

 5. PORTPALLET

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η PORTPALLET φέρνει την επανάσταση στους τομείς συσκευασίας και μεταφοράς εμπορευμάτων με μεταλλικές παλέτες από γαλβανισμένο αλουμίνιο ή ατσάλι. Οι καινότομες μας παλέτες αριστεύουν όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια, εξυπηρετώντας βιομηχανίες όπως οι χημικοβιομηχανίες, φαρμακοβιομηχανίες, γεωργίας και διανομής. Χαρακτηριστικά κλειδιά συμπεριλαμβάνουν ευκολία καθαρισμού, εξαιρετική αντοχή, πολλαπλής χρήσης, οικολογικές και εξατομίκευση. Παρέχουμε λύσεις για: Χημικά προϊόντα Χειρισμός επικίνδυνων υλικών με ασφάλεια. Τρόφιμα Εξασφάλιση της ακεραιότητας των προϊόντων διατροφής με υγιεινής παλέτες. Φαρμακευτικά Προστασία των φαρμακευτικών προϊόντων στην τροφοδοτική αλυσίδα. Γεωργία, Χρήση των βιώσιμων μας παλετών στην γεωργία και στην μεταφορά. Διανομή: Ομαλές επιχειρήσεις διατηρώντας την ασφάλεια των προϊόντων. Ελάτε στην PORTPALLET στην shapin

 1. CRAEMER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CRAEMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δεξαμενές αποθήκευσης, παλστικές παλέτες, πλαστικα δοχεια, Βιομηχανικές πλαστικές παλέτες, παλετοκιβώτια, πλαστικά κουτιά παλέτες, κάδοι και παλέτες από πλαστικό, Μονωτικές, θερμικές συσκευασίες, και Δεξαμενές αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Herzebrock-Clarholz, Γερμανία.

 2. SIA PETERKOKS

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIA PETERKOKS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα κουτιά και κιβώτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Ξύλινες συσκευασίες, Παλέτες, καφάσια φρούτων και λαχανικών, ξυλινα κιβωτια, ξύλινα κουτιά, Θήκες και κουτιά από ξύλο, κατασκευάζονται συσκευασίες από ξύλο, και παραγωγη παλετων. Έχει έδρα σε Olaine, Λετονία.

 1. INKA PALETTEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INKA PALETTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυτιλιακή ναύλωση, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Παλέτες χημικών προϊόντων, δισκοι χειρισμου, συσκευασίες για εξαγωγές, ξυλινες συσκευασιες, παλστικές παλέτες, μινι παλετες, και επεξεργασμενη ξυλεια. Έχει έδρα σε Siegertsbrunn, Γερμανία.

 2. PLANETPAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANETPAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κάδοι και παλέτες από πλαστικό, πλαστικά κουτιά παλέτες, παλετοκιβώτια, και ειδικα εμπορευματοκιβωτια και παλετες. Έχει έδρα σε Angers Cedex 01, Γαλλία.

 3. TDR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TDR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλινες παλετες, ξύλινες παλέτες στα μέτρα του πελάτη, παλετες κατα παραγγελια, και κατασκευαστής ξύλινων παλετών. Έχει έδρα σε Fontenilles, Γαλλία.

 4. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAMMA-WOPLA / SMART FLOW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές συσκευασίες, πλαστικα δοχεια, παλετες συσκευασιας, Πλαστικές συσκευασίες, παλστικές παλέτες, ειδικα εμπορευματοκιβωτια και παλετες, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και κάδοι και παλέτες από πλαστικό. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 5. LIDAL

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIDAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλα για παλέτες, τυποποιημενες παλετες, τυποποιημένες ξύλινες παλέτες, ξυλινες παλετες, παλετες μιας χρησης, παράδοση παλετών, ξύλινες παλέτες στα μέτρα του πελάτη, και παλετες κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Miastko, Πολωνία.

 6. ARGUS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARGUS SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλινες παλετες, παραγωγη παλετων, παλετες μιας χρησης, Παλέτες IPPC, Βιομηχανικές παλέτες, κιβώτια μεταφορών, μεταφορές παλετών, παλέτες επίπλωσης, και παλετοκιβώτια. Έχει έδρα σε Zielona Góra, Πολωνία.

 7. ERICH GÜTH KISTENFABRIKATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERICH GÜTH KISTENFABRIKATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 8. WUPPER-PALETTEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WUPPER-PALETTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 1. HORNA GMBH VERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HORNA GMBH VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Grafenrheinfeld, Γερμανία.

 2. EUROPAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROPAL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Porta Westfalica, Γερμανία.

 3. ELMAR DREHER GMBH HOLZERZEUGNISSE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELMAR DREHER GMBH HOLZERZEUGNISSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Rietheim-Weilheim, Γερμανία.

 4. K + L HOLZVERARBEITUNGS UND -HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K + L HOLZVERARBEITUNGS UND -HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Appen Bei Hamburg, Γερμανία.

 5. DOM PALETTEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOM PALETTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Dormagen, Γερμανία.

 6. HOLZ NEUDECK GMBH SÄGEWERK UND HOLZVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOLZ NEUDECK GMBH SÄGEWERK UND HOLZVERARBEITUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Zeulenroda-Triebes, Γερμανία.

 7. FEIGL PALETTEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FEIGL PALETTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Eschlkam, Γερμανία.

 8. JOSEF SPECKNER GMBH - PALETTEN- U. KISTENERZEUGUNG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOSEF SPECKNER GMBH - PALETTEN- U. KISTENERZEUGUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Schwand Im Innkreis, Αυστρία.

 9. HUBERT SCHULTE GMBH HOLZVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUBERT SCHULTE GMBH HOLZVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

 10. THD - THOMAS HOFFMANN LOGISTIKDIENSTLEISTUNGEN, HANDEL UND TRANSPORT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THD - THOMAS HOFFMANN LOGISTIKDIENSTLEISTUNGEN, HANDEL UND TRANSPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παλέτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.726 Επιχειρήσεις