• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχείο

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, κομψο, 4 αστερων, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, σουιτες, διατιθεται υπηρεσια wifi, διατιθεται γυμναστηριο με πανοραμικη θεα, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

  3. HOTEL BELLEVUE SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία HOTEL BELLEVUE SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  4. ALBERGO DIFFUSO BORGO SOANDRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO DIFFUSO BORGO SOANDRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τουριστικες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Sutrio, Ιταλία.

  5. DE MONTE PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DE MONTE PAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, Ξενοδοχειακές υπηρεσίες, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και Ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SANREMO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANREMO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων, Ξενοδοχείο, και Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων. Έχει έδρα σε Grado, Ιταλία.

  2. TIESSE IMMOBILIARE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIESSE IMMOBILIARE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. ALBERGO RISTORANTE ALLA PINETA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE ALLA PINETA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Villa Santina, Ιταλία.

  4. MULTIRESIDENCE S.A.S. DI BELLINA FRANCESCA & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MULTIRESIDENCE S.A.S. DI BELLINA FRANCESCA & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση κτιριων, και Καταλύματα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. LIGNANO SABBIADORO

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIGNANO SABBIADORO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικά. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  1. BOOKINGGRADO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOOKINGGRADO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Grado, Ιταλία.

  2. GREEN HOTEL

    Ιταλία

  1. ALFIM S.R.L.

    Ιταλία

  2. ALBERGO RISTORANTE AL FOGOLAR DI MAINARDIS ALFREDO

    Ιταλία

  3. S.I.L. S.P.A.

    Ιταλία

  4. IMMOBILIARE L. M. S.R.L.

    Ιταλία

  5. HOTEL PORTACAVANA

    Ιταλία

  6. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  7. NUOVA FRIULARREDI SOC.COOP.A R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NUOVA FRIULARREDI SOC.COOP.A R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαρρυθμίσεις για φαρμακεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, βοηθητικα επιπλα, επιπλωση, Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, και επιπλωση ξενοδοχειων. Έχει έδρα σε Nimis, Ιταλία.

  8. FALEGNAMERIA ADESIGN SNC

    Ιταλία

    Η ADESIGN FALEGNAMERIA είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις επιπλώσεις για ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα και αποθήκες κάθε είδους. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες διαρρύθμισης καθιστικού και μπάνιου για ιδιώτες. Θέτουμε στη διάθεσή σας την πείρα και τον επαγγελματισμό μας που αναγνωρίζεται από αυτούς που ξεκινούν μια δραστηριότητα ή επιθυμούν να ανακαινίσουν τον χώρο τους σε επίπεδο αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου ή διαρρύθμισης. Σε μία επίσκεψη, αξιολογούμε τους χώρους και τις δομές, τις απαιτήσεις του πελάτη, τις προδιαγραφές που θέτει και τις επιθυμίες του.

  1. NORMANN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORMANN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. CASA VACANZE CALCARA FAMILY

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASA VACANZE CALCARA FAMILY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. S&M INTERIORS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία S&M INTERIORS SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για ξενοδοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοία - επιπλώσεις, και Πλοία - επιπλώσεις. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  4. GORTAN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GORTAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για κουζίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, επιπλωσεις, επιπλωσεις γραφειων, και επιπλωση ξενοδοχειων. Έχει έδρα σε Aiello Del Friuli, Ιταλία.

  5. BESSER VACUUM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BESSER VACUUM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασία σε κενό, και επιτραπεζια μηχανηματα συσκευασιας υπο κενο. Έχει έδρα σε Dignano, Ιταλία.

  6. SAN GEORGE MARINE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAN GEORGE MARINE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια, ενοικιαση γραφειων, και ενοικιαση κτιριων. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  7. LA FERRERI FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA FERRERI FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός εστιατορίου, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  8. ITALESSE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALESSE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  9. PERUCH REFRIGERAZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERUCH REFRIGERAZIONE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  10. GEATTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEATTI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

80 Επιχειρήσεις