• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ξενοδοχείο

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Πολωνία

  Η Stecko Meble είναι μια επώνυμη εταιρεία κατασκευής επίπλων που προσφέρει πρωτότυπες λύσεις επίπλωσης ανώτατης ποιότητας για την μετατροπή χώρων διαμονής και εργασίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι εκτενής και ποικιλόμορφη, ικανοποιώντας διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις. Είτε αναζητάτε ένα κομψό σετ καθιστικού, εργονομική επίπλωση γραφείου, έπιπλα γραφείου, σύγχρονο υπνοδωμάτιο, λειτουργικές λύσεις για την κουζίνα, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών που ικανοποιούν διάφορα στυλ και απαιτήσεις. Από κλασικό σχέδιο μέχρι τις σύγχρονες τάσεις, αναπτύσσουμε συνέχεια την γραμμή των προϊόντων μας ώστε να είμαστε πάντα μπροστά από την καμπύλη και να ικανοποιούμε τις αναπτυσσόμενες απαιτήσεις των πελατών.Χάρη στην ομάδα μας καταρτισμένων σχεδιαστών και μαστόρων, είμαστε περήφανοι της ικανότητας μας να δημιουργούμε εξατομικευμένα έπιπλα προσαρμοσμένα στις ατομικές προδιαγραφές.Από την ανάπτυξη της έννοιας μέχρι την εγκατάσταση, εξασφαλίζουμε μια ευχάριστη και ομοιόμορφη εμπειρία στους πελάτες μας. Αναζητάμε ενεργά οικολογικά υλικά και παραγωγικές διαδικασίες, μειώνοντας στο ελάχιστο το ανθρακικό μας αποτύπωμα και συμβάλλοντας σε ένα πιο οικολογικό μέλλον. Με την ισχυρή μας φήμη που βασίζεται στην αξιοπιστία και στην αριστεία, έχουμε εξυπηρετήσει με επιτυχία μια ευρεία παλέτα πελατών, από ιδιώτες πελάτες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μέχρι εμπορικά κέντρα. Είτε πρόκειται για ένα μοναδικό τεμάχιο επίπλωσης ή ένα ολοκληρωμένο έργο επίπλωσης, προσεγγίζουμε το καθένα με επαγγελματισμό και με μια αφοσίωση ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες.

 2. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Τουρκία

  H Fanuva είναι μια ηγετική εταιρεία εξαγωγής, κατασκευής και εταίρος παροχής λύσεων στην Τουρκία. Οι πελάτες μας προέρχονται από περισσότερες από 50 διαφ. χώρες. Έχουμε κατηγορίες τεράστιων παραγωγικών γραμμών όπως συστατικά στρωμάτων, εκ των οποίων ανθεκτικό ύφασμα στρωμάτων, ετικέτες, αφρό, μονάδες ελατηρίων, ταινία άκρου, τσόχα, ελατήρια σε θήκες ή ανοικτού τύπου (bonnell). Κάλυμμα στρώματος. Μη υφαντό, με άμεση κλώση, εμφυσημένο, κλινοστρωμνή.. Μαξιλάρι ύπνου, πάπλωμα, κάλυμμα, προστατευτικό στρώματος. έπιπλα όπως κλασικά έπιπλα, τύπου Chesterfield, τούρκικα έπιπλα, πολυτελείς καναπέδες, σετ καθισμάτων, μεταβλητά μασίφ έπιπλα, βάση στρωμάτων όπως κουτί με ελατήρια, κουτί αποθήκευσης, προσκέφαλο. Συστατικά επίπλων όπως ύφασμα ταπετσαρία, πόδια κ.λπ. Εργα επίπλωσης ξενοδοχείων, εστιατορίων, πολυτελών κατοικιών. Έπιπλα κήπου, κούνια, καρέκλα εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, αιώρα και χαλύβδινες δομές κήπου, ατσάλινη δοκός και αντισκουριακή επένδυση, κατάλληλο για εξωτερικό χώρο, ιδανικό για οποιοδήποτε χώρο, όπως καθιστικό, μπαλκόνι, στέγαστρο, κήπο κ.λπ. Αιώρα με θήκη μεταφοράς. Η αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με επικεντρωμένη και προληπτικές λύσεις. Εισάγουμε και εξάγουμε για λογαριασμό σας, αναλαμβάνουμε τις τελωνειακές διαδικασίες, την διαχείριση διακίνησης καθώς και την εγγύηση ποιότητας και τους ελέγχους. Δοκιμάζουμε τις προβλεπόμενες ανάγκες στοχευμένων πελατών με συμπλήρωση ερωτηματολογίων από τους πελάτες στόχους και διευκρινίζοντας τις ανάγκες της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Οι ειδικές ανάγκες κλειδιά είναι η ποιότητα, τιμή, επιλογές, εξατομίκευση, διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία μέσω Whatsapp +905374089350 ή μήνυμα info@fanuva.com.

 3. HOTEL PROJECT MANAGEMENT AND CONTRACT FURNITURE

  Τουρκία

  Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας ώστε να συγκεντρώσουμε 15 χρόνια πείρας στον τομέα του φωτισμού κάτω από την ίδια στέγη σε μία και μοναδική επιχείρηση. Ιδρύσαμε την εταιρεία Ikon Lighting and Engineering το 2013. H Ikon Lighting and Engineering, η καινότομη όψη της βιομηχανίας φωτισμού στην Τουρκία, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας χάρη στα ποιοτικά της προϊόντα και υποστήριξη πελατών και εργάζεται με το όραμα να γίνει ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία του φωτισμού. Στόχος μας να προσφέρουμε περισσότερα από τις προσδοκίες του πελάτη με αποκλειστικό σχεδιασμό βάσει του έργου και την παραγωγή του προϊόντος. H Ikon Lighting διαθέτει τμήμα R&D, P&D, παραγωγής, σχεδιασμού, ποιοτικού ελέγχου, εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υπηρεσίας. Εξυπηρετεί τους πελάτης της με το προσωπικό της μηχανικών και τεχνικών. Προσφέρει υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση σχεδιασμού αποκλειστικά σύμφωνα με το έργο. Συνεχίζουμε να ξεχωρίζουμε στον τομέα χάρη στις μονάδες έρευνας και ανάπτυξης, και P&D, με την καινότομη και δημιουργική δομή που στοχεύει πάντα στην ανάπτυξη. Εκτελούμε διαδικασίες R&D και P&D ακολουθώντας τις διεθνείς τεχνολογικές αναπτύξεις και νέα σχέδια προϊόντων. Καθιερωθήκαμε στον τομέα χωρίς συμβιβασμούς με τις ηθικές μας αξίες "σεβασμός στους ανθρώπους και στην φύση" , θεμελιώδης μας αρχή. Με μια ολιστική προσέγγιση, παρέχουμε υπηρεσίες στον τομέα του φωτισμού, ακόμα και έργα σχεδιασμού-παραγωγής-εφαρμογής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON

  Γαλλία

  Η εταιρεία AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και παραθεριστικές κατοικίες. Έχει έδρα σε Sanilhac, Γαλλία.

 5. BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO

  Ιταλία

  Η εταιρεία BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους bed and breakfast. Έχει έδρα σε Meta, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MY 360 ROOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία MY 360 ROOM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοσύνθεση και σύνθεση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαρωτής 3D, ξενοδοχειο, Σαρωτής 3D, εικονικη πραγματικοτητα, και εικονικες περιηγησεις. Έχει έδρα σε Le Petit-Quevilly, Γαλλία.

 2. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτουρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, Αγροτικός τουρισμός, τοπικα και παραδοσιακα τυρια, Ξενοδοχείο, bed and breakfast, ξενοδοχειο, Αγροτικός τουρισμός, παρκο παιχνιδιων, και αγροτουρισμος με δωματια. Έχει έδρα σε Altamura, Ιταλία.

 3. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτουρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, Αγροτικός τουρισμός, τοπικα και παραδοσιακα τυρια, Ξενοδοχείο, bed and breakfast, ξενοδοχειο, Αγροτικός τουρισμός, παρκο παιχνιδιων, και αγροτουρισμος με δωματια. Έχει έδρα σε Altamura, Ιταλία.

 4. EDENRED AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία EDENRED AUSTRIA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 5. HOTEL VILLA CASAGRANDE

  Ιταλία

  Η εταιρεία HOTEL VILLA CASAGRANDE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατοικιες εποχης, πισινα με υδρομασαζ, κεντρο συνεδριων, ξενοδοχειο, ξενοδοχείο με σπα, και επιπλωμενα διαμερισματα. Έχει έδρα σε Figline E Incisa Valdarno, Ιταλία.

 1. PC-COLLEGE TRAINING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PC-COLLEGE TRAINING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 2. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, κομψο, 4 αστερων, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, σουιτες, διατιθεται υπηρεσια wifi, διατιθεται γυμναστηριο με πανοραμικη θεα, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

 1. VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE

  Ιταλία

  Η εταιρεία VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τουριστικά θέρετρα, επιπλωμενα διαμερισματα, ανοιχτα ολο το χρονο, Τουριστικά θέρετρα, παραθεριστικες κατοικιες, τουριστικο χωριο, σαλε, και μπανγκαλοου. Έχει έδρα σε Pragelato, Ιταλία.

 2. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Ιταλία

  Η εταιρεία AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξίδια και τουρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, ξενοδοχειο, Τουριστικές πληροφορίες, Ξενοδοχείο, γραφειο ταξιδιων, γραφειο τουρισμου, μουσεια, τουριστικη προωθηση, και παραθεριστικες κατοικιες. Έχει έδρα σε Merano, Ιταλία.

 3. DI.GI.MA.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DI.GI.MA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζαχαροπλαστική, Κιγκαλερία οικοδομών, Ξενοδοχείο, μαγειρικα ζωικα λιπη, τροφες ζωοτεχνιας, Αλεύρι και σιμιγδάλι, αλευρι, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Villanterio, Ιταλία.

 4. PLAZA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PLAZA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, ξενοδοχειο, Καταλύματα, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και παραθεριστικες κατοικιες. Έχει έδρα σε Tornolo, Ιταλία.

 5. CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES

  Κύπρος

  Η όμιλος εταιρειών CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Λεμεσό, Κύπρο. Αποτελείται από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο τομέα της παράγωγης εμπορίου. Η εταιρεία A.Z DAILY’S CLEANING PRODUCTS δραστηριοποιείται με παραγωγή υλών καθαρισμού και καλλυντικών προϊόντων. Τα προϊόντα παράγονται σε συσκευασίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία κτλ. Επίσης παράγονται προϊόντα για υπεραγορές. Όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και συμφώνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Επιπλέον η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα με private labelling. Η εταιρεία AZACOR δραστηριοποιείτε από το 2007 με την παραγωγή χαρτιού υγιεινής. (Toilet paper, napkins, kitchen roll, hand towel) based on the quality standards ISO 9001: 2008 Στόχος του ομίλου μας είναι να προσφέρει πάντοτε ποιοτικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.

  Όλα τα προϊόντα για "ξενοδοχείο"

 6. OLTA TRAVEL CYPRUS

  Κύπρος

  Η OLTA Travel Cyprus είναι μια νέα και πολύ δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε από έμπειρους επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου. Γνωρίζουμε πού να κάνετε το ταξιδιωτικό σας πάρτι και πώς να περάσετε χρόνο εκεί, ώστε οι καλεσμένοι σας να θυμούνται την επίσκεψή τους στην Κύπρο ως μια μοναδική περιπέτεια. Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας μας επιτρέπει να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων: • Ομαδικά και ατομικά προγράμματα. • Ταξίδια κινήτρων και δραστηριότητες δημιουργίας ομάδας. • Αποκλειστικές επισκέψεις και προγράμματα VIP. • Ρομαντικές εκδρομές • Μεταγραφές. • Διαμονή και πολλά άλλα! 20 χρόνια προσωπικής εμπειρίας: Το ιστορικό μας μετράει χιλιάδες αξέχαστα ταξίδια και δεκάδες χιλιάδες χαρούμενους διεθνείς τουρίστες.

  Όλα τα προϊόντα για "ξενοδοχείο"

 7. HOTEL CORTINA

  Ιταλία

  Στο κέντρο της Cortina d'Ampezzo, η βασίλισσα των Δολομιτών, το ξενοδοχείο Cortina 4 αστέρων σας υποδέχεται με επαγγελματισμό στην θερμή οικογενειακή της επιχείρηση. Το πρόσφατα ανακαινισμένο μας ξενοδοχείο θα ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των πελατών που αναζητούν μια διαμονή χαλάρωσης στην Valle d’Ampezzo, και ξεχωρίζει χάρη στην ποιότητα και στην ποικιλία των προτεινόμενων υπηρεσιών, με έναν κέντρο που ασχολείται αποκλειστικά με την ευεξία και μια αίθουσα συσκέψεων που είναι κατάλληλη για συνέδρια και για επαγγελματικά ταξίδια. Επισκεφθείτε μας στον ιστότοπο www.hotelcortina.com

 8. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Ελλάδα

  Αρκαδία: τόπος-σύμβολο της καθαρής, αγροτικής, ειδυλλιακής ζωής, μακριά από το άγχος της πολύβουης πόλης, γη των θεών και των μύθων ... Ακριβώς εδώ, στο ''πόδια'' του όρους Μαινάλου και δίπλα στο όμορφο ποτάμι του Λούσιου, βρίσκεται το ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL σε υψόμετρο 680 μέτρων, στην καρδιά του μικρού πέτρινου γραφικού χωριού «Ελληνικό». Αυτό το μικρό αλλά πολυτελές ξενοδοχείο έχει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις: ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους διακοσμημένους σε αποικιακό ρυθμό, μπαλκόνια με θέα στις πλαγιές του όρους Μαινάλου και στην καταπράσινη πεδιάδα του ποταμού Αλφειού, δωμάτια διακοσμημένα με γούστο και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό κομψού και απλού περιβάλλοντος. Το πανέμορφο Ελληνικό είναι η ιδανική βάση για δραστηριότητες κοντά στην αρκαδική οργιώδη φύση, όπως γιόγκα, ράφτινγκ, ποδηλασία και πεζοπορία μέσα από τα υπέροχα μονοπάτια του φαραγγιού του Λούσιου ποταμού. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε!

 1. HOTEL PARASKEVAS

  Ελλάδα

  Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας βρίσκεται στον Τυρό Πελοποννήσου. Ο Τυρός Αρκαδίας είναι μία όμορφη παραδοσιακή τουριστική πόλη σε απόσταση 2, 5 ωρών από την Αθήνα. Εάν αναζητάτε δωμάτια δίπλα στη θάλασσα, η Παραλία Τυρού αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή με καθαρές παραλίες και με τσακώνικο φιλόξενο πνεύμα. Είναι επίσης ιδανική για ήρεμες αλλά και οικονομικές διακοπές σε μια περιοχή που η φυσική της ομορφιά θα σας μαγέψει. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στην παραλία και διαθέτει μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Προσφέρουμε τσακώνικο πρωινό, δωρεάν wi-fi και όλες τις απαραίτητες ανέσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα περάσετε καταπληκτικές διακοπές. Όλα τα δωμάτια μας διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, καθημερινή καθαριότητα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Φροντίστε να ενημερωθείτε για τις εποχικές μας προσφορές, τις οποίες τις αλλάζουμε συχνά προκειμένου να συναντήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις προσδοκίες σας. «Ελάτε σαν φιλοξενούμενοι και φύγετε σαν φίλοι! »

 2. HOTEL RESTAURANT LE PARC

  Γαλλία

  Βρίσκεται στο κέντρο της Αλσατίας, μεταξύ του Κολμάρ και του Στρασβούργου, στην καρδιά των αμπελώνων, κοντά σε ένα οχυρωμένο χωριό, το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ LE PARC κυριαρχείται από το μεσαιωνικό κάστρο του Haut-Koenigsbourg. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις που επιθυμείτε. Το ξενοδοχείο μας προσφέρει οικογενειακά δωμάτια και σουίτες με μεγάλη άνεση. Ένα εξαιρετικό οίκημα 4 αστέρων με σπα, θερμαινόμενη πισίνα, βεράντα, υδρομασάζ, πίδακες μασάζ, το ξενοδοχείο-εστιατόριο Le Parc είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο με την οικογένεια, με φίλους ή για να κανονίσετε ένα επιχειρηματικό σεμινάριο, συνδυάζει εργασία και ξεκούραση. Γαι τα γεύματά σας, πάρτε θέση στο μπαρ κρασιού μας, ένα από τα πιο όμορφα της περιοχής όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα τοπικά προϊόντα που παρασκευάζονται με ευελιξία σε αρμονία με κρασιά Cru. Για τους γευσιγνώστες, ανακαλύψτε το κομψό εστιατόριό μας όπου βασιλεύει η εφευρετική κουζίνα με ιδέες και μεγάλη ευαισθησία του σεφ μας.

 3. HOTEL KALURA

  Ιταλία

  Η δομή μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες και υποδομές που είναι απαραίτητες σε όλες τις αξέχαστες διακοπές : ένα εστιατόριο που προσφέρει μια άριστη κουζίνα, με διεθνή και Σικελιανά πιάτα, με μεγάλη επιλογή κρασιών, Μια μεγάλη αίθουσα με μπουφέ για το πρωινό. Ενα πιάνο μπαρ και ένα μπαρ στην ταράτσα με ασύγκριτη θέα στην θάλασσα και στα βουνά, μια εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων, Μια ιδιωτική παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες καθώς και ένα μικρό μπαρ, ένας χώρος αναψυχής για τα παιδιά, ένα μεγάλο πάρκινγκ.

 4. ALBERGO STELLA D'ORO

  Ιταλία

  Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

 5. HÔTEL BRISTOL

  Γαλλία

  Το ξενοδοχείο BRISTOL τριών αστέρων είναι ένα ξενοδοχείο αίγλης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης MULHOUSE. Ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε την Αλσατία. Αυτό το ξενοδοχείο είναι διαπιστευμένο από τον οδηγό Champérard και τον οδηγό Michelin. Ιδανικός σταθμός για να επισκεφθείτε την ΑΛΣΑΤΙΑ. Κοντά στη Vosges, στο Μαύρο Δάσος, στην Ελβετία και στη Γερμανία. Το ξενοδοχείο BRISTOL αποτελεί σημείο εκκίνησης για τον δρόμο των κρασιών της Αλσατίας, για επίσκεψη στις χριστουγεννιάτικες αγορές και στα Μουσεία του αυτοκινήτου, του σιδηροδρόμου, της εκτύπωσης σε υφάσματα, του βαμμένου χαρτιού κ.ά. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας για τα συνέδρια και τα σεμινάριά σας με τα εξοπλισμένα προσαρμόσιμα σαλόνια της. Σαλόνια δεξιώσεων για τις δεξιώσεις ή άλλες εκδηλώσεις σας. Γάμοι, επαγγελματικά γεύματα, επιχειρηματικά γεύματα, βαφτίσια, θείες κοινωνίες, συνεδριάσεις εταίρων κλπ. Το Bristol είναι ένα από τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, ήσυχο και άνετο, και το καλωσόρισμα είναι τόσο φιλικό, ευγενικό και εκλεπτυσμένο. Το ξενοδοχείο BRISTOL προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και ένα μέρος για πούλμαν και λεωφορεία.

 6. HÔTEL DE PARIS SAINT GEORGES

  Γαλλία

  Ανάμεσα στη Sacré Cœur και την Όπερα, το ξενοδοχείο Saint-Georges στη Μονμάρτρη στο Παρίσι βρίσκεται κοντά στο Moulin Rouge, σε απόσταση 12 λεπτών με τα πόδια από τα μεγάλα καταστήματα. Κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό St Lazare, σε απόσταση 3 στάσεων με το μετρό από το Gare du Nord (πρόσβαση στο RER) και απέχει 20 λεπτά με το μετρό (απευθείας) από τις εκθέσεις στην πύλη των Βερσαλλιών. Περιοχή της πρωτεύουσας που σφύζει από ζωή, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά εστιατόρια, κινηματογράφους και μπουτίκ, μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα που θα κάνει το Παρίσι αξέχαστο για εσάς. Το ξενοδοχείο Saint-Georges του Παρισιού διαθέτει 38 δωμάτια και σας προσκαλεί στην ηρεμία. Μπορείτε να απολαύσετε ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή να εργαστείτε εύκολα χάρη στη δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi. Το ξενοδοχείο Saint-Georges του Παρισιού στη Μονμάρτρη προτείνει έναν πλήρη μπουφέ. Αξιοποιήστε, δύο βήματα από τον λόφο και λίγα λεπτά από την Όπερα και το Ετουάλ, την άνεση ενός ξενοδοχείου 3 αστέρων, όπου έχουν προβλεφθεί όλα για τη χαλάρωση ή την εργασία σας. Το ξενοδοχείο Saint-Georges του Παρισιού είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο.

 7. HOTEL GARNI' AL FRANTOIO

  Ιταλία

  η Garnì Al Frantoio είναι ένα Fit & Family ξενοδοχείο τριών αστέρων με δωμάτια, junior σουίτες και διαμερίσματα θερέτρων. Από την άφιξη έως την αναχώρηση, μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα με χώρο ηλιοθεραπείας και σπα που γεμίζουν με θαλασσινό νερό και χώρο ευεξίας με σάουνα και χαμάμ. Το ξενοδοχείο Hotel Al Frantoio είναι ένας αγαπημένος προορισμός για οικογένειες και αθλητές που ενδιαφέρονται για πολλές δραστηριότητες στην περιοχή, στη λίμνη ή στο βουνό, με κεντρική θέση σε σχέση με τη λίμνη Γκάρντα.

 8. HOTEL EDEN **

  Γαλλία

  Ξενοδοχείο Logis de France με 3 τζάκια στη Martigues. Θέα στο λιμάνι, 5 λεπτά από τις παραλίες της μπλε ακτής και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας. Δωρεάν σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο στο δωμάτιο. Επισκεφθείτε τη Βενετία της Προβηγκίας. Η μπλε ακτή είναι γοητευτική και αυθεντική. Αυτή η ακτή μήκους 25 χλμ. ανάμεσα στον όρμο της Μασσαλίας και τον κόλπο του Fos, χωρίζει τη λίμνη Berre και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η καρδιά της χτυπά στην Martigues. Το ξενοδοχείο Eden βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει θέα στη μαρίνα που κόβει την ανάσα. Δύο βήματα από το κέντρο.

 9. AZIENDA AGRICOLA EREDI MANCARELLA CELESTE S.S.CIS: LE07508051000011522

  Ιταλία

  Το κτίριο διαθέτει πισίνα, μια βιβλιοθήκη με περίπου 500 βιβλία, διαφόρων ειδών και τομέων, που προσφέρονται δωρεάν, στη διάθεση των φιλοξενούμενων μας κατά την διάρκεια της παραμονής τους. μια αίθουσα συνεδρίων για την διοργάνωση συσκέψεων, επιχειρησιακών σεμιναρίων και συνεδριάσεις, με οπτικοακουστικό εξοπλισμό και δυνατότητα υποδοχής 70 ατόμων. Το προσωπικό της Masseria είναι στην διάθεση σας για την κράτηση συμπληρωματικών υπηρεσιών (αυτοκίνητο, μεταφορές, ποδήλατα, ξεναγήσεις, παραλίες, σκάφη, αεροπλάνα και τρένα).

 10. HOTEL EL CID

  Ισπανία

  Ξενοδοχείο ενός αστέρος, στο κέντρο της πόλης Sitges, σε απόσταση 250 μέτρων από την παραλία. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα οροφής και μπάνιο. Τα δωμάτια με θέα στον δρόμο είναι ηχομονωμένα και διαθέτουν διπλά τζάμια. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σολάριουμ και πισίνα, υπηρεσία μπαρ, μεγάλα άνετα σαλόνια, ανελκυστήρες και αίθουσα τηλεόρασης. Κάνουμε τα πάντα για έχετε μια ευχάριστη διαμονή σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και για να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στους κοινόχρηστους χώρους.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

37.592 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες