• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. I.C.A.R. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία I.C.A.R. SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Maniago (Pn), Ιταλία.

  2. DE STALIS MICHELE & C.

    Ιταλία

  3. EURO 2000 DI DAL BO' GIORGIO & LESIZZA MARIA S.N.C.

    Ιταλία

  4. EUROMETAL S.R.L.

    Ιταλία

  5. ZANELLA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. C.P.S.

    Ιταλία

  2. VENIER STAMPAGGI DI VENIER PIERANGELO

    Ιταλία

  3. B.S.V. DI SACILOTTO SIMONE E C. S.A.S.

    Ιταλία

  4. RAMO S.R.L.

    Ιταλία

  5. MOSA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOSA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητες συναρμολογησεις, καλουπια, και χυτευση εν ψυχρω. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  1. OCSAM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCSAM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  2. VALMEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VALMEC S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. CIMOLAI GALLIANO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIMOLAI GALLIANO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. MANZON FLAVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANZON FLAVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, Στερεά καύσιμα, και Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. TRAN - FER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRAN - FER S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. MA.FER.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MA.FER., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. NOVA STAMPAGGI

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA STAMPAGGI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  6. MUZZIN S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MUZZIN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  7. MP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  8. IDEA PROTOTIPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA PROTOTIPI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  1. GOBBO A. & DAL BEN G. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GOBBO A. & DAL BEN G. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Μηχανική ακριβείας, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  2. PIETRO ROSA T.B.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIETRO ROSA T.B.M. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Αλυσίδες, Μηχανική ακριβείας, και Αλυσίδες. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. PRESFER S.R.L.

    Ιταλία

  4. MARTINUZZO EMILIO & C.

    Ιταλία

  5. IL.MAS S.R.L.

    Ιταλία

  6. FRIULFORGIA S.R.L.

    Ιταλία

  7. ACCIAIERIE BERTOLI SAFAU SPA

    Ιταλία

  8. SIDERZILLI S.R.L.

    Ιταλία

  9. UNIMEC S.R.L.

    Ιταλία

  10. SIDERURGICA TRIESTINA

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

172 Επιχειρήσεις