Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

 2. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Σε περισσότερα από 70 χρόνια, η Gebr. W. + H. Zaugg AG έχει αποκτήσει μια μοναδική τεχνογνωσία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η παραγωγή τέλειων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σημερινής από τεχνική άποψη απαιτητικής αγοράς. Η καινοτομία και η ακρίβεια είναι απαραίτητες στην κατασκευή καλουπιών και στη χύτευση υπό πίεση. Με αυτήν τη φιλοσοφία εργαζόμαστε και ενεργούμε σε καθημερινή βάση ώστε να παράγουμε τα τέλεια προϊόντα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Gebr. W. + H. Zaugg AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας της Bettina Ulrich-Zaugg και του Stephan Ulrich. Είμαστε ο συνεργάτης σας για τέλεια πλαστικά εξαρτήματα, την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων, την τρισδιάστατη εκτύπωση και το σέρβις.

 3. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε εμπειρία άνω 50 ετών στον τομέα της παραγωγής υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης, λύσεων ψεκασμού ελαστικών, καθαριστικών και πρόσθετων προϊόντων σε διαδικασίες διαμόρφωσης και χύτευσης. Η εξειδίκευσή μας ξεπερνά τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και παράγουμε. Γνωρίζουμε τις εκάστοτε διαδικασίες παραγωγής των διαφόρων κλάδων και βοηθούμε τους πελάτες μας να παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα με αποδοτικότερο τρόπο περιορίζοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής πλαστικών και μεταλλικών μερών με πιστοποίηση κατά ISO9001, με έδρα στην Κίνα, στην Ningbo, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής λαμαρινών, στην μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, στην κύρτωση σωλήνων, στην πλαστική έγχυση, μορφοποίηση και εξώθηση. Παράγουμε τορνευμένα μέρη CNC ακριβείας με διαδικασία τόρνευσης και φρεζάρισμα CNC, όπως μεταλλική κοίλανση μερών, βαθιά έλαση μεταλλικών μερών, συγκόλληση και μορφοποίηση μεταλλικών μερών, κύρτωση σωλήνων και κατασκευή εξαρτημάτων, σφυρηλάτηση εν θερμώ και εν ψυχρώ μερών από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακοχάλυβες, χάλυβες, ορείχαλκο και χαλκό, κράματα αλουμινίου. Παράγουμε μορφοποιημένα χυτεμένα πλαστικά μέρη, πλαστική εξώθηση προφίλ και σωλήνες. Επεξεργαζόμαστε μεταλλικά και πλαστικά μέρη για διάφορες βιομηχανίες, μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων ανταλλακτικών μηχανημάτων και συστατικά εξοπλισμού σύμφωνα με τα σχέδια ή δείγμα του πελάτη, όπως μεταλλικοί άξονες, κύλινδροι, φλάντζες, σωλήνες, βάσεις, πλαίσια, σφιγκτήρες, κουτιά σταμπαρίσματος μετάλλου, στοιχεία βαθιάς κοίλανσης, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων μέρη, βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια

 5. PLANSEE SE

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η Plansee Hochleistungswerkstoffe είναι ο ειδικός στα εξαρτήματα από μολυβδαίνιο, βολφράμιο, ταντάλιο, νιόβιο και χρώμιο και τα κράματά τους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 2. GRONBACH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GRONBACHWASSERBURG αναπτύσσει και παράγει από το 1964 σε μια επιφάνεια παραγωγής πάνω από 20.000 m2 με 290 εργαζομένους, εξαρτήματα και σύνθετα δομοστοιχεία και έχει επιπλέον εξειδικευτεί στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου, τον εξευγενισμό επιφανειών, καθώς και τη χύτευση πλαστικών υπό πίεση. Παράλληλα έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο τμήμα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών επεξεργασίας επιφανειών, διαδικασιών παραγωγής και συναρμολόγησης. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της εγκατάστασης GRONBACHWASSERBURG είναι οι ακόλουθοι τομείς: επεξεργασία μετάλλων (κύρτωση, φρεζάρισμα, κοίλανση, διάτρηση κ.λπ.), επεξεργασία επιφανειών (ανοδίωση, επίχριση σε σκόνη, εμποτισμός με πίεση, εγχάραξη µε λέιζερ), τεχνολογίες πλαστικών (υβριδικές, ανάστροφης έγχυσης), υπηρεσίες ανάπτυξης υβριδικών τεχνολογιών συσκευών

 3. RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP)

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασια ειδων απο καουτσουκ, εξοπλισμος για την αεροναυπηγικη βιομηχανια, ελασματα χαλυβα-κραματων, μηχανες ελασματοποιησης - κατασκευη, περιστρεφομενοι κυλινδροι, υλοποιηση κοσμηματων, κατασευάζονται μηχανήματα, παραγωγη χυτοσιδηρου, και Επεξεργασία φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 4. TITIZ CNC MACHINING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TITIZ CNC MACHINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, μηχανηματα για την ηλεκτροδιαβρωση των μεταλλων με συρμα, τορνευση ακριβειας, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, φρέζα ψηφιακού ελέγχου, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Istanbul / Beylikdüzü, Τουρκία.

 5. SCHOPLAST PLASTIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHOPLAST PLASTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bischofswerda, Γερμανία.

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK HANS RETHWISCH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK HANS RETHWISCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. WOLFRUM FORMENBAU GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WOLFRUM FORMENBAU GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Fürth, Γερμανία.

 1. TOOLISS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOOLISS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

 2. STELTER WERKZEUGBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STELTER WERKZEUGBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kummerfeld, Γερμανία.

 3. ERODIERZENTRUM SOLINGEN GMBH ZIGMAN & ZIGMAN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERODIERZENTRUM SOLINGEN GMBH ZIGMAN & ZIGMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 4. RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Senden, Γερμανία.

 5. JAUCH-PLASTIC GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JAUCH-PLASTIC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 6. KAMPMEIER KUNSTSTOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAMPMEIER KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Delbrück, Γερμανία.

 7. HASELOFF3D² - KAI HASELOFF UND MAIK HASELOFF GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HASELOFF3D² - KAI HASELOFF UND MAIK HASELOFF GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schorfheide, Γερμανία.

 8. NORMALIEN-SHOP.DE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NORMALIEN-SHOP.DE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

 1. PRIOMOLD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRIOMOLD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

 2. FRITZ WOLF GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRITZ WOLF GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kohlberg, Γερμανία.

 3. MWM MASCHINEN- & WERKZEUGBAU MIRWALD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MWM MASCHINEN- & WERKZEUGBAU MIRWALD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Regensburg, Γερμανία.

 4. RUDOLF PÜTZER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUDOLF PÜTZER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

 5. M. FAUST KUNSTSTOFFWERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M. FAUST KUNSTSTOFFWERK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Glandorf, Γερμανία.

 6. MM PLASTIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MM PLASTIC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heppenheim, Γερμανία.

 7. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Μήτρες κεραμικών, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Επεξεργασία πλαστικών υλών, κατασκευη σκευων, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Μήτρες κεραμικών. Έχει έδρα σε Günselsdorf, Αυστρία.

 8. PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Detmold, Γερμανία.

 9. KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberlahr, Γερμανία.

 10. PNS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PNS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wiesbaden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

36.579 Επιχειρήσεις

Kατηγορια