• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

 2. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 3. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Σε περισσότερα από 70 χρόνια, η Gebr. W. + H. Zaugg AG έχει αποκτήσει μια μοναδική τεχνογνωσία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η παραγωγή τέλειων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σημερινής από τεχνική άποψη απαιτητικής αγοράς. Η καινοτομία και η ακρίβεια είναι απαραίτητες στην κατασκευή καλουπιών και στη χύτευση υπό πίεση. Με αυτήν τη φιλοσοφία εργαζόμαστε και ενεργούμε σε καθημερινή βάση ώστε να παράγουμε τα τέλεια προϊόντα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Gebr. W. + H. Zaugg AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας της Bettina Ulrich-Zaugg και του Stephan Ulrich. Είμαστε ο συνεργάτης σας για τέλεια πλαστικά εξαρτήματα, την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων, την τρισδιάστατη εκτύπωση και το σέρβις.

 4. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε εμπειρία άνω 50 ετών στον τομέα της παραγωγής υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης, λύσεων ψεκασμού ελαστικών, καθαριστικών και πρόσθετων προϊόντων σε διαδικασίες διαμόρφωσης και χύτευσης. Η εξειδίκευσή μας ξεπερνά τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και παράγουμε. Γνωρίζουμε τις εκάστοτε διαδικασίες παραγωγής των διαφόρων κλάδων και βοηθούμε τους πελάτες μας να παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα με αποδοτικότερο τρόπο περιορίζοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

 5. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής πλαστικών και μεταλλικών μερών με πιστοποίηση κατά ISO9001, με έδρα στην Κίνα, στην Ningbo, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής λαμαρινών, στην μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, στην κύρτωση σωλήνων, στην πλαστική έγχυση, μορφοποίηση και εξώθηση. Παράγουμε τορνευμένα μέρη CNC ακριβείας με διαδικασία τόρνευσης και φρεζάρισμα CNC, όπως μεταλλική κοίλανση μερών, βαθιά έλαση μεταλλικών μερών, συγκόλληση και μορφοποίηση μεταλλικών μερών, κύρτωση σωλήνων και κατασκευή εξαρτημάτων, σφυρηλάτηση εν θερμώ και εν ψυχρώ μερών από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακοχάλυβες, χάλυβες, ορείχαλκο και χαλκό, κράματα αλουμινίου. Παράγουμε μορφοποιημένα χυτεμένα πλαστικά μέρη, πλαστική εξώθηση προφίλ και σωλήνες. Επεξεργαζόμαστε μεταλλικά και πλαστικά μέρη για διάφορες βιομηχανίες, μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων ανταλλακτικών μηχανημάτων και συστατικά εξοπλισμού σύμφωνα με τα σχέδια ή δείγμα του πελάτη, όπως μεταλλικοί άξονες, κύλινδροι, φλάντζες, σωλήνες, βάσεις, πλαίσια, σφιγκτήρες, κουτιά σταμπαρίσματος μετάλλου, στοιχεία βαθιάς κοίλανσης, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων μέρη, βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PLANSEE SE

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η Plansee Hochleistungswerkstoffe είναι ο ειδικός στα εξαρτήματα από μολυβδαίνιο, βολφράμιο, ταντάλιο, νιόβιο και χρώμιο και τα κράματά τους.

 2. BOSPORAS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Σας παρουσιάζουμε την Bosporas Machinery, μια ηγετική εταιρεία κατασκευής επεξεργασίας μετάλλων. Ιδρύθηκε το 2006 στην Τουρκία με πάνω από 20 χρόνια ασύγκριτης εμπειρογνωμοσύνης. Η δέσμευση μας απέναντι στην καινοτομία εξασφαλίζει λύσεις μηχανικού σχεδιασμού εξατομικευμένες στις ανάγκες σας. Προσφέρουμε πλήρης τεχνική υποστήριξη για βέλτιστη απόδοση των μηχανημάτων. Είτε χρησιμοποιείτε χαλύβδινα πηνία ή λαμαρίνες, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Γραμμές κοπής στο απαιτούμενο μήκος • Γραμμές χάραξης • Γραμμές περιέλιξης •Μηχανήματα εκτύλιξης • Μηχανήματα τύλιξης •Ισιωτές •Μηχανήματα επιπέδωσης • Τροφοδότες •Σερβο μηχανήματα τροφοδότησης ίσιωσης •Ψαλίδες • Πρέσες. Τα μηχανήματα μας χειρίζονται αλουμίνιο, χάλυβα και ορείχαλκο ικανοποιώντας διάφορες βιομηχανικές ανάγκες. Εγγραφα πιστοποίησης κατά EU CE, εξασφαλίζουμε αριστεία και ασφάλεια. Με Νότιο Αμερικάνικο αρχείο ιχνηλάτησης, ξεπερνάμε τα παγκόσμια ποιοτικά όρια. Μηχανική κατασκευασμένη με ακρίβεια, εξασφαλίζουμε αποτελεσματικότητα και συνοχή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. GRONBACH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GRONBACHWASSERBURG αναπτύσσει και παράγει από το 1964 σε μια επιφάνεια παραγωγής πάνω από 20.000 m2 με 290 εργαζομένους, εξαρτήματα και σύνθετα δομοστοιχεία και έχει επιπλέον εξειδικευτεί στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου, τον εξευγενισμό επιφανειών, καθώς και τη χύτευση πλαστικών υπό πίεση. Παράλληλα έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο τμήμα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών επεξεργασίας επιφανειών, διαδικασιών παραγωγής και συναρμολόγησης. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της εγκατάστασης GRONBACHWASSERBURG είναι οι ακόλουθοι τομείς: επεξεργασία μετάλλων (κύρτωση, φρεζάρισμα, κοίλανση, διάτρηση κ.λπ.), επεξεργασία επιφανειών (ανοδίωση, επίχριση σε σκόνη, εμποτισμός με πίεση, εγχάραξη µε λέιζερ), τεχνολογίες πλαστικών (υβριδικές, ανάστροφης έγχυσης), υπηρεσίες ανάπτυξης υβριδικών τεχνολογιών συσκευών

 4. RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP)

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος RT είναι κατασκευαστής τεχνικών υλικών, εξαρτημάτων σιλικόνης, καουτσούκ και πολυουρεθάνης για τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, σιδήρου-χάλυβα, χάρτου, mdf, της ιατρικής, των πλαστικών, της αεροπλοΐας, του πετρελαίου/της εξόρυξης και των μηχανημάτων για διάφορους κλάδους. Από το 2021 παράγει αναμεικτήρες άμμου στους τομείς της μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας CNC, επεξεργασίας μετάλλων, επίστρωσης καουτσούκ, επίστρωσης πολυουρεθάνης και τρόχισης με διάταξη δοκιμών CMM στους χώρους της 6.400m² (κλειστός χώρος 2.400m²) στη νέα έδρα στη βιομηχανική ζώνη στα Άδανα/Τουρκία.

 5. TRP FORGE METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRP FORGE METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφυρηλατηση χαλκου, Αυτοκινητοβιομηχανία, Προγραμματισμός μηχανημάτων ψηφιακού ελέγχου 3 και 5 αξόνων, σφυρηλατηση εν θερμω, και γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 1. TITIZ CNC MACHINING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TITIZ CNC MACHINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, μηχανηματα για την ηλεκτροδιαβρωση των μεταλλων με συρμα, τορνευση ακριβειας, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, φρέζα ψηφιακού ελέγχου, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Istanbul / Beylikdüzü, Τουρκία.

 2. PRIME - TEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRIME - TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Zella-Mehlis, Γερμανία.

 1. WILLERMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILLERMANN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Emsdetten, Γερμανία.

 2. KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberlahr, Γερμανία.

 3. APPPEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APPPEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 4. ACAD GROUP GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACAD GROUP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heilsbronn, Γερμανία.

 5. HITHERMA AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HITHERMA AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 6. RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Senden, Γερμανία.

 7. VOIGT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VOIGT SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Großbreitenbach, Γερμανία.

 8. ERODIERZENTRUM SOLINGEN GMBH ZIGMAN & ZIGMAN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERODIERZENTRUM SOLINGEN GMBH ZIGMAN & ZIGMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 1. MM PLASTIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MM PLASTIC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heppenheim, Γερμανία.

 2. KLÄGER SPRITZGUSS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLÄGER SPRITZGUSS GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

 3. GRUND GMBH & CO. KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRUND GMBH & CO. KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kurort Oberwiesenthal, Γερμανία.

 4. GWK KUHLMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GWK KUHLMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Salzkotten, Γερμανία.

 5. A. C. GROETSCH KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A. C. GROETSCH KUNSTSTOFFTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Burgthann, Γερμανία.

 6. SCHMAUS FORMPLAST GMBH KUNSTSTOFFWERK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMAUS FORMPLAST GMBH KUNSTSTOFFWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Aichach, Γερμανία.

 7. PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Detmold, Γερμανία.

 8. TGM THÜRINGER GROSSMECHANIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TGM THÜRINGER GROSSMECHANIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schwabhausen, Γερμανία.

 9. ERNST REHFUSS WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERNST REHFUSS WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

 10. ALL-FORMING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALL-FORMING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kappel-Grafenhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

36.796 Επιχειρήσεις

Kατηγορια