• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανικη κατεργασια σιδηρου για λογαριασμο τριτων

Αποτελέσματα για

Μηχανικη κατεργασια σιδηρου για λογαριασμο τριτων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  2. OFFICINA MECCANICA DONATI DI DONATI GIORGIO

    Ιταλία

  3. UNIMEC S.R.L.

    Ιταλία

  4. TURCO MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TURCO MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  5. OMEG

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMEG, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BULFON SILVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BULFON SILVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, προϊοντα για μεταλλικους σκελετους, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  2. MUSSIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MUSSIO S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Μηχανική ακριβείας, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  3. ROIMEC S.R.L.

    Ιταλία

  4. LA RETTIFICA UDINESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA RETTIFICA UDINESE S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.