• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • για λογαριασμο τριτων

Αποτελέσματα για

Για λογαριασμο τριτων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η C.D.B. Η COSMETICI DERMO BIOLOGICI αναπτύσσει, κατασκευάζει και συσκευάζει καλλυντικά για το πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής αποκλειστικά για λογαριασμό τρίτων. Διαθέτει εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για την υλοποίηση καινούριων προϊόντων. Η δομή μάς επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για τη μερική ή ολική διαχείριση (πλήρης υπηρεσία) του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και την προετοιμασία τεχνικών φακέλων, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς.

  2. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  3. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  4. FRIULPRINT SRL

    Ιταλία

    Εκτύπωση υφασμάτων για λογαριασμό τρίτων, ψηφιακή εκτύπωση σε υφάσματα, πώληση τυπωμένων υφασμάτων, υφάσματα επίπλωσης.

  5. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STYLEINOX DI SIMONATO MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία STYLEINOX DI SIMONATO MICHELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε San Vito, Ιταλία.

  2. EDDI BRESSAN SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDDI BRESSAN SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανική ακριβείας, γάντζοι, και μηχανικο εργαστηριο ακριβειας. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  3. MICHELE LUSSETTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία MICHELE LUSSETTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle, Ιταλία.

  4. LAVORMEC SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVORMEC SNC, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογησεις μηχανικων συγκροτηματων, ηλεκτροδιαβρωση με συρμα, και τορνευση ακριβειας. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  5. G.F.R. ELETTRONICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.F.R. ELETTRONICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  1. PROMEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROMEK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  2. SERRAGLIO GIORGIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERRAGLIO GIORGIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Valvasone Arzene, Ιταλία.

  1. FRIULANARETTIFICHE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULANARETTIFICHE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες βιομηχανικης επιδιορθωσης. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. NASSIMBENI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NASSIMBENI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα μεταλλων. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  3. LA RETTIFICA UDINESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA RETTIFICA UDINESE S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. TUR. MEC. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUR. MEC. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα μεταλλων, και υδραυλικες συσκευες. Έχει έδρα σε Coseano, Ιταλία.

  5. UT.P.F. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UT.P.F. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  6. NORIO FRATELLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORIO FRATELLI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  7. OFFICINA MECCANICA GIOVANNI APOLLONIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA MECCANICA GIOVANNI APOLLONIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Βαλβίδες κρουνοποιΐας, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  8. BRUN ANTONIO & FIGLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRUN ANTONIO & FIGLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηροτεχνία, και Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Pasiano Di Pordenone, Ιταλία.

  1. R.D.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία R.D.M. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα μεταλλων. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. ATOMAT S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATOMAT S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλινδροι για ελαστρα. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.

  3. DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες, και Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  4. OMEG

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMEG, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  5. OFFICINA MECCANICA F.LLI CANTONI LUCA E MICHELE S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA MECCANICA F.LLI CANTONI LUCA E MICHELE S.A.S., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  6. COOPERATIVA SOCIALE KARPOS - SOCIETA' COOPERATIVA O.N.L.U.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA SOCIALE KARPOS - SOCIETA' COOPERATIVA O.N.L.U.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  7. RETTIFICA MOTORI O.R.T.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RETTIFICA MOTORI O.R.T., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bagnaria Arsa, Ιταλία.

  8. U.M. COSTRUZIONI

    Ιταλία

    Η εταιρεία U.M. COSTRUZIONI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα για τη βαφη του ξυλου, και βιομηχανικες συναρμολογησεις. Έχει έδρα σε Pasiano Di Pordenone, Ιταλία.

  9. ASCOM SERVIZI - C.A.F. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASCOM SERVIZI - C.A.F. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικά σωματεία, υπηρεσιες επεξεργασιας δεδομενων για λογαριασμο τριτων, και Επαγγελματικά σωματεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  10. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Για λογαριασμο τριτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

169 Επιχειρήσεις