• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. COLLINI VALENTINO & MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLLINI VALENTINO & MARIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει έδρα σε Osoppo, Ιταλία.

  2. SEMAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEMAR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  3. CONSORZIO AGRARIO DEL FRIULI VENEZIA GIULIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONSORZIO AGRARIO DEL FRIULI VENEZIA GIULIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  4. DALLA LIBERA GIANLUCA

    Ιταλία

  5. ADRIA EST S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BALDIN MASSIMILIANO

    Ιταλία

  2. KALOS S.R.L.

    Ιταλία