• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η Edagum SM Rus LLC είναι μια εταιρεία παρασκευής οργανικών λιπασμάτων και πρόσθετων ουσιών για ζωοτροφές υπό το εμπορικό σήμα EDAGUM®, για το οποίο έχει επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα και η υψηλή του ποιότητα μετά από έρευνα πάνω από 30 ρωσικών και ξένων ερευνητικών ινστιτούτων. Το λίπασμα EDAGUM®SM είναι ένας διεγέρτης ανάπτυξης φυσικών φυτών και βελτιωτικό εδάφους που παρασκευάζεται από οικολογικά φυτικά υλικά. Είναι ταυτόχρονα χουμική ουσία (40-50 g / l) και βιολίπασμα (15 είδη βακτηριδίων), γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή του αποτελεσματικότητα: μέχρι 50% αύξηση παραγωγικότητας, μέχρι 40% εξοικονόμηση σε ορυκτά λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Η πρόσθετη ύλη ζωοτροφών EDAGUM®SM παρασκευάζεται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών από φυσικές πρώτες ύλες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την εμφάνιση νόσων στα γεωργικά ζώα, πουλερικά και στην ιχθυοκαλλιέργεια. Βελτιώνει την ποιότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος. Η τέλεια εναλλακτική λύση στα αντιβιοτικά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. SENAPRO GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ SeNaPro® GmbH είναι μια θυγατρική επιχείρηση της δραστηριοποιούμενης εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων εταιρείας Carl Sebald Söhne KG. Η SeNaPro® έχει θέσει ως στόχο την επεξεργασία των πετρωμάτων που προέρχονται από την περιοχή Jura της Φραγκονίας με μέγιστη απόδοση σε υψηλής ποιότητας φυσικά λιπάσματα για τη διάθεσή τους στο γεωργικό και δασοκομικό τομέα σε άριστη σύνθεση. Η συστημική τεχνογνωσία και η συνεπής χρήση αποκλειστικά φυσικών στοιχείων παραγωγής αποτελούν την ουσιαστική βάση για την επιτυχημένη στρατηγική προϊόντων και στο μέλλον. Διαθέτουμε πιστοποίηση από τον Οργανισμό τεχνικών ελέγχων κατά το πρότυπο DIN ISO 9001: 2008. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της SeNaPro συνίστανται στην ευέλικτη και γρήγορη δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες επιθυμίες των πολυδιάστατων πελατών σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η BioEra παράγει και πουλά βιολογικά προϊόντα για την καλλιέργεια, συμπεριλαμβάνοντας εδαφοβελτιωτικά με γαιοσκώλικες- βιολιπαντικά, προϊόντα προστασίας φυτών βασισμένα σε μύκητες και βακτηρίδια, αγνά αμινοξέα, καθώς και βακτηριδιακά λιπαντικά και βελτιωτικά εδάφους. Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της στην Ρωσική αγορά από το 2016 και έχει αναπτύσσει τις πωλήσεις της στις γειτονικές χώρες (Σερβία, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν) από το 2022. Η εταιρεία διαπραγματεύεται ενεργά επίσης την εκκίνηση αποστολών σε Αφρικάνικες χώρες. Η εταιρεία παράγει και προμηθεύει: Επεξεργασίες σπόρων, -Φυλλική διατροφή, - Μείγματα για την βελτίωση και την συντήρηση της εδαφικής γονιμότητας (συμπ. αποκατάσταση εδάφους), - Γαιοσκώληκες για την επεξεργασία απορριμάτων και παραγωγή βιολογικού χούμου, - Εξοπλισμός για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών με γαιοσκώληκες και βιολογικού χούμου, - Βιολογικός χουμάς σε στερεή μορφή, Βακτηριδιακές συνθέσεις (βιολογικό μυκητοκτόνο, συνθέσεις για στερέωση αζώτου, φωσφόρου και καλίου). Η BioEra παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για τη προώθηση των γεωργικών αναπτύξεων προμηθεύοντας συνθέσεις ανώτατης ποιότητας. Οι ειδικοί της εταιρείας αναπτύσσουν προγράμματα εφαρμογής, επιβλέπουν τα αποτελέσματα και ελέγχουν όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των συνθέσεων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TECNOBELL SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Το Tecnobell είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να κατανοήσουν και να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες του αγροτικού κόσμου δημιουργώντας προϊόντα με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, σεβόμενοι τη φύση και την ανθρώπινη υγεία. Η Αποστολή στοχεύει στην υποστήριξη όλων των φαινολογικών φάσεων των καλλιεργειών με ειδική διατροφή, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ώστε να εγγυάται στον καταναλωτή ένα πιο υγιεινό και καθαρό φαγητό. Η Tecnobell ειδικεύεται στην δημιουργία οικολογικών προϊόντων. Οι καινοτόμοι μας εργαστηριακοί εξοπλισμοί, η καθαρότητα των ορυκτών και φυτικών πρώτων υλών, όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, δίνουν μορφή σε ειδικά προϊόντα τα οποία μετατρέπονται σε εργαλεία ακριβείας στα χέρια όσων αναζητούν καθημερινά την σωστή ισορροπία μεταξύ της πλούσιας και της ποιοτικής παραγωγής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη βιώσιμη ανάπτυξη της οποίας η αποτελεσματικότητα ικανοποιεί μια αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BIOCOMPIG BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DONEGAL SEAWEED

  Ιρλανδία

  Verified by Europages badge
 3. GT MATERIALS GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 4. SDP SOCIETE DE DISTRIBUTION ET DE PRESTATION DE SERVICES

  Γαλλία

  Η SDP είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην σύνθεση, στην κατασκευή και στη διανομή προϊόντων γεωργικής χρήσης. Η γκάμα των προϊόντων διανέμεται μέσω του δικτύου των συνεταιρισμών και του εμπορίου και αποτελείται από τέσσερις οικογένειες προϊόντων : τα ενισχυτικά, τα προϊόντα φυλλικής διατροφής, τα προϊόντα για την περιποίηση του εδάφους και τα προϊόντα συντήρησης. Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα για όλες τις καλλιέργειες. Η έρευνα και η ανάπτυξη βασίζονται κυρίως στην οικολογική χημεία. Κάθε χρόνο το εργαστήριο SDP προσφέρει νέες καινοτομίες. Η SDP εμπορεύεται τα προϊόντα της στην αγορά της Γαλλίας και εξάγει σε όλες τις ηπείρους. Χάρη στην ανταπόκριση της και στην ικανότητα της να προσαρμόζεται στα ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες της, η SDP είναι πλέον μια αναγνωρισμένη επιχείρηση σε ότι αφορά την τεχνογνωσία της. Η SDP ανήκει στις ηγετικές εταιρείες της φυλλικής διατροφής και των ενισχυτικών.

 5. PRESTO DURPES, UAB

  Λιθουανία

  Η PRESTO DURPĖS UAB παρέχει τύρφη και προετοιμάζει διάφορα μείγματα τύρφης. Η εταιρεία αναζητά συνεργασία αποκλειστικά με εμπόρους χονδρικής. Η εταιρεία ετοιμάζει μείγματα τύρφης με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα προϊόντα μας: οργανική βρυοτύρφη, βρυοτύρφη για λαχανόκηπο, βρυοτύρφη για κήπο φρούτων, υποστρώματα για άνθη.

 1. HYDRO FERT SRL

  Ιταλία

  Θέτουμε τη γεωργία στο κέντρο όλων. Το κάνουμε με τα ειδικά λιπάσματα μας, σχεδιασμένα για κάθε τύπο καλλιέργειας και εδάφους: Αυξητικοί παράγοντες, επαγωγείς αντοχής, μικρο και μακροστοιχεία, υδρολιπαντικά, λιπάσματα εκκίνησης και βοηθητικά. Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες να βελτιώσουν την ποιότητα και την παραγωγικότητα των καλλιεργειών τους.

 2. STOLLER EUROPE SLU

  Ισπανία

  Η Stoller είναι μια πολυεθνική επιχείρηση που ειδικεύεται στη φυσιολογία και τη φυτική διατροφή. Εδώ και περισσότερα από 42 έτη, αναπτύσσει και προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε ό, τι αφορά στην ποιότητα, οι οποίες έχουν ως σκοπό την ενίσχυση των φυτών.

 3. LIGNOHUMATE

  Ρωσία

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει χουμικές και φουλβικές ενώσεις υπό το εμπορικό σήμα “Lignohumate”. Παράγουμε Lignihumates με ποτάσα και σόδα, χουμικές ενώσεις με μικροστοιχεία και με σίδηρο, πρόσθετα ζωοτροφών.

 4. ETS HUON

  Γαλλία

  ETS HUON : Παράγονται οργανικά λιπάσματα, λιπάσματα, εδαφοβελτιώσεις - γκάμες βιολογικές και συμβατικές. Τα οργανικά λιπάσματα Huon έχουν σχεδιαστεί με μεγάλο σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι βάσεις των φουσκιών μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες της βιολογικής καλλιέργειας. Η μέθοδος μας δημιουργίας κομπόστ (με αύξηση της θερμοκρασίας στους 70°C), καθώς και οι κοκκοποίηση εν ψυχρώ, μας εξασφαλίζει την υγειονομία των κομπόστ μας προστατεύοντας παράλληλα τη μικροβιακή ζωή.

 5. DBT AS

  Εσθονία

  Η AS DBT ιδρύθηκε στις 10.06.1997 και παρέχει χώρο αποθήκευσης για λιπάσματα χύμα, καθώς και υπηρεσίες διακίνησης. Ο θεμέλιος λίθος του τερματικού σταθμού της AS DBT τέθηκε στο λιμάνι της Muuga, στις 17 Φεβρουαρίου 1998. Παρόλο που ξεκινήσαμε από το μηδέν, ο σύγχρονος και υψηλής τεχνολογίας τερματικός σταθμός για εμπορεύματα χύμα ανεγέρθηκε σε λιγότερο από 1 έτος. Ο τερματικός σταθμός άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 1998.

 6. LF

  Ελλάδα

  Βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος την μεγαλύτερη ποικιλία από λιπάσματα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Και εντομοκτόνα για να γλυτώσετε τον χώρο σας απ’ όλους τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

 7. ZEOPROFIT HELLAS

  Ελλάδα

  Εμπόριο Ζεόλιθου για Γεωργία - Κτηνοτροφία - Βιομηχανία

 8. VISTA COMPANY FOR AGRICULTURE

  Ιορδανία

 9. MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS

  Ισπανία

 10. ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN

  Τουρκία

 1. FIBRE VERTE SARL

  Γαλλία

 2. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Ισπανία

 3. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ουκρανία

 4. AXEB

  Ισπανία

 5. NEUFARM GMBH

  Τουρκία

 6. BIOFA AG

  Γερμανία

 7. GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS

  Ισπανία

 8. ORGANIC VERMICOMPOST LIQUID WORM

  Τουρκία

 9. VIANO

  Βέλγιο

 10. AGROLOGY SA

  Ελλάδα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.880 επιχειρήσεις