• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TECHSEALAB

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η Skandikem είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων χημικών λύσεων για διάφορους κλάδους. Με δέσμευση για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Η εταιρεία μας στηρίζεται στα θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης, της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης του πελάτη. Στην Skandikem κατανοούμε τη σημασία των χημικών προϊόντων ως κινητήρια δύναμη της προόδου πολλών τομέων. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τομείς όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, η προσωπική φροντίδα, η βιομηχανική παραγωγή, η γεωργία και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες τους, αυξάνουν την αποδοτικότητα και προάγουν την ανάπτυξη. Η καινοτομία είναι το κεντρικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επενδύουμε σε έρευνα και ανάπτυξη αιχμής ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις των χημικών προϊόντων. Διερευνώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και διευρύνοντας τα όρια, στοχεύουμε στην ανάπτυξη βιώσιμων και οικολογικών λύσεων που ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες ανάγκες των κλάδων που εξυπηρετούμε. Η παγκόσμια παρουσία μας μάς επιτρέπει να εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα στιβαρό δίκτυο αλυσίδας εφοδιασμού και αποδοτικών καναλιών διανομής παρέχουμε τα προϊόντα μας με ταχύτητα και αξιοπιστία, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά σύνορα. Η Skandikem είναι υπερήφανη που συμβάλλει στην επιτυχία και στην ανάπτυξη των πελατών μας τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 4. SENAPRO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ SeNaPro® GmbH είναι μια θυγατρική επιχείρηση της δραστηριοποιούμενης εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων εταιρείας Carl Sebald Söhne KG. Η SeNaPro® έχει θέσει ως στόχο την επεξεργασία των πετρωμάτων που προέρχονται από την περιοχή Jura της Φραγκονίας με μέγιστη απόδοση σε υψηλής ποιότητας φυσικά λιπάσματα για τη διάθεσή τους στο γεωργικό και δασοκομικό τομέα σε άριστη σύνθεση. Η συστημική τεχνογνωσία και η συνεπής χρήση αποκλειστικά φυσικών στοιχείων παραγωγής αποτελούν την ουσιαστική βάση για την επιτυχημένη στρατηγική προϊόντων και στο μέλλον. Διαθέτουμε πιστοποίηση από τον Οργανισμό τεχνικών ελέγχων κατά το πρότυπο DIN ISO 9001: 2008. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της SeNaPro συνίστανται στην ευέλικτη και γρήγορη δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες επιθυμίες των πολυδιάστατων πελατών σας.

 5. TECNOBELL SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το Tecnobell είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να κατανοήσουν και να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες του αγροτικού κόσμου δημιουργώντας προϊόντα με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, σεβόμενοι τη φύση και την ανθρώπινη υγεία. Η Αποστολή στοχεύει στην υποστήριξη όλων των φαινολογικών φάσεων των καλλιεργειών με ειδική διατροφή, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ώστε να εγγυάται στον καταναλωτή ένα πιο υγιεινό και καθαρό φαγητό. Η Tecnobell ειδικεύεται στην δημιουργία οικολογικών προϊόντων. Οι καινοτόμοι μας εργαστηριακοί εξοπλισμοί, η καθαρότητα των ορυκτών και φυτικών πρώτων υλών, όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, δίνουν μορφή σε ειδικά προϊόντα τα οποία μετατρέπονται σε εργαλεία ακριβείας στα χέρια όσων αναζητούν καθημερινά την σωστή ισορροπία μεταξύ της πλούσιας και της ποιοτικής παραγωγής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη βιώσιμη ανάπτυξη της οποίας η αποτελεσματικότητα ικανοποιεί μια αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Φυτά και λιπάσματα, Εκχυλίσματα τροφίμων, Λιπάσματα φυσικά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Συμβουλές σε γεωργικά θέματα, βιολογικη γεωργια, αγροδιατροφικά, και οργανικό και βιολογικό λίπασμα. Έχει έδρα σε Sant Pere De Ribes, Ισπανία.

 2. AJ AGRO APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η AJ Agro ApS διαθέτει μια μακροχρόνια φήμη ως αξιόπιστος διανομέας γεωργικών προϊόντων ανώτατης ποιότητας στην παγκόσμια αγορά τροφίμων. Η δέσμευση μας στην αριστεία και στην ακεραιότητα μας έχει βοηθήσει για την καθιέρωση μας ως έμπιστο όνομα στην βιομηχανία της γεωργίας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι το έντονο μας πάθος για τις αγροτικές εγκαταστάσεις. Έχουμε καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να κατανοήσουμε όλες τις όψεις της γεωργικής εξαγωγής, συμπ. την παραγωγή, διαχείριση διακίνησης και διανομή. Αυτή η ολοκληρωμένη γνώση μας εξόπλισε με εξαιρετική ισχύ στην βιομηχανία των εξαγωγών. Στο επίκεντρο μας, είμαστε μια αφοσιωμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων που κάνει συνεχώς ένα βήμα παραπάνω ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Με πολυετή πείρα στις εξαγωγικές αγορές, κατακτήσαμε την κορυφή στον τομέα μας, θέτοντας τον πήχη ψηλά σε ότι αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Στην Δανία, είμαστε περήφανοι για την ηγετική μας θέση ως κορυφαίος προμηθευτής γεωργικών προϊόντων ανώτατης ποιότητας. Οι προσφορές μας συμπεριλαμβάνουν μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων όπως καρύδια, λιπάσματα και ζωοτροφές. Κατανοούμε την σημασία αυτών των προϊόντων σε διάφορες βιομηχανίες και δεσμευόμαστε να παραδίδουμε αποκλειστικά και μόνο την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας. Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως έμπιστος εταίρος για επιχειρήσεις που χρειάζονται γεωργικές εγκαταστάσεις ανώτατης ποιότητας. Με επικέντρωση στην αριστεία, ακεραιότητα και ικανοποίηση του πελάτη, η AJ Agro ApS φαίνεται πως θα παραμείνει στο προσκήνιο της βιομηχανίας γεωργικών προϊόντων.

 3. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Time for Lime είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της γεωργικής καινοτομίας, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους με τις βιώσιμες πρακτικές για να βελτιώσει την υγεία του εδάφους. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων, συμπ. ασβέστη, ανθρακικό ασβέστιο, και μια ποικιλία ειδικών λιπασμάτων, έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί τις ειδικές ανάγκες των καλλιεργητών δέντρων, των κηπουρών και για μεγαλύτερες γεωργικές επιχειρήσεις.Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην βιωσιμότητα, προσφέροντας ισχυρά και φυσικά λιπάσματα που βελτιώνουν την υγεία του εδάφους για τις επόμενες γενιές. Ειδικότερα τα λιπάσματα μας Black Chalk Fertilizer και Granulated Black Chalk, μαζί με τα Granulated Magnesium Lime & Magnesium Oxide, παρέχουν στοχοποιημένες λύσεις για την βελτίωση της εδαφικής δομής και καλύπτουν τις απώλειες θρεπτικών ουσιών, εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη των φυτών. Με κίνητρο την δέσμευση μας για φυσικές λύσεις και περιβαλλοντολογική προστασία, τα προϊόντα της Time for Lime αποτελούν τον κορυφαίο αποτέλεσμα μια εκτενής έρευνας και ανάπτυξης. Στοχεύουμε να ενισχύουμε την γεωργική κοινότητα με αποτελεσματικά, οικολογικά εργαλεία, από την προετοιμασία του εδάφους ως την συγκομιδή.

 4. BIOCOMPIG BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

 5. FKL FERTILIZERS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FKL FERTILIZERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, κομποστ, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, Λιπάσματα φυσικά, και οργανικό και βιολογικό λίπασμα. Έχει έδρα σε Kallo, Βέλγιο.

 1. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOVAFRUIT & ABONOVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Τροπικά φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, οργανικα λιπασματα, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, αμινοξεα, φυκια βαθειας καταψυξης, και βιοδιεγερτες. Έχει έδρα σε Banyeres De Mariola, Ισπανία.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMES AGRI-COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, Τύρφη και κοπριά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, υγρο λιπασμα, Λιπάσματα για καλλιέργεια δημητριακών, και Λιπάσματα για οπωροκαλλιεργητές. Έχει έδρα σε Znamianka, Ουκρανία.

 1. GT MATERIALS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GT MATERIALS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

 2. SDP SOCIETE DE DISTRIBUTION ET DE PRESTATION DE SERVICES

  Γαλλία

  Η SDP είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην σύνθεση, στην κατασκευή και στη διανομή προϊόντων γεωργικής χρήσης. Η γκάμα των προϊόντων διανέμεται μέσω του δικτύου των συνεταιρισμών και του εμπορίου και αποτελείται από τέσσερις οικογένειες προϊόντων : τα ενισχυτικά, τα προϊόντα φυλλικής διατροφής, τα προϊόντα για την περιποίηση του εδάφους και τα προϊόντα συντήρησης. Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα για όλες τις καλλιέργειες. Η έρευνα και η ανάπτυξη βασίζονται κυρίως στην οικολογική χημεία. Κάθε χρόνο το εργαστήριο SDP προσφέρει νέες καινοτομίες. Η SDP εμπορεύεται τα προϊόντα της στην αγορά της Γαλλίας και εξάγει σε όλες τις ηπείρους. Χάρη στην ανταπόκριση της και στην ικανότητα της να προσαρμόζεται στα ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες της, η SDP είναι πλέον μια αναγνωρισμένη επιχείρηση σε ότι αφορά την τεχνογνωσία της. Η SDP ανήκει στις ηγετικές εταιρείες της φυλλικής διατροφής και των ενισχυτικών.

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ρωσία

  Η BioEra παράγει και πουλά βιολογικά προϊόντα για την καλλιέργεια, συμπεριλαμβάνοντας εδαφοβελτιωτικά με γαιοσκώλικες- βιολιπαντικά, προϊόντα προστασίας φυτών βασισμένα σε μύκητες και βακτηρίδια, αγνά αμινοξέα, καθώς και βακτηριδιακά λιπαντικά και βελτιωτικά εδάφους. Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της στην Ρωσική αγορά από το 2016 και έχει αναπτύσσει τις πωλήσεις της στις γειτονικές χώρες (Σερβία, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν) από το 2022. Η εταιρεία διαπραγματεύεται ενεργά επίσης την εκκίνηση αποστολών σε Αφρικάνικες χώρες. Η εταιρεία παράγει και προμηθεύει: Επεξεργασίες σπόρων, -Φυλλική διατροφή, - Μείγματα για την βελτίωση και την συντήρηση της εδαφικής γονιμότητας (συμπ. αποκατάσταση εδάφους), - Γαιοσκώληκες για την επεξεργασία απορριμάτων και παραγωγή βιολογικού χούμου, - Εξοπλισμός για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών με γαιοσκώληκες και βιολογικού χούμου, - Βιολογικός χουμάς σε στερεή μορφή, Βακτηριδιακές συνθέσεις (βιολογικό μυκητοκτόνο, συνθέσεις για στερέωση αζώτου, φωσφόρου και καλίου). Η BioEra παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για τη προώθηση των γεωργικών αναπτύξεων προμηθεύοντας συνθέσεις ανώτατης ποιότητας. Οι ειδικοί της εταιρείας αναπτύσσουν προγράμματα εφαρμογής, επιβλέπουν τα αποτελέσματα και ελέγχουν όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των συνθέσεων.

 4. EDAGUM SM RUS LLC

  Ρωσία

  Η Edagum SM Rus LLC είναι μια εταιρεία παρασκευής οργανικών λιπασμάτων και πρόσθετων ουσιών για ζωοτροφές υπό το εμπορικό σήμα EDAGUM®, για το οποίο έχει επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα και η υψηλή του ποιότητα μετά από έρευνα πάνω από 30 ρωσικών και ξένων ερευνητικών ινστιτούτων. Το λίπασμα EDAGUM®SM είναι ένας διεγέρτης ανάπτυξης φυσικών φυτών και βελτιωτικό εδάφους που παρασκευάζεται από οικολογικά φυτικά υλικά. Είναι ταυτόχρονα χουμική ουσία (40-50 g / l) και βιολίπασμα (15 είδη βακτηριδίων), γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή του αποτελεσματικότητα: μέχρι 50% αύξηση παραγωγικότητας, μέχρι 40% εξοικονόμηση σε ορυκτά λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Η πρόσθετη ύλη ζωοτροφών EDAGUM®SM παρασκευάζεται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών από φυσικές πρώτες ύλες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την εμφάνιση νόσων στα γεωργικά ζώα, πουλερικά και στην ιχθυοκαλλιέργεια. Βελτιώνει την ποιότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος. Η τέλεια εναλλακτική λύση στα αντιβιοτικά.

 5. PRESTO DURPES, UAB

  Λιθουανία

  Η PRESTO DURPĖS UAB παρέχει τύρφη και προετοιμάζει διάφορα μείγματα τύρφης. Η εταιρεία αναζητά συνεργασία αποκλειστικά με εμπόρους χονδρικής. Η εταιρεία ετοιμάζει μείγματα τύρφης με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα προϊόντα μας: οργανική βρυοτύρφη, βρυοτύρφη για λαχανόκηπο, βρυοτύρφη για κήπο φρούτων, υποστρώματα για άνθη.

 6. STOLLER EUROPE SLU

  Ισπανία

  Η Stoller είναι μια πολυεθνική επιχείρηση που ειδικεύεται στη φυσιολογία και τη φυτική διατροφή. Εδώ και περισσότερα από 42 έτη, αναπτύσσει και προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε ό, τι αφορά στην ποιότητα, οι οποίες έχουν ως σκοπό την ενίσχυση των φυτών.

 7. DBT AS

  Εσθονία

  Η AS DBT ιδρύθηκε στις 10.06.1997 και παρέχει χώρο αποθήκευσης για λιπάσματα χύμα, καθώς και υπηρεσίες διακίνησης. Ο θεμέλιος λίθος του τερματικού σταθμού της AS DBT τέθηκε στο λιμάνι της Muuga, στις 17 Φεβρουαρίου 1998. Παρόλο που ξεκινήσαμε από το μηδέν, ο σύγχρονος και υψηλής τεχνολογίας τερματικός σταθμός για εμπορεύματα χύμα ανεγέρθηκε σε λιγότερο από 1 έτος. Ο τερματικός σταθμός άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 1998.

 8. ETS HUON

  Γαλλία

  ETS HUON : Παράγονται οργανικά λιπάσματα, λιπάσματα, εδαφοβελτιώσεις - γκάμες βιολογικές και συμβατικές. Τα οργανικά λιπάσματα Huon έχουν σχεδιαστεί με μεγάλο σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι βάσεις των φουσκιών μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες της βιολογικής καλλιέργειας. Η μέθοδος μας δημιουργίας κομπόστ (με αύξηση της θερμοκρασίας στους 70°C), καθώς και οι κοκκοποίηση εν ψυχρώ, μας εξασφαλίζει την υγειονομία των κομπόστ μας προστατεύοντας παράλληλα τη μικροβιακή ζωή.

 1. LF

  Ελλάδα

  Βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος την μεγαλύτερη ποικιλία από λιπάσματα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Και εντομοκτόνα για να γλυτώσετε τον χώρο σας απ’ όλους τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

 2. ZEOPROFIT HELLAS

  Ελλάδα

  Εμπόριο Ζεόλιθου για Γεωργία - Κτηνοτροφία - Βιομηχανία

 3. ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, αμινοξεα - πεπτιδια, σιδηρος, και Χουμικοί βιολογικοί, ενεργοποιητές χώματος. Έχει έδρα σε Terrassa, Ισπανία.

 5. SUPLANT S.C.

  Πολωνία

  Η εταιρεία SUPLANT S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασβέστης, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ασβέστης, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λίπασμα με ασβέστιο. Έχει έδρα σε Trebaczów, Πολωνία.

 6. FIBRE VERTE SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία FIBRE VERTE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμήσεις κήπων, Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων, Λιπάσματα φυσικά, Διακοσμήσεις κήπων, Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Fabregues, Γαλλία.

 7. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Ισπανία

  Η εταιρεία INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τύρφη και κοπριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και προϊον οργανικης βελτιωσης. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 8. DONEGAL SEAWEED

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία DONEGAL SEAWEED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, βιολογικα προϊοντα, φαρμακοτροφιμα, και οικολογικα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Dungloe, Ιρλανδία.

 9. POLYPLASTAMBALAJ

  Τουρκία

  Η εταιρεία POLYPLASTAMBALAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα χημικά, και Λιπάσματα χημικά. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 10. AXEB

  Ισπανία

  Η εταιρεία AXEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά και λιπάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, βιοδιεγερτες, αμινοξεα, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Lleida, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.720 Επιχειρήσεις