• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρίνες και σωλήνες

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και σωλήνες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. COMFER SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMFER SPA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, σιδηρουργικα προϊοντα, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  2. TECNECO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNECO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. T.S.M. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.S.M. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λεβητοποιΐα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  4. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  5. TECNOPRES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOPRES S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Reana Del Rojale, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COS.ME.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COS.ME., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Fagagna, Ιταλία.

  2. ISPADUE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ISPADUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  3. M.P. AUTOMAZIONI DI SAVARIN & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.P. AUTOMAZIONI DI SAVARIN & C. S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. JINDAL SAW ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία JINDAL SAW ITALIA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο, και Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. CE. PI. - EXEMPLAR

    Ιταλία

    Η εταιρεία CE. PI. - EXEMPLAR, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  1. C.L. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.L. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. CEU

    Ιταλία

    Η εταιρεία CEU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λεβητοποιΐα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  1. EUROSIDER SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROSIDER SERVICE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. MUZZIN S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MUZZIN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. G.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.S. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bertiolo, Ιταλία.

  4. DEGANO PRIMO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEGANO PRIMO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λεβητοποιΐα, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. DEANNA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEANNA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  6. TONELLO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TONELLO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λεβητοποιΐα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  7. ECO DUE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECO DUE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λεβητοποιΐα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  8. CARNIAFLEX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARNIAFLEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  1. PLASTIFILO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTIFILO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. COMIN ARREDAMENTI S.R.L. DI BRAVIN FERDINANDO & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMIN ARREDAMENTI S.R.L. DI BRAVIN FERDINANDO & C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  3. FRIULANA FLANGE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULANA FLANGE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  4. AMBROSIO F.LLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία AMBROSIO F.LLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  5. FRATELLI PIOVESAN S.R.L.

    Ιταλία

  6. ACCIAIERIA ARVEDI S.P.A.

    Ιταλία

  7. OTFA S.R.L.

    Ιταλία

  8. LAVINOX S.R.L.

    Ιταλία

  9. CANDUSSO CARPENTERIE E LATTONERIE S.R.L.

    Ιταλία

  10. NEWTON OFFICINE MECCANICHE S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και σωλήνες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

61 Επιχειρήσεις