• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαμαρίνες και σωλήνες

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και σωλήνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Τουρκία

  Η TGS ξεκίνησε την βιομηχανική της περιπέτεια στις αρχές της δεκαετίας του 70 παράγοντας προϊόντα μηχανικής κατεργασίας για ελατήρια αερίου και διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Tα πρώτα μας βήματα για την κατασκευή ελατηρίων αερίου ξεκίνησαν το 1992. Μέρα με τη μέρα, βελτιώσαμε τις κατασκευαστικές μας τεχνολογίες και εξοπλισμό μηχανημάτων ώστε να συμβιβαστούμε με τα παγκόσμια πρότυπα. 'Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και παραδίδονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Το καταρτισμένο και ειδικά εκπαιδευμένο μας προσωπικό επιβλέπει την τήρηση των κριτηρίων μας ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση DIN ISO 9001: 2008. Το ποιοτικό μας πρόγραμμα ξεκινά με την εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων των συναλλαγών μας αγοράς. Το 2008 ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας σε ευρωπαϊκές χώρες και ιδρύσαμε την εξαγωγική μας εταιρεία, την Tunatek Ltd. Co. για την διοργάνωση όλων των εξαγωγικών μας επιχειρήσεων. Σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα πείρας στην κατασκευή ελατηρίων αερίου μας δίνει την αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις αγορές. Σήμερα κατασκευάζουμε επτά διαφορετικές σειρές χαλύβδινων και ανοξείδωτων υλικών και δεκάδες άλλες λειτουργικότητες. Πελάτες από περίπου 50 χώρες και δεκάδες βιομηχανικοί τομείς βασίζονται σε διάφορα είδη ελατηρίων αερίου κατασκευής TGS. Τα προϊόντα της TGS δοκιμάζονται συνέχεια ώστε να εξασφαλίσουν αξιοπιστία, βιωσιμότητα και γενικότερη ασφάλεια του προϊόντος για την βέλτιστη σας ικανοποίηση. Οι ομάδες μας έρευνας και ανάπτυξης αναζητούν συνεχώς τρόπους ανάπτυξης των προϊόντων μας και της τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. TRANCERIE EMILIANE

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 60 έτη, η Trancerie Emiliana ασχολείται με: διάτμηση, χύτευση υπό πίεση, γραμμές κοπής, κατασκευή μητρών. Δραστηριοποιείται στη μελέτη νέων έργων βελτιστοποίησης προϊόντων. Μετά από προσεκτική ανάλυση των απαιτήσεων του πελάτη, το γραφείο ερευνών αναλαμβάνει την παροχή λύσεων για κάθε απαίτηση. Η επιχείρηση ξεχωρίζει χάρη στην ευελιξία, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ικανότητά της να αναθεωρεί συνεχώς την πορεία της

 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

 5. DOGRAR METAL

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. SOPROMET

  Γαλλία

 3. HERKULES WETZLAR GMBH

  Γερμανία

 4. PROTEC METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Γερμανία

 1. ERNST VOGELSANG GMBH

  Γερμανία

 2. COLDEX

  Ελβετία

 1. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. JEHLE AG

  Ελβετία

 3. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Γερμανία

 4. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Ελβετία

 5. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 6. CMM MECCANICA

  Ιταλία

 7. NEUMETALL AG

  Ελβετία

 8. FEINBLECH FESTL GBR

  Γερμανία

 1. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Γερμανία

 2. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Ελβετία

 4. NIOR D.O.O.

  Σλοβενία

 5. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Γερμανία

 6. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Γαλλία

 7. INVEST-TECH SP. Z O.O.

  Πολωνία

 8. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Γερμανία

 9. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Λιθουανία

  Η συμμετοχική εταιρεία «Baltic Tube Service» ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων σωλήνων, καθώς και δεσμών χαλύβδινων φύλλων. Από τη σύλληψή της, η Baltic Tube Service δραστηριοποιήθηκε σε διάφορα έργα σε ευρωπαϊκές χώρες, εξυπηρετώντας θύρες εξαγωγής, κατασκευές πετρελαιαγωγών και διαδικασίες που διεκπεραιώθηκαν με τη μέθοδο χωρίς τάφρους. Η Baltic Tube Service εγγυάται την ταχεία παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη της σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση για εσάς.

 10. NIRONIT EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η NIRONIT EDELSTAHL GmbH & Co. KG είναι εδώ και περίπου 40 χρόνια γνωστή για την προμήθεια, την αποθήκευση και την εμπορία ανοξείδωτου χάλυβα πρώτης τάξεως. Διαθέτουμε ελάσματα, σωλήνες και ραβδοχάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα σε όλες τις βασικές και σε ειδικές ποιότητες, όπως και κράματα νικελίου και τιτανίου. Με τις υπερσύγχρονες μεθόδους κοπής μας παράγονται σε βραχυπρόθεσμη βάση κομμένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις τεμάχια με ριπή νερού, πλάσμα και πριόνι σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Η NIRONIT διαθέτει ανοξείδωτο χάλυβα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι περιζήτητη σε όλους σχεδόν τους κλάδους: εμπορία χημικών και πετροχημικών προϊόντων, κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας, κατασκευή μηχανημάτων και συσκευών, υπεράκτια και παράκτια τεχνολογία, ναυπηγική, κατασκευή αντλιών, κατασκευή σιδηροδρομικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, τεχνολογία κοπής, τεχνολογία περιβάλλοντος, βιομηχανία ζάχαρης και γεωργικών προϊόντων, χαλύβδινες κατασκευές.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και σωλήνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.973 επιχειρήσεις

Χ'ωρες