• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχοι

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.

  2. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  3. MADDALENA SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία Maddalena ασχολείται με την παραγωγή μετρητών νερού, οργάνων μέτρησης, χειροκίνητων και αυτόματων δοσομετρητών, ηλεκτρομαγνητικών μετρητών ροής με υπερήχους και μετρικών βεντούρι. Από τον απλούστερο μετρητή έως τον πιο εξεζητημένο βιομηχανικό μετρητή, οι διάφορες σειρές προϊόντων προσφέρουν καινοτόμα εργαλεία κατασκευασμένα χάρη στη χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς με πατενταρισμένα εξαρτήματα. Η πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 επιβεβαιώνει επίσης το υψηλό επίπεδο όλων των προτύπων του συστήματος της εταιρείας Maddalena. Οι μετρητές οικιακής χρήσης Maddalena για καθαρό νερό ή δύσκολο νερό είναι πάντα ακριβείς και αποτελεσματικοί. Με τη σειρά Maddalena δεν υπάρχει κίνδυνος πιθανής απάτης. Η ακραία ακρίβεια των μετρήσεων γίνεται θεμελιώδης παράγοντας. Οι μετρητές Maddalena που προορίζονται για αυτόν τον τύπο χρήστη είναι αλάνθαστοι τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές παροχές.

  4. SMARTVISION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMARTVISION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης και ελέγχου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαστασιακοί έλεγχοι, Διαστασιακοί έλεγχοι, Βιομηχανική μετρολογία, Συσκευές ελέγχου ποιότητας, και φωτομετρα και φασματοφωτομετρα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. TREXOM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREXOM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για τον ελεγχο παρουσιας με μαγνητικο σημα, ρολοι εντοπισμου παρουσιων, αυτοματοποιημενα συστηματα για ρολογια εντοπισμου παρουσιας, και ελεγχος προσβασης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IOTTY SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία IOTTY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. FA.EL. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FA.EL. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Δομοτική, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  3. SIMET

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Καμπάνες - χύτευση, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Καμπάνες - χύτευση. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. WOLFSYSTEMS DI SEBASTIANO LOKATOS

    Ιταλία

    Η εταιρεία WOLFSYSTEMS DI SEBASTIANO LOKATOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Συστήματα αυτόματου κλεισίματος, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Συστήματα αυτόματου κλεισίματος. Έχει έδρα σε Sgonico, Ιταλία.

  5. PLANET AUTOMATION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLANET AUTOMATION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  1. SIPRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIPRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, και Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  2. THEBE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία THEBE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, ηλεκτρικοι πινακες χειρισμου και ελεγχου, και Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  1. BASSO GIOVANNI DI BASSO MICHELE & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BASSO GIOVANNI DI BASSO MICHELE & C. S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  2. ASC ENGINEERING S.A.S. DI PONTELLI ALESSANDRO E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASC ENGINEERING S.A.S. DI PONTELLI ALESSANDRO E C. S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, και Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  3. SOLARI DI UDINE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLARI DI UDINE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ρολόγια και εκκρεμή, Ωρολογοποιΐα, και Ρολόγια και εκκρεμή. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. CENTRALTECNICA GROUP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRALTECNICA GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Συστήματα αυτόματου κλεισίματος, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Συστήματα αυτόματου κλεισίματος. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  5. AXESS TMC S.R.L.

    Ιταλία

  6. TREXOM S.R.L.

    Ιταλία

  7. MARINE ENGINEERING SERVICES S.R.L.

    Ιταλία

  8. GO S.R.L.

    Ιταλία

  1. AUTOMAZIONI S.R.L.

    Ιταλία