• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχοι

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. BENPOWER

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BENPOWER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υγειονομικός έλεγχος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξγιανση περιβαλλοντος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.

  3. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  4. MADDALENA SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία Maddalena ασχολείται με την παραγωγή μετρητών νερού, οργάνων μέτρησης, χειροκίνητων και αυτόματων δοσομετρητών, ηλεκτρομαγνητικών μετρητών ροής με υπερήχους και μετρικών βεντούρι. Από τον απλούστερο μετρητή έως τον πιο εξεζητημένο βιομηχανικό μετρητή, οι διάφορες σειρές προϊόντων προσφέρουν καινοτόμα εργαλεία κατασκευασμένα χάρη στη χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς με πατενταρισμένα εξαρτήματα. Η πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 επιβεβαιώνει επίσης το υψηλό επίπεδο όλων των προτύπων του συστήματος της εταιρείας Maddalena. Οι μετρητές οικιακής χρήσης Maddalena για καθαρό νερό ή δύσκολο νερό είναι πάντα ακριβείς και αποτελεσματικοί. Με τη σειρά Maddalena δεν υπάρχει κίνδυνος πιθανής απάτης. Η ακραία ακρίβεια των μετρήσεων γίνεται θεμελιώδης παράγοντας. Οι μετρητές Maddalena που προορίζονται για αυτόν τον τύπο χρήστη είναι αλάνθαστοι τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές παροχές.

  5. SMARTVISION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMARTVISION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης και ελέγχου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαστασιακοί έλεγχοι, Διαστασιακοί έλεγχοι, Βιομηχανική μετρολογία, Συσκευές ελέγχου ποιότητας, και φωτομετρα και φασματοφωτομετρα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TREXOM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREXOM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για τον ελεγχο παρουσιας με μαγνητικο σημα, ρολοι εντοπισμου παρουσιων, αυτοματοποιημενα συστηματα για ρολογια εντοπισμου παρουσιας, και ελεγχος προσβασης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  2. CENTRO CONTROLLO MATERIALI EDILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO CONTROLLO MATERIALI EDILI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος κατασκευής εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιστοποιηση ποιοτητας προϊοντων. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. A.M. SAS DI SECULIN I. & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.M. SAS DI SECULIN I. & C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, τορναρισμα ψηφιακου ελεγχου, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  4. DOTTO FRANCESCO CONSULTING GREEN

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOTTO FRANCESCO CONSULTING GREEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, Σύμβουλοι για γεωργικά θέματα, κηπουρικη, και Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει έδρα σε Mortegliano, Ιταλία.

  5. AGENZIA WEB PROMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGENZIA WEB PROMO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνική υποστήριξη - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνια, υπολογιστες, αξεσουαρ, συναρμολογηση προσωπικου υπολογιστη, Δημιουργία και διαχείριση ιστοτόπων, και εγκατασταση διαταξεων ελεγχου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  1. IOTTY SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία IOTTY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. ECOEDILMONT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECOEDILMONT S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - υπηρεσία, Υγειονομικός έλεγχος, Πότισμα και άρδευση - υπηρεσία, και Υγειονομικός έλεγχος. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  1. FRIULAB S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULAB S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Δοκιμές προϊόντων και υλικών, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. PLANET AUTOMATION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLANET AUTOMATION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  3. TOR AUT AUTOMAZIONI DI BRUSTOLON SANDRA & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOR AUT AUTOMAZIONI DI BRUSTOLON SANDRA & C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Συστήματα αυτόματου κλεισίματος, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Συστήματα αυτόματου κλεισίματος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. MENEGON CLAUDIO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MENEGON CLAUDIO & C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. NORDEST SERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORDEST SERVIZI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μικροϋπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Ψηφιακός έλεγχος - μικρά συστήματα, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, και Ψηφιακός έλεγχος - μικρά συστήματα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  6. EUROPOL INVESTIGAZIONI DI EDI CIESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROPOL INVESTIGAZIONI DI EDI CIESCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικονομική φερεγγυότητα - έλεγχος, Ντετέκτιβς - διεθνή γραφεία, Οικονομική φερεγγυότητα - έλεγχος, και Ντετέκτιβς - διεθνή γραφεία. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  7. O.S.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστοποίηση ποιότητας, Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου, Πιστοποίηση ποιότητας, και Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  8. FA.EL. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FA.EL. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Δομοτική, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  1. S.A.I.E.E. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.I.E.E. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διόδια - εγκαταστάσεις, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Διόδια - εγκαταστάσεις, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pagnacco, Ιταλία.

  2. SKAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SKAN S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι διαχείρισης, Ορθολογιστική οργάνωση, αναδιοργάνωση, συγχωνεύσεις, Σύμβουλοι διαχείρισης, και Ορθολογιστική οργάνωση, αναδιοργάνωση, συγχωνεύσεις. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  3. MAG SYSTEMS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAG SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  4. DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C

    Ιταλία

    Η εταιρεία DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή, Πληροφορική - λογισμικά, και Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. UNICA SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNICA SOCIETA' COOPERATIVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστοποίηση ποιότητας, Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου, Πιστοποίηση ποιότητας, και Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου. Έχει έδρα σε Magnano In Riviera, Ιταλία.

  6. ISIEI S.A.S. DI CALDERONE CARLO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ISIEI S.A.S. DI CALDERONE CARLO & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστοποίηση ποιότητας, Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου, Πιστοποίηση ποιότητας, και Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου. Έχει έδρα σε San Pietro Al Natisone, Ιταλία.

  7. NORD PAS 14000 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORD PAS 14000 S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  8. EUROTIME

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROTIME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ελεγχου προσβασης και παρουσιων, και μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για εγγραφα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  9. SIMET

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Καμπάνες - χύτευση, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Καμπάνες - χύτευση. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  10. CATAS S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CATAS S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστοποίηση ποιότητας, Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου, Πιστοποίηση ποιότητας, και Εργαστήρια υγειονομικού ελέγχου. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελεγχοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

333 Επιχειρήσεις