• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζώα και κτηνοτροφία

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. L.F.B. BIOSINT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.F.B. BIOSINT S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζώα και κτηνοτροφία, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Ζώα και κτηνοτροφία, και Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  2. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA P R F

    Ιταλία

  3. ASSOCIAZIONE ALLEVATORI DEL FRIULI

    Ιταλία

  4. GREEN PET'S

    Ιταλία

    Η εταιρεία GREEN PET'S, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροφές για σκύλους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραδοση κατ'οικον, αποστολη με ταχυδρομειο, και ποτιστηρια. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. COOPERATIVA PESCATORI DI MONFALCONE

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA PESCATORI DI MONFALCONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, θαλάσσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, μαλακια, μαλακοστρακα, και Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. F.LLI MENIS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI MENIS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Ψαράλευρο για ζώα και πουλερικά, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και Ψαράλευρο για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Artegna, Ιταλία.

  2. COCCOSOFT DI MASSIMO PADOAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία COCCOSOFT DI MASSIMO PADOAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροφές για γάτες. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  3. AMBULATORIO VETERINARIO DOTT.SSA GROSSO LINDA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AMBULATORIO VETERINARIO DOTT.SSA GROSSO LINDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνιατρικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  4. BRACCOBALDO DI ROSSETTI EMANUELA

    Ιταλία

  5. SAPI S.P.A.

    Ιταλία

  1. AGRARIA MODERNA S.R.L.

    Ιταλία

  2. COSOLO ERMES

    Ιταλία

  1. MANGIMI BLASIZZA

    Ιταλία

  2. PINAT ORLANDO E C. S.A.S.

    Ιταλία