• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζώα και κτηνοτροφία

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AVES PRO

  Ιταλία

  Η AvesPro γεννήθηκε από το πάθος και την εμπειρία που αποκτήθηκε στο εργαστήριο και στην εκτροφή. Οι φόρμουλες υψηλής ποιότητας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των ένθερμων εκτροφέων και είναι ιδανικές για όλα τα στάδια της ζωής των πτηνών, από την αναπαραγωγή έως την εκτροφή έως την ανάπαυση. Τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, ώστε να ικανοποιούν τα διατροφικά χαρακτηριστικά των πολλών ειδών πτηνών.

 2. SMARTFARM

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση smartfarm ιδρύθηκε από Έλληνα μηχανολόγο ο οποίος έχει πολλή όρεξη και μεράκι για φροντίδα μιας ατομικής φάρμας Έπειτα από προσωπική ενασχόληση με την φροντίδα οικόσιτων και για να απλουστεύσουμε την εργασία, αλλά και να γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο για την προσωπική μας ζωή καταφέραμε περήφανοι να σας διαθέσουμε την αυτόματη πόρτα για το κοτέτσι σας και όλα τα υπόλοιπα είδη. Η smartfarm διαθέτει προϊόντα που απλουστεύουν τη διαδικασία συντήρησης και υγιεινής των οικόσιτων σας με διάφορους αυτοματισμούς όπως ταΐστρες, ποτίστρες και άλλα Η smartfarm διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και με πολυετή εγγύηση. Φροντίζουμε για την ικανοποίηση των αναγκών σας, με την καλύτερη ποιότητα και στις πιο προσιτές τιμές. Τα συστήματα smartfarm απευθύνονται σε όλους όσους χρειάζονται μια καινοτόμα λύση για την προστασία και την σωστή οργάνωση των οικόσιτων τους. Πρόκειται, λοιπόν, για αυτοματισμούς με τους οποίους δεν σπαταλάτε χρόνο και δεν έχετε το άγχος να συντηρήσετε τα οικόσιτα για 365 μέρες τον χρόνο. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη και θα σας προστατέψει από όλες τις απειλές που περιτριγυρίζουν το κοτέτσι σας.

 3. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Πολωνία

  Τα Νόργουιτς Τεριέ είναι θαρραλέα, δυνατά και δραστήρια σκυλιά. Έχουν υπομονή με τα παιδιά και συνδέονται με την οικογένεια. Τα κουτάβια ανατρέφονται με προσοχή. Ενδιαφερόμαστε για την υγεία και την κοινωνικοποίηση. Διαθέτουν γενεαλογία FCI και οι γονείς τους είναι πρωταθλητές και διεθνείς πρωταθλητές. Εξετάσεις υγείας: αρθρώσεις ισχίου, επιγονατίδες, μάτια, καρδιά, τραχεία και λάρυγγας. Έλλειψη επιληψίας. Οι αγοραστές των κουταβιών λαμβάνουν πλήρη τεκμηρίωση για την εκτροφή και υποστήριξη από τους εκτροφείς για την υγεία, τη φροντίδα, τη διατροφή και την εκπαίδευση του κουταβιού.

 4. UNION BIO S.R.L.

  Ιταλία

 5. LEUCILLIN

  Ηνωμένο Βασίλειο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ITAGRI

  Ιταλία

 2. UNIMARK PET FOOD

  Ισπανία

 3. HÉLIX SANTA ANA LIVE SNAILS

  Ισπανία

 4. CHATTERIE ARMONICAT

  Γαλλία

 5. PROGRESSIVE FARMS

  Ουκρανία

 1. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 2. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Ελβετία

 1. ERFA

  Τουρκία

 2. BBCI

  Βέλγιο

 3. PLUKON MOUSCRON

  Βέλγιο

 4. LA FERME D'ARTAGNAN

  Βέλγιο

 5. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Βέλγιο

 6. XHAWIRS HORSE FARM

  Βέλγιο

 7. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Τουρκία

 8. HORSE OF BELGIUM

  Βέλγιο

 1. LA FERME DES BISONS

  Βέλγιο

 2. ZOOTECNIA SL

  Ισπανία

 3. GREEN LAND

  Ισπανία

 4. MONTE DO PASTO

  Πορτογαλία

 5. ADIVETER S.L.

  Ισπανία

 6. HAFT TAPPEH CANE SUGAR AGRO-INDUSTRIAL COMPANY

  Ιράν

 7. FOREVER HORSES EUROPE

  Κάτω Χώρες

 8. EURL DUPRAT FRANCIS-MAISON

  Γαλλία

 9. CORPORATION OVEN

  Ουκρανία

 10. RAO FARMACEUTICI SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.143 επιχειρήσεις

Χ'ωρες