• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζώα και κτηνοτροφία

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. LIA MOOS

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AVES PRO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η AvesPro γεννήθηκε από το πάθος και την εμπειρία που αποκτήθηκε στο εργαστήριο και στην εκτροφή. Οι φόρμουλες υψηλής ποιότητας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των ένθερμων εκτροφέων και είναι ιδανικές για όλα τα στάδια της ζωής των πτηνών, από την αναπαραγωγή έως την εκτροφή έως την ανάπαυση. Τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, ώστε να ικανοποιούν τα διατροφικά χαρακτηριστικά των πολλών ειδών πτηνών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SOCIETE JEAN MARC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. SMARTFARM

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση smartfarm ιδρύθηκε από Έλληνα μηχανολόγο ο οποίος έχει πολλή όρεξη και μεράκι για φροντίδα μιας ατομικής φάρμας Έπειτα από προσωπική ενασχόληση με την φροντίδα οικόσιτων και για να απλουστεύσουμε την εργασία, αλλά και να γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο για την προσωπική μας ζωή καταφέραμε περήφανοι να σας διαθέσουμε την αυτόματη πόρτα για το κοτέτσι σας και όλα τα υπόλοιπα είδη. Η smartfarm διαθέτει προϊόντα που απλουστεύουν τη διαδικασία συντήρησης και υγιεινής των οικόσιτων σας με διάφορους αυτοματισμούς όπως ταΐστρες, ποτίστρες και άλλα Η smartfarm διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και με πολυετή εγγύηση. Φροντίζουμε για την ικανοποίηση των αναγκών σας, με την καλύτερη ποιότητα και στις πιο προσιτές τιμές. Τα συστήματα smartfarm απευθύνονται σε όλους όσους χρειάζονται μια καινοτόμα λύση για την προστασία και την σωστή οργάνωση των οικόσιτων τους. Πρόκειται, λοιπόν, για αυτοματισμούς με τους οποίους δεν σπαταλάτε χρόνο και δεν έχετε το άγχος να συντηρήσετε τα οικόσιτα για 365 μέρες τον χρόνο. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη και θα σας προστατέψει από όλες τις απειλές που περιτριγυρίζουν το κοτέτσι σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Πολωνία

  Τα Νόργουιτς Τεριέ είναι θαρραλέα, δυνατά και δραστήρια σκυλιά. Έχουν υπομονή με τα παιδιά και συνδέονται με την οικογένεια. Τα κουτάβια ανατρέφονται με προσοχή. Ενδιαφερόμαστε για την υγεία και την κοινωνικοποίηση. Διαθέτουν γενεαλογία FCI και οι γονείς τους είναι πρωταθλητές και διεθνείς πρωταθλητές. Εξετάσεις υγείας: αρθρώσεις ισχίου, επιγονατίδες, μάτια, καρδιά, τραχεία και λάρυγγας. Έλλειψη επιληψίας. Οι αγοραστές των κουταβιών λαμβάνουν πλήρη τεκμηρίωση για την εκτροφή και υποστήριξη από τους εκτροφείς για την υγεία, τη φροντίδα, τη διατροφή και την εκπαίδευση του κουταβιού.

 2. UNION BIO S.R.L.

  Ιταλία

 3. LEUCILLIN

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. ITAGRI

  Ιταλία

 5. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 1. ZOOTECNIA SL

  Ισπανία

 2. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Τουρκία

 3. ACL ATLANTIC

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. BBCI

  Βέλγιο

 5. GREFFEUILLE AVEYRON

  Γαλλία

 6. INTRADCO GLOBAL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. PLUKON MOUSCRON

  Βέλγιο

 8. MONTE DO PASTO

  Πορτογαλία

 9. ERFA

  Τουρκία

 10. ROYAL CONTINENTALS

  Γερμανία

 1. ADIVETER S.L.

  Ισπανία

 2. PROGRESSIVE FARMS

  Ουκρανία

 3. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Ελβετία

 4. HÉLIX SANTA ANA LIVE SNAILS

  Ισπανία

 5. LA FERME D'ARTAGNAN

  Βέλγιο

 6. UNIMARK PET FOOD

  Ισπανία

 7. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Βέλγιο

 8. XHAWIRS HORSE FARM

  Βέλγιο

 9. HORSE OF BELGIUM

  Βέλγιο

 10. FABROCA

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.302 επιχειρήσεις

Χ'ωρες