• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζώα και κτηνοτροφία

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UFTER HOLDING B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. SMARTFARM

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση smartfarm ιδρύθηκε από Έλληνα μηχανολόγο ο οποίος έχει πολλή όρεξη και μεράκι για φροντίδα μιας ατομικής φάρμας Έπειτα από προσωπική ενασχόληση με την φροντίδα οικόσιτων και για να απλουστεύσουμε την εργασία, αλλά και να γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο για την προσωπική μας ζωή καταφέραμε περήφανοι να σας διαθέσουμε την αυτόματη πόρτα για το κοτέτσι σας και όλα τα υπόλοιπα είδη. Η smartfarm διαθέτει προϊόντα που απλουστεύουν τη διαδικασία συντήρησης και υγιεινής των οικόσιτων σας με διάφορους αυτοματισμούς όπως ταΐστρες, ποτίστρες και άλλα Η smartfarm διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και με πολυετή εγγύηση. Φροντίζουμε για την ικανοποίηση των αναγκών σας, με την καλύτερη ποιότητα και στις πιο προσιτές τιμές. Τα συστήματα smartfarm απευθύνονται σε όλους όσους χρειάζονται μια καινοτόμα λύση για την προστασία και την σωστή οργάνωση των οικόσιτων τους. Πρόκειται, λοιπόν, για αυτοματισμούς με τους οποίους δεν σπαταλάτε χρόνο και δεν έχετε το άγχος να συντηρήσετε τα οικόσιτα για 365 μέρες τον χρόνο. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη και θα σας προστατέψει από όλες τις απειλές που περιτριγυρίζουν το κοτέτσι σας.

 3. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Πολωνία

  Τα Νόργουιτς Τεριέ είναι θαρραλέα, δυνατά και δραστήρια σκυλιά. Έχουν υπομονή με τα παιδιά και συνδέονται με την οικογένεια. Τα κουτάβια ανατρέφονται με προσοχή. Ενδιαφερόμαστε για την υγεία και την κοινωνικοποίηση. Διαθέτουν γενεαλογία FCI και οι γονείς τους είναι πρωταθλητές και διεθνείς πρωταθλητές. Εξετάσεις υγείας: αρθρώσεις ισχίου, επιγονατίδες, μάτια, καρδιά, τραχεία και λάρυγγας. Έλλειψη επιληψίας. Οι αγοραστές των κουταβιών λαμβάνουν πλήρη τεκμηρίωση για την εκτροφή και υποστήριξη από τους εκτροφείς για την υγεία, τη φροντίδα, τη διατροφή και την εκπαίδευση του κουταβιού.

 4. LEUCILLIN

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LEUCILLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής φροντίδας για ζώα, αντι-βακτηριακα, και προϊοντα κτηνιατρικης χρησης. Έχει έδρα σε Dorchester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. ITAGRI

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITAGRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Solarolo Rainerio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. UNION BIO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία UNION BIO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εντομοαπωθητικα, Είδη ατομικής φροντίδας για ζώα, και φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Arezzo, Ιταλία.

 2. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SENOL GIDA SANAYI A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοπυρήνες. Έχει έδρα σε Sultanhisar, Τουρκία.

 3. UNIMARK PET FOOD

  Ισπανία

  Η εταιρεία UNIMARK PET FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφες για σκυλους. Έχει έδρα σε Fraga, Ισπανία.

 4. EUROPEAN GULF COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία EUROPEAN GULF COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόβειο κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζώα και κτηνοτροφία, Βοοειδή, Ζώα και κτηνοτροφία, αλλαντικα halal, κρεατα χονδρικης, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 5. MONTE DO PASTO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MONTE DO PASTO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Cuba, Πορτογαλία.

 1. CHATTERIE ARMONICAT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHATTERIE ARMONICAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Ste Soulle, Γαλλία.

 2. ROYAL CONTINENTALS

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROYAL CONTINENTALS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Eigeltingen, Γερμανία.

 1. ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Atarfe, Ισπανία.

 2. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Τουρκία

  Η εταιρεία WATER CLUBS FOR SHIPPING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Mezitli-Mersin, Τουρκία.

 3. ERI MINING COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERI MINING COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σεπιολιθοι, και πυριτικο αργιλιο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. BBCI

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BBCI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναπαραγωγικοι ταυροι, καθαροαιμα βοοειδη, και αναπαραγωγικα βοοειδη. Έχει έδρα σε Hyon, Βέλγιο.

 5. ADIVETER S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ADIVETER S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Reus, Ισπανία.

 6. PLUKON MOUSCRON

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PLUKON MOUSCRON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφάνιση φιλμ - προϊόντα, ασφαλεια διατροφης, Εμφάνιση φιλμ - προϊόντα, και σφαγή κοτόπουλων. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 7. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναπαραγωγή κοτόπουλων, φιλέτο πάπιας, βιοτεχνικη παραγωγη, και κρεας κοτοπουλου. Έχει έδρα σε Aubel, Βέλγιο.

 8. ZOOTECNIA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία ZOOTECNIA SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφες για ζωα και ζωοτεχνια. Έχει έδρα σε La Laguna (tenerife), Ισπανία.

 1. LA FERME D'ARTAGNAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LA FERME D'ARTAGNAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φουά-γκρα, αγροκτηματα, καλλιεργεια οπωροφορων δεντρων, αναπαραγωγή κοτόπουλων, και Φουά-γκρα. Έχει έδρα σε Haccourt, Βέλγιο.

 2. XHAWIRS HORSE FARM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία XHAWIRS HORSE FARM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλογα, και Πρόβειο γάλα. Έχει έδρα σε Xhendelesse, Βέλγιο.

 3. FABROCA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FABROCA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωα κουρσας, καθαροαιμα βοοειδη, και αναπαραγωγικα βοοειδη. Έχει έδρα σε Porcheresse, Βέλγιο.

 4. PROGRESSIVE FARMS

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PROGRESSIVE FARMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 5. GREFFEUILLE AVEYRON

  Γαλλία

  Η εταιρεία GREFFEUILLE AVEYRON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόβατα και γίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζώα και κτηνοτροφία, Ζώα και κτηνοτροφία, και ζωα για εκτροφη. Έχει έδρα σε Rignac, Γαλλία.

 6. ERFA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERFA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα ζωοτροφών. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 7. LA FERME DES BISONS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LA FERME DES BISONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αγροτικός τουρισμός, κρεας βισωνα, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αγροτικός τουρισμός, και Τοπικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Noville-Lez-Bastogne, Βέλγιο.

 8. GREEN LAND

  Ισπανία

  Η εταιρεία GREEN LAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοοειδη, και υφασματα απο ινες ζωικης προελευσης. Έχει έδρα σε Tarragona, Ισπανία.

 9. HORSE OF BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HORSE OF BELGIUM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιπποφορβεία, ζωα κουρσας, Ιπποφορβεία, και εκτροφη βοοειδων. Έχει έδρα σε Pipaix, Βέλγιο.

 10. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Ελβετία

  Η εταιρεία CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Meilen, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.911 Επιχειρήσεις