• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.

  2. TERMISOUND SRL

    Ιταλία

    Η Termisound ιδρύθηκε από τον συνδυασμό του πάθους για τη μουσική και τη μακρόχρονη πείρα στον τομέα της ηλεκτρονικής σχεδίασης. Εφαρμοσμένη κατάρτιση στην ηλεκτρονική, κυρίως στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών με συστήματα σχεδιασμένα και υλοποιημένα σύμφωνα προς τις απαιτήσεις των πελατών, ρομποτική, εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας στον τομέα της μεταλλουργίας και σε διάφορες εφαρμογές σε πληθώρα άλλων τομέων. Στην πάροδο των ετών, έχουμε χρησιμοποιήσει πληθώρα μικροεπεξεργαστών, από τους πρώτους Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 και τα παράγωγά τους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι DSP, NEC, HITACHI κ.ά., έως τους πιο πρόσφατους AVR και ARM. Η κατασκευή του λογισμικού ακολούθησε την ίδια εξέλιξη, ξεκινώντας από τη γλώσσα Assembly και καταλήγοντας στη C και τη C++ σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows, Linux και Android.

  3. TWL SYSTEMS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TWL SYSTEMS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου, συμβουλοι και σχεδιασμος ηλεκτρομηχανικων εγκαταστασεων, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. KING GATES

    Ιταλία

    Η εταιρεία KING GATES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματες πορτες, και μπαρες οδοφραξης. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. SINTIATEC S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SINTIATEC S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOMAT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOMAT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  2. P.G. GROUP

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.G. GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε Caneva, Ιταλία.

  3. P.C.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.C.A. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. RALC ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RALC ITALIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  5. S.M.A. DI PERISSINOTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.M.A. DI PERISSINOTTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  1. GRIMEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRIMEL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. DAVE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAVE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  1. MW.FEP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MW.FEP S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  2. ALFA ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA ELETTRONICA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. MAG SYSTEMS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAG SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  4. SILMARE S.N.C. DI S.SILLA & M.VELCICH

    Ιταλία

    Η εταιρεία SILMARE S.N.C. DI S.SILLA & M.VELCICH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. ELTECC SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELTECC SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  6. ALECO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALECO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Αντλίες, και Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  7. S.E.M. SOCIETA' ELETTROMECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.E.M. SOCIETA' ELETTROMECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μηχανική ακριβείας, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  8. TEAM AUTOMAZIONI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEAM AUTOMAZIONI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  1. TOMSIC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOMSIC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Savogna D'isonzo, Ιταλία.

  2. DM ELEKTRON S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DM ELEKTRON S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  3. STELLA AZZURRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STELLA AZZURRA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Δομοτική, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  4. ROLLIX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROLLIX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε Caneva, Ιταλία.

  5. ARLUK TECNOLOGIE S.A.S. DI GIULLINO ANTONIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARLUK TECNOLOGIE S.A.S. DI GIULLINO ANTONIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.

  6. NEW SOLUTION ENGINEERING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEW SOLUTION ENGINEERING S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  7. M2A ELECTRIC ENGINEERING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M2A ELECTRIC ENGINEERING S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  8. CENTRO AUTOMAZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO AUTOMAZIONI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  9. CENTRO SICUREZZA AR.CO.EL. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO SICUREZZA AR.CO.EL. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  10. G & G ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G & G ELETTRONICA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cimolais, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

302 Επιχειρήσεις

Kατηγορια