• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROLLON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Rollon είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων γραμμικών οδηγών, τηλεσκοπικών οδηγών και γραμμικών αξόνων. Ως προμηθευτής ολοκληρωμένων προϊόντων γραμμικών τεχνολογιών και συστημάτων, η Rollon αντιπροσωπεύει εξειδίκευση, ποιότητα και μακρόχρονη εμπειρία. Η επιχείρηση διαθέτει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία προϊόντων και συνεπώς παρέχει βέλτιστες λύσεις για όλες τις ανάγκες και για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Ο όμιλος Rollon με τα παραρτήματά του στην Ιταλία (κεντρικά), στη Γερμανία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ, στις χώρες BRIC, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπορικών αντιπροσώπων έχει παγκόσμια παρουσία. Για το λόγο αυτό, η Rollon διαμορφώνει με συνέπεια τις δομές διάθεσης με βάση τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών. Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη Key-Account μεγάλων, σημαντικών πελατών σε συγκεκριμένους βιομηχανικούς τομείς, καθώς και την υποστήριξη και διαχείριση έργων σε στενή συνεργασία με τεχνικούς εφαρμογών από τη Γερμανία και την Ιταλία. Η Rollon δεν είναι μόνο πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων, αλλά και προμηθευτής γραμμικών συστημάτων.

 2. PÜSCHEL AUTOMATION GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η PÜSCHEL πληροί για περισσότερα από 45 χρόνια τα ανώτατα πρότυπα στον τομέα του αυτοματισμού της συναρμολόγησης. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε, συναρμολογούμε, προγραμματίζουμε και εγκαθιστούμε. Συστήματα αυτοματισμού PÜSCHEL - από την πρώτη αρχή σε στενή συνεργασία με τον πελάτη. Η εντατική υποστήριξη κατά τη θέση σε λειτουργία και το σέρβις πέραν της έναρξης της παραγωγής αποτελεί για εμάς αναπόσπαστο μέρος της προσανατολισμένης στον πελάτη δραστηριότητάς μας. Η PÜSCHEL αξιοποιεί την εμπειρία της στον τομέα του αυτοματισμού - ανεξαρτήτως κλάδου και με προσανατολισμό στο μέλλον. Σάς παρέχουμε ό, τι ακριβώς θέλετε: αυτόματα συστήματα τροφοδοσίας, τεχνικές αυτοματισμού, συστήματα συναρμολόγησης, ελεγχόμενα με ρομπότ συστήματα συναρμολόγησης, αυτοματισμούς συναρμολόγησης, μηχανήματα συναρμολόγησης, αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα, ειδικά μηχανήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τρίτους προμηθευτές, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, συστήματα τροφοδοσίας για αυτοματισμό

 3. MP GMBH MONTAGE- UND PRÜFSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η MP GmbH Montage- und Prüfsysteme ιδρύθηκε το 1990 και αναπτύσσει και παράγει σε εξατομικευμένη βάση και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη προσαρμοσμένα μηχανήματα για διαδικασίες συναρμολόγησης, μέτρησης και ελέγχου. Για τα συστήματα συναρμολόγησης χρησιμοποιούμε το δικό μας δομοστοιχειωτό τρόπο κατασκευής με εξατομικευμένη διαμόρφωσης της διαδικασίας. Τα προϊόντα μας πρέσα συναρμογής MP, κεντρικός υπολογιστής (Traceability) και ελεγκτής ποσότητας δοσιμέτρησης χαίρουν της εκτίμησης των πελατών πελάτες μας και χρησιμοποιούνται συχνά. Οι πελάτες μας, όπως οι AAM, Biotronik, BMW, Bosch, Continental, Daimler, Häfele, Linamar, Magna, Nidec, Oerlikon, Stihl, Volkswagen, ZF και άλλοι, δραστηριοποιούνται στους τομείς των αυτοκινήτων, της ιατρικής, των επίπλων και των μηχανημάτων κηπουρικής. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε σημαντική τεχνογνωσία συναρμολόγησης και ελέγχου μηχανισμών μετάδοσης, εναλλακτών θερμότητας καυσαερίων, μονάδων εκκεντροφόρου άξονα, συνεκτικών αποσβεστήρων, αντλιών φορτηγών, βηματοδοτών, σάκων κολοστομίας, ούπατ, ψαλιδιών φυτικών φρακτών κλπ. και διαθέτουμε ήδη τα προϊόντα μας στη Βραζιλία, στην Κίνα, στο Μεξικό, στην Ταϊλάνδη και στις ΗΠΑ.

 4. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

 5. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BVS ELECTRONICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην BVS Industrie-Elektronik. Εκτός από την επισκευή, την πώληση και το σέρβις για μεγάλους κατασκευαστές, όπως οι SIEMENS, FANUC, BOSCH REXROTH/INDRAMAT, HEIDENHAIN, KUKA, ABB, SEW, LENZE και HELLER, διαθέτουμε από το 2017 με την εμπορική ονομασία unipo® και δικές μας λύσεις HMI/IPC. Με περισσότερα από 100.000 ανταλλακτικά και εφεδρικά συγκροτήματα αποθηκευμένο στη μονάδα του Hanau καθώς και με περισσότερους από 190 συνεργάτες που εξυπηρετούν παγκοσμίως περισσότερους από 10.000 ικανοποιημένους πελάτες από όλους σχεδόν τους τομείς παραγωγής και μεταποίησης, συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών της Ευρώπης στο δικό μας κλάδο της αγοράς. Χάρη στην εδώ και δεκαετίες παρεχόμενη από την BVS ποιότητα συνεργάζονται ήδη μαζί μας πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές συστημάτων ελέγχου & κίνησης. Ως η παγκοσμίως μοναδική επιχείρηση του κλάδου της συντήρησης βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων είμαστε περήφανοι για τη διάκριση „Bosch Rexroth Group Service Point“.

 2. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Συσκευάστε καλύτερα για να έχετε καλύτερες πωλήσεις. Η ESSEGI είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή γραμμών συσκευασίας και βιομηχανικών αυτοματισμών και, κυρίως, κατακόρυφων συσκευαστών (VFFS), οριζόντιων και κατακόρυφων πρεσών συσκευασίας, καθώς και γραμμών ανάμειξης φυτοχώματος. Επίσης, προμηθεύουμε ολοκληρωμένα συστήματα ζύγισης ή δοσομέτρησης προϊόντος, καθώς και συστήματα φόρτωσης και μεταφοράς προϊόντων. Πολυλειτουργικότητα: Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, παρέχοντας μέγιστη ευελιξία. Αξιοπιστία: Εργαζόμαστε τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και η συνεχής έρευνα ακολουθεί συνεχώς την ασφάλεια. Διαθεσιμότητα: Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σε όλα τα στάδια παραγωγής, προσφέροντας επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη ανώτερης ποιότητας. Ο χρόνος είναι χρήμα. Η άμεση ανταπόκριση στις προσφορές, στις παραδόσεις και στις επισκευές μεταφράζεται σε μια σειρά πλεονεκτημάτων με χειροπιαστά αποτελέσματα.

 3. PROFELEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!

 4. SICHUAN ODOT AUTOMATION

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η ODOT ηγείται στην παροχή λύσεων για την αυτόματη απόκτηση δεδομένων, ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη βιομηχανικών προϊόντων επικοινωνίας, σχεδιάζει βιομηχανικά συστήματα ελέγχου αυτοματισμών από το 2003. Το προϊόν έχει ελεγχθεί για την συμμόρφωση του κατά το πρότυπο EMC "CE" από το SGS and Quality Management system ISO9001: 2015. Εχουμε πάντα αναπτύξει μια ολοκληρωμένη αυτόματη λύση δεδομένων από τον ρυθμιστή IIOT, Cloud σε αισθητήρες και ενεργοποιητές σε σύστημα IO system και μέσα από το πιο φημισμένα πρότυπα fieldbus και ETHERNET, όπως ενότητες εξ αποστάσεων I/O, ενότητα BOX I/O, IIOT, πύλη, μετατροπέας πρωτοκόλλου, διακόπτες. Η ODOT Automation έχει προσφέρει επιτυχημένες λύσεις για την επαγγελματική συλλογή δεδομένων στο πεδίο σε αρκετές βιομηχανίες όπως οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας, η κλωστοϋφαντουργία, η αυτοκινητοβιομηχανία, βιομηχανία τροφίμων και ποτών, υδροηλεκτρικούς σταθμούς. Χάρη στην πείρα μας, τα δεδομένα στο πεδίο σε πραγματικό χρόνο μπορούν να μεταφερθούν στο ανώτερο τμήμα MES και ERP, ώστε να είναι δυνατή η έξυπνη κατασκευή και τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο της MES μπορούν να παρουσιάσουν τα δεδομένα του παραγωγικού πεδίου από πρώτο χέρι.

 5. GICAR SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Gicar σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά ηλεκτρονικά συστήματα, βάσει του καταλόγου ή βάσει των προδιαγραφών του πελάτη. Η Gicar προτείνει καινοτόμα προϊόντα και συνεργάζεται ενεργά με κάθε πελάτη της για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σε διάφορους τομείς της αγοράς. Στόχος της GICAR είναι να προσφέρει σε κάθε πελάτη καθολική υπηρεσία.

 1. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή και υλοποίηση μεταφορέων με ιμάντα και μεταλλικούς κυλίνδρους, μεταφορείς με σπείρες, μεταφορείς με κοχλία, κατασκευάζονται ανυψωτήρες με κάδους, μεταφορείς με κυλίνδρους, συναρμολόγηση βιομηχανικών συστημάτων, μεταποίηση λαμαρίνας, κατασκευές βάσει σχεδίου, κατασκευή μεταλλικών δομών, συστήματα παραγωγής κυψελοειδές καουτσούκ για την μόνωση, κατασκευή αυτόματων ξακριστήρων.

 2. CAMPETELLA ROBOTIC CENTER

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Campetella Robotic Center είναι μια ιταλική επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καρτεσιανών ρομπότ και ρομπότ διαχείρισης. Η Εταιρεία ασχολείται ειδικότερα στον σχεδιασμό και δημιουργίες μηχανικής φύσης, αλλά αναλαμβάνει επίσης παράλληλα την ανάπτυξη λογισμικών, την εγκατάσταση συστημάτων, την πώληση και την μεταπώληση ρομπότ στην βιομηχανία. Η καρδιά του επαγγέλματος μας βρίσκεται στις ρομποτικές λύσεις για τον τομέα της μορφοποίησης πλαστικών υλών.

 1. COMERC SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COMERC είναι ενεργό μέλος της βιομηχανίας ενεργειών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ειδικότητα της είναι ο σχεδιασμός και η συναρμολόγηση γραμμών επεξεργασίας για βιομάζες πέλλετ και την παραγωγή μπρικετών (π.χ από πριονίδια ή άχυρο). Η προσφορά μας παρουσιάζει μια μεγάλη επιλογή συσκευών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βιοκαυσίμων, όπως π.χ : μηχανές κοκκοποίησης, μηχανήματα ξήρανσης/ ψησίματος μπρικετών, κύλινδροι τεμαχισμού και πολλά άλλα. Επιπλέον, παρέχουμε προηγμένες και σύγχρονες λύσεις στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού

 2. CPC EUROPA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η cpc Europa GmbH – Mechatronics στον τομέα της τεχνολογίας γραμμικής κίνησης είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη γραμμική τεχνολογία. Οι απαιτήσεις για γραμμικούς περιμετρικούς οδηγούς με σφαιρίδια είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι εφαρμογές στους οποίους χρησιμοποιούνται. Οι γραμμικές κινήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα δικά μας γραμμικά στοιχεία είναι προϊόντα υψηλής ακριβείας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και κλάδους της κατασκευής μηχανημάτων.

 3. CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, Βιομηχανικά ρομπότ, βιομηχανικοι αυτοματισμοι, Αυτοματισμός, Συστήματα μεταφοράς για αυτοματοποίηση, Αυτοματισμοί μονάδων παραγωγής, αισθητήρας ροπής, αυτοματοποιηση γραμμων συναρμολογησης, και Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει έδρα σε Delémont, Ελβετία.

 4. NOVOSIM

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOVOSIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός δοκιμών, δοκιμασιες οργανων μετρησης, Αυτοκίνητα - μηχανικά στοιχεία και ανταλλακτικά, δυναμόμετρα, Εξοπλισμός δοκιμών, βραχίονας για παλέτες, και αυτοματοποίηση βιομηχανικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. MINET CONCEPT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MINET CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ερμαρια ηλεκτρικων κυκλωματων και ηλεκτρικες συσκευες, και βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Niverlee, Βέλγιο.

 6. CMS AUTOMATISME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CMS AUTOMATISME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Βιομηχανικά ρομπότ, Υδραυλικές πρέσσες, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, βιομηχανικοί ρομποτικοί αυτοματισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και μηχάνημα συσκευασίας πλαστικό. Έχει έδρα σε Schweyen, Γαλλία.

 7. ESD ELECTRONICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESD ELECTRONICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 8. MVA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MVA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες υπό πίεση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ig Pri Ljubljani, Σλοβενία.

 1. JTFAUSTINO

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JTFAUSTINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Συμβουλές Διαχείρισης, βιομηχανικος αυτοματισμος, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, διαχείριση ενέργειας, ενεργητική απόδοση, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, και συμβουλοι μηχανικης. Έχει έδρα σε Aljubarrota(prazeres), Πορτογαλία.

 2. ASMETEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASMETEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kirchheimbolanden, Γερμανία.

 3. BETA AUTOMATISIERUNG HANDELS GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BETA AUTOMATISIERUNG HANDELS GES.M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Launsdorf, Αυστρία.

 4. RAU AUTOMATISIERUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RAU AUTOMATISIERUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Halver, Γερμανία.

 5. VISION & CONTROL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VISION & CONTROL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Suhl, Γερμανία.

 6. SIKO ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIKO ITALIA SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κωδικοποιητης, γραμμικοι μετατροπεις, ηλεκτρονικα προϊοντα και συσκευες βιομηχανικης χρησης, και ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Rho, Ιταλία.

 7. ASYRIL VERTRIEBSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASYRIL VERTRIEBSBÜRO DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kehl Am Rhein, Γερμανία.

 8. LOGBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOGBER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ahrensburg, Γερμανία.

 9. CERES VISION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CERES VISION GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 10. HMS INDUSTRIAL NETWORKS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HMS INDUSTRIAL NETWORKS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14.791 Επιχειρήσεις

Kατηγορια