• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

ΙταλίαΠερούτζια και Ούμπρια
  1. AGRICOLA 2006 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICOLA 2006 S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Citta' Di Castello, Ιταλία.

  2. AGRO IDEE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRO IDEE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Torgiano, Ιταλία.

  3. O.R.M.A. OFF. RIPARAZIONI MACCHINE AGRICOLE DI LUZI GIANNI

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.R.M.A. OFF. RIPARAZIONI MACCHINE AGRICOLE DI LUZI GIANNI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Foligno, Ιταλία.

  4. MATTELLI LUCA

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATTELLI LUCA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε MARSCIANO, Ιταλία.

  5. DE.PI. DI DI ERASMO ERMANNO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FEDELI MICHELE

    Ιταλία