• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Τουρκία

 2. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA FORESTALE APPENNINO

  Ιταλία

 3. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Γερμανία

 4. ARNETOLI MOTOR SRL

  Ιταλία

  Η ιταλική εταιρεία Arnetoli Motor κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μικροεξοπλισμού για εκθαμνωτές, περιστροφικούς εκθαμνωτές, ηλεκτρικούς εκθαμνωτές, καλώδια για εκθαμνωτές, ανταλλακτικά για εκθαμνωτές, κατασκευή κεφαλών για εκθαμνωτές, κεφαλές κοπής χόρτου, ειδικές κεφαλές υψηλής ταχύτητας, κεφαλές γενικής χρήσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 από το 1998 και από την αρχή βάση μας αποτέλεσε η άψογη ποιότητα, παράγοντας μόνο εντός των εγκαταστάσεών μας και ξεχωρίζοντας με το «Made in Italy».

 5. ETESIA S.A.S

  Γαλλία

  Η ETESIA είναι μέλος του ομίλου «OUTILS WOLF» και ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο επαγγελματικών εξοπλισμών συντήρησης χώρων πρασίνου. Η Etesia, μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στη συντήρηση πάρκων και κήπων, δραστηριοποιείται εντός ενός παγκόσμιου πλαισίου βιώσιμης ανάπτυξης. Έτσι, έχει αναπτύξει το «Bio Concept» που ενσωματώνει την προστασία του περιβάλλοντος σε όλους τους τομείς της επιχείρησης και σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός εξοπλισμού. Η Etesia είναι η μόνη μάρκα που παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό τρακτέρ κοπής με μπαταρίες ικανό για τη συλλογή των αποκομμάτων. ETESIA = άριστες επιδόσεις στο κλάδεμα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία, εργονομία και καινοτομία. Η ETESIA διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα από ειδικούς στους εξοπλισμούς καλλιέργειας με μηχανικά μέσα στην Ευρώπη και έχει γίνει ασυναγώνιστος προμηθευτής κοινοτήτων και αρχιτεκτόνων τοπίου στην Ευρώπη, ενώ επωφελείται μιας εξαιρετικής διεθνούς εξάπλωσης με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Γερμανία

  Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

 2. STALK

  Ρωσία

 3. COSERWA

  Γαλλία

 4. CLOOS & KRAUS

  Λουξεμβούργο

 5. LOC IT SA

  Βέλγιο

 1. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Γαλλία

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Ιταλία

 1. SLIMS PLACE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. AUTOLAWNMOW

  Ιρλανδία

 3. DFL S.R.L

  Ιταλία

 4. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Γερμανία

 5. AVRIL INDUSTRIE

  Γαλλία

 6. VAN DYCK MARCEL

  Βέλγιο

 7. CONSTRUCTION HUMEAU

  Γαλλία

 8. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. EMAK FRANCE SAS

  Γαλλία

 2. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Βέλγιο

 3. BRINKMAN

  Βέλγιο

 4. OUTILS WOLF SA

  Γαλλία

 5. VERHOEST MARC

  Βέλγιο

 6. BOGAERTS TUINMACHINES

  Βέλγιο

 7. GT MACHINERY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. KERN & DRIVE GMBH

  Ουγγαρία

 9. GROUPE MELIX

  Γαλλία

 10. BOLLEN-VAN DEN BROEK

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.645 επιχειρήσεις

Kατηγορια