• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BENASSI AGRICOLTURA E GIARDINAGGIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η BENASSI Srl είναι μια κορυφαία εταιρεία στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανοκίνητων μηχανημάτων για αγροτικές και κηπουρικές εργασίες. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνεργάτες μας στις πωλήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στην αγορά μια ποικιλία μηχανημάτων για εργασίες σχετικά με το έδαφος, όπως και για καθαρισμό από αγριόχορτα και κούρεμα χλοοτάπητα. Εργαζόμαστε καθημερινά με πάθος και επιστρατεύουμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια, ενώ κοιτάμε ταυτόχρονα και προς το μέλλον. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία αναζητά πάντοτε να εξασφαλίζει μια σωστή σχέση ανάμεσα στην ποιότητα και την τιμή. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε μηχανήματα τα οποία είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και των γνώσεων που μόνο με τον χρόνο θα μπορούσαμε να έχουμε αποκτήσει. Αυτοί που επιλέγουν τα μηχανήματά μας είναι έμπειροι και απαιτητικοί χειριστές που ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε μια μεγάλη επωνυμία. Benassi σημαίνει παράδοση, εμπειρία και ποιότητα.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Sangerhausen, Γερμανία.

 3. ARNETOLI MOTOR SRL

  Ιταλία

  Η ιταλική εταιρεία Arnetoli Motor κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μικροεξοπλισμού για εκθαμνωτές, περιστροφικούς εκθαμνωτές, ηλεκτρικούς εκθαμνωτές, καλώδια για εκθαμνωτές, ανταλλακτικά για εκθαμνωτές, κατασκευή κεφαλών για εκθαμνωτές, κεφαλές κοπής χόρτου, ειδικές κεφαλές υψηλής ταχύτητας, κεφαλές γενικής χρήσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 από το 1998 και από την αρχή βάση μας αποτέλεσε η άψογη ποιότητα, παράγοντας μόνο εντός των εγκαταστάσεών μας και ξεχωρίζοντας με το «Made in Italy».

 4. ETESIA S.A.S

  Γαλλία

  Η ETESIA είναι μέλος του ομίλου «OUTILS WOLF» και ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο επαγγελματικών εξοπλισμών συντήρησης χώρων πρασίνου. Η Etesia, μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στη συντήρηση πάρκων και κήπων, δραστηριοποιείται εντός ενός παγκόσμιου πλαισίου βιώσιμης ανάπτυξης. Έτσι, έχει αναπτύξει το «Bio Concept» που ενσωματώνει την προστασία του περιβάλλοντος σε όλους τους τομείς της επιχείρησης και σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός εξοπλισμού. Η Etesia είναι η μόνη μάρκα που παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό τρακτέρ κοπής με μπαταρίες ικανό για τη συλλογή των αποκομμάτων. ETESIA = άριστες επιδόσεις στο κλάδεμα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία, εργονομία και καινοτομία. Η ETESIA διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα από ειδικούς στους εξοπλισμούς καλλιέργειας με μηχανικά μέσα στην Ευρώπη και έχει γίνει ασυναγώνιστος προμηθευτής κοινοτήτων και αρχιτεκτόνων τοπίου στην Ευρώπη, ενώ επωφελείται μιας εξαιρετικής διεθνούς εξάπλωσης με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE MARTEX

  Πολωνία

  Κατασκευάζουμε εκδόσεις εύκαμπτων δοχείων ARBO® για φυτώρια: STANDARD, STRONG, SAD, TEX, KAPTUR, ALU, AZUR, PERF. Οικολογικά δοχεία και δοχεία φιλικά προς το περιβάλλον ARBO® – EKO/JUTA. Διακοσμητικές τσάντες για χρήση ως κάλυμμα για πλαστικές γλάστρες λουλουδιών και για παρουσίαση φυτών. Τσάντες για παράκτια φυτά και φυτά μεγάλου βάθους. καλύμματα/ προστατευτικά από ζιζάνια για δοχεία ARBO, γλάστρες και χώμα. Εύκαμπτες ταινίες για τη στερέωση δέντρων σε υποστηρίγματα – στύλους, σύρματα. Καλύμματα αποστράγγισης RURAMEX® για πλαστικούς διάτρητους σωλήνες αποστράγγισης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Γερμανία

  Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

 2. CLOOS & KRAUS

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία CLOOS & KRAUS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, μεταχειρισμενα αγροτικα μηχανηματα, ανταλλακτικα για μηχανηματα γεωργικα και κηπουρικης, και αγροτικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roost, Λουξεμβούργο.

 3. COSERWA

  Γαλλία

  Η εταιρεία COSERWA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, μηχανήματα για φυτώρια, αναλωσιμα για φυτωρια, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hagenbach, Γαλλία.

 4. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, αγροτικός εξοπλισμός, Εργαλεία αγροκτήματος, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 5. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Γαλλία

  Η εταιρεία ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοφερομενες χλοοκοπτικες, χλοοκοπτικα, θαμνοκοπτικα κηπου, και γεωργικα τρακτερ. Έχει έδρα σε Villeneuve-Saint Germain, Γαλλία.

 1. LOC IT SA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LOC IT SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Auvelais (sambreville), Βέλγιο.

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Ιταλία

  Η εταιρεία CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, εργαλεια και εξαρτηματα για τη γεωργια, Κηπευτικά εργαλεία, και ειδη κηπουρικης. Έχει έδρα σε Briga Novarese, Ιταλία.

 1. SLIMS PLACE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SLIMS PLACE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας, Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας, βιοδιεγερτες - λιπασμα, και συστηματα φωτισμου για φυτοκομια. Έχει έδρα σε Hounslow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. AVRIL INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία AVRIL INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Ploemeur, Γαλλία.

 3. DFL S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία DFL S.R.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, εργαλεια, Οικοδομές - κιγκαλερία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και ειδη για μαστορεματα. Έχει έδρα σε Sala Consilina, Ιταλία.

 4. AUTOLAWNMOW

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία AUTOLAWNMOW, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Oldcastle, Ιρλανδία.

 5. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Wiefelstede, Γερμανία.

 6. GT MACHINERY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GT MACHINERY LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. VERHOEST MARC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VERHOEST MARC, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και μεταχειρισμενα αγροτικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Rumbeke, Βέλγιο.

 8. KERN & DRIVE GMBH

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία KERN & DRIVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, ανταλλακτικα για μηχανηματα γεωργικα και κηπουρικης, ανταλλακτικα για βιομηχανικα μηχανηματα, Φυτά σε γλάστρες, και μηχανηματα κηπουρικης. Έχει έδρα σε Gyor, Ουγγαρία.

 1. EMAK FRANCE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία EMAK FRANCE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χορτοκοπτικές μηχανές, και εξοπλισμός συντήρησης χώρων πράσινου. Έχει έδρα σε Rixheim, Γαλλία.

 2. ETS THIERRY GALLIOT

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETS THIERRY GALLIOT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοτοκαλλιεργητες, και αγροτικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vailly-Sur-Sauldre, Γαλλία.

 3. MICHEL ODIC

  Γαλλία

  Η εταιρεία MICHEL ODIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και μοτοσυκλετες quad. Έχει έδρα σε Neulliac, Γαλλία.

 4. AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, εξαρτηματα κηπου, και Φυτά. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

 5. SOERGEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOERGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, Κηπευτικά εργαλεία, λιπασματα, και κιγκαλερια. Έχει έδρα σε Schiltigheim, Γαλλία.

 6. MAES WILFRIED

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MAES WILFRIED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρουλια. Έχει έδρα σε Heffen, Βέλγιο.

 7. ZOOOM DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZOOOM DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για οικιακές μικροσυσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για οικιακές μικροσυσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Merching, Γερμανία.

 8. ROBOMOW

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ROBOMOW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, χορτοκοπτικές μηχανές, αυτοφερομενες χλοοκοπτικες, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Andelst, Κάτω Χώρες.

 9. NORDESTE MÁQUINAS - COMÉRCIO DE MÁQUINAS AGRICOLAS, INDUSTRIAIS E REPRESENTAÇÕES LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία NORDESTE MÁQUINAS - COMÉRCIO DE MÁQUINAS AGRICOLAS, INDUSTRIAIS E REPRESENTAÇÕES LDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, αγροτικα εξαρτηματα, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, ανταλλακτικα για μηχανηματα γεωργικα και κηπουρικης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Mirandela, Πορτογαλία.

 10. CONSTRUCTION HUMEAU

  Γαλλία

  Η εταιρεία CONSTRUCTION HUMEAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας. Έχει έδρα σε St Pierre Montlimart, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.075 Επιχειρήσεις

Kατηγορια