• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα - Πάροχος Υπηρεσιών - Ιταλία

ΙταλίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. G.P. TECNICA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. P Tecnica δραστηριοποιείται στον τομέα της μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρίνας και εξειδικεύεται στην κατασκευή καλουπιών κύρτωσης για στοιχεία αμαξώματος και συστημάτων εξάτμισης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με προσωπικό που αποτελείται από 45 άτομα, η επιχείρηση καλύπτει μια συνολική επιφάνεια 10 000 τ.μ, εκ των οποίων 4 000 τ.μ εσωτερικού χώρου, χωρισμένα σε γραφεία, συνεργεία και αποθήκες. Η εταιρεία G. P Tecnica κατασκευάζει καλούπια και σταμπαρισμένα στοιχεία από λαμαρίνα για πλαίσια/ κιβώτια και συστήματα εξάτμισης αυτοκινήτων.

  2. STAMPAGGI CASTELFIDARDO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAMPAGGI CASTELFIDARDO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κοίλανση λαμαρινών, διπλωση μεταλλων, και στιγευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Castelfidardo, Ιταλία.

  3. TEKNO TRANCIATURA SNC DI ROMANO R. E F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEKNO TRANCIATURA SNC DI ROMANO R. E F., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  4. DAL BORGO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAL BORGO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε San Marcello Piteglio, Ιταλία.

  5. OSL TECNOLOGY

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. S.G.L.

    Ιταλία

  2. ITALPRESSA DI BARTOLO SAS.

    Ιταλία

  3. OSMO DI VERONESI ELISABETTA

    Ιταλία

  4. CIFA DI PIETRANTONIO GIGLIELMO GIUSEPPE

    Ιταλία

  5. LARIOTECHNIK S.R.L.

    Ιταλία