• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα - Ιταλία

Ιταλία
  1. METALPRESS S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METALPRESS S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χύτευση μετάλλων εν ψυχρώ, κυρτωση μεταλλων, χυτευση χαλυβα, κατασκευη καλουπιων, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, κοίλανση λαμαρινών, και Εργοστάσια καλουπιών. Έχει έδρα σε San Giovanni Lupatoto, Ιταλία.

  2. STM SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση εν θερμώ, ηλεκτροδιαβροση, και Χύτευση εν θερμώ. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. O.L.M.E.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία O.L.M.E.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Καλούπια και μήτρες, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, καλουπια κυρτωσης, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και καλουπια κοπης. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

  4. VARESINA STAMPI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VARESINA STAMPI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση χαλυβα, χυτευση εν θερμω, χυτευση μεταλλων, χυτευση σιδηρου, χυτευση κραματων, Χύτευση, χύτευση μετάλλων εν ψυχρώ, χυτευση ελασματοποιημενων δακτυλιων, και χυτευση ορειχαλκου. Έχει έδρα σε Sumirago, Ιταλία.

  5. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση χαλυβα, σφυρηλατηση εν θερμω, εξαρτηματα απο σφυρηλατημενο σιδηρο, και χυτευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Erba, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, σφαιρικη βαλβιδα, κρουνοι και δικλειδες ασφαλειας για ευφλεκτα υγρα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, υδραυλικες βανες, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, μηχανικοι, υδραυλικοι εξοπλισμοι και εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, και κρουνοποιια. Έχει έδρα σε Sarezzo, Ιταλία.

  2. MERONI FRATELLI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MERONI FRATELLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση, FRESA, κοπη μεταλλων, χύτευση μετάλλων εν ψυχρώ, εργασιες κοπης μεταλλων, χυτευση μεταλλων, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, κυρτωση μεταλλων, και στιγευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Dolzago, Ιταλία.

  3. FP DI BRIGNOLI SRL

    Ιταλία

    Η επιχείρηση ειδικεύεται στη μορφοποίηση εν θερμώ του χάλυβα για επεξεργασία και κελύφωση. Τα καλούπια κατασκευάζονται με ηλεκτροδιάβρωση, συνεργείο τόρνου ψηφιακού ελέγχου. Τα εξαρτήματα θερμαίνονται σε φούρνο επαγωγής και μορφοποιούνται χάρη σε μια πρέσα με σφόνδυλο. Τα μορφοποιημένα προϊόντα είναι φτιαγμένα από πιστοποιημένο χάλυβα κατά ISO 9002. Κατασκευάζουμε μηχανικά συστατικά μορφοποιημένα εν θερμώ, δημιουργημένα βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για τον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, των αγροτικών μηχανημάτων και των μηχανημάτων επιχωμάτωσης.

  4. VITTONE

    Ιταλία

    Η Vittone είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που παράγει στοιχεία από χάλυβα, μορφοποιημένα εν θερμώ, που προορίζονται σε διάφορες αγορές, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, τα γεωργικά μηχανήματα, χωματουργικά έργα, συμπιεστές, οχήματα βιομηχανικής και στρατιωτικής χρήσης. Οι γραμμές μας μορφοποίησης κατασκευάζουν διάφορα στοιχεία, ακατέργαστα/ φινιρισμένα, σε μια γκάμα βάρους από 1 ως 20 κιλά περίπου. Είναι ημι-αυτόματες, με επαγωγική θέρμανση, και αποτελούνται από πρέσες 1000 ως 3500 t. Η αμμοβολή ολοκληρώνει τον παραγωγικό κύκλο με την συσκευασία και αποστολή.

  5. G.P. TECNICA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. P Tecnica δραστηριοποιείται στον τομέα της μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρίνας και εξειδικεύεται στην κατασκευή καλουπιών κύρτωσης για στοιχεία αμαξώματος και συστημάτων εξάτμισης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με προσωπικό που αποτελείται από 45 άτομα, η επιχείρηση καλύπτει μια συνολική επιφάνεια 10 000 τ.μ, εκ των οποίων 4 000 τ.μ εσωτερικού χώρου, χωρισμένα σε γραφεία, συνεργεία και αποθήκες. Η εταιρεία G. P Tecnica κατασκευάζει καλούπια και σταμπαρισμένα στοιχεία από λαμαρίνα για πλαίσια/ κιβώτια και συστήματα εξάτμισης αυτοκινήτων.

  1. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

  2. INVERNIZZI PRESSE

    Ιταλία

    Εδώ και περισσότερα από 50 έτη, η επιχείρηση Invernizzi ειδικεύεται στην παραγωγή, την υλοποίηση και το εμπόριο μηχανικών πρεσών χύτευσης εν ψυχρώ. Για την παραγωγή, η επιχείρηση χρησιμοποιεί εξοπλισμούς και μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που προσφέρουν αξιοπιστία, ευελιξία, πολυλειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο.

  1. LAMIPRESS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAMIPRESS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, κοπη και κυρτωση λαμαρινας, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, σχεδιασμός καλουπιών για μέταλλα, και χυτευση εν ψυχρω. Έχει έδρα σε Monte San Pietro, Ιταλία.

  2. SUPERMONTE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SUPERMONTE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, αποσκωριωση ανοξειδωτου χαλυβα, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Leverano, Ιταλία.

  3. OLSAR SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία OLSAR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, κοπή με λέιζερ, Βιομηχανική μεταλλουργία, συγκολληση tig, και Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Arsego Di San Giorgio Delle Pertiche, Ιταλία.

  4. CAVALETTO MARIO SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAVALETTO MARIO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, χυτευση εν θερμω, χυτευση χαλυβα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Salassa, Ιταλία.

  5. LU-ME

    Ιταλία

    Η εταιρεία LU-ME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, κοπη μεταλλων, μικρά τεμάχια ακριβείας, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, και μεταλλικα ειδη κιγκαλεριας ακριβειας. Έχει έδρα σε Civate, Ιταλία.

  6. PRANDINA CARLO MECCANICA DI PRECISIONE

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRANDINA CARLO MECCANICA DI PRECISIONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, κοπη ακριβειας, καλουπια κοπης μεταλλων, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και διαχωρισμός όλων των μετάλλων. Έχει έδρα σε Monticello Conte Otto, Ιταλία.

  7. STAMPAGGI CASTELFIDARDO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAMPAGGI CASTELFIDARDO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κοίλανση λαμαρινών, διπλωση μεταλλων, και στιγευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Castelfidardo, Ιταλία.

  8. FRIGERIO ETTORE SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIGERIO ETTORE SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, σχεδιασμος και κατασκευη καλουπιων, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, χύτευση εξαρτημάτων από σύνθετα υλικά κατά παραγγελία, και ασφαλειες με μοχλους. Έχει έδρα σε Lecco, Ιταλία.

  1. ISEF SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ISEF SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, κοινοι χαλυβες (βασης), Χάλυβας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και ανθρακοχαλυβας. Έχει έδρα σε Carnago, Ιταλία.

  2. SARONNI SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SARONNI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Borgo Ticino, Ιταλία.

  3. MECLOSTAMPI GROUP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MECLOSTAMPI GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, καλουπια διαδοχικης μορφοποιησης, μονοκομματα καλουπια, καλουπια μεταφορας, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Lomazzo, Ιταλία.

  4. CST SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CST SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, κατασκευη καλουπιων, καλουπια κοπης, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Cormano, Ιταλία.

  5. MANDELLI NORMALIZZATI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANDELLI NORMALIZZATI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Robassomero, Ιταλία.

  6. FAMIR SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FAMIR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, καλουπια κυρτωσης, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Rosa', Ιταλία.

  7. SAF SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAF SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπειρωτα καλουπια, κοπη ελασματων, και πλακες για σιδερο σιδερωματος. Έχει έδρα σε Torri Di Quartesolo, Ιταλία.

  8. OMFA INOX SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMFA INOX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση εν θερμώ, Χύτευση εν θερμώ, βιομηχανικα ρακορ απο χαλυβα, ειδικοί σύνδεσμοι, και χυτευση χαλυβα. Έχει έδρα σε Treville Di Castelfranco Veneto, Ιταλία.

  9. TEKNO TRANCIATURA SNC DI ROMANO R. E F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEKNO TRANCIATURA SNC DI ROMANO R. E F., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  10. MEVAR SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEVAR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων. Έχει έδρα σε Concesio, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

269 Επιχειρήσεις