• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Ιταλία

Ιταλία
  1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

  2. MACH SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

  3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

  4. RENATO MOLINARI S.R.L.

    Ιταλία

  5. SAGIE GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. F.AL.CO.

    Ιταλία

  2. ELECTROLUX PROFESSIONAL S.P.A.

    Ιταλία

  3. GEMM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEMM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Codogne', Ιταλία.

  4. SAMER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMER S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

  5. T K F S.R.L. SEMPLIFICATA

    Ιταλία

    Η εταιρεία T K F S.R.L. SEMPLIFICATA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Terni, Ιταλία.

  1. CENTRO ASSISTENZA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ASSISTENZA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Voghera, Ιταλία.

  2. AL - AS CRIOSYSTEM

    Ιταλία

  1. MARIANI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARIANI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε San Lazzaro Di Savena, Ιταλία.

  2. FIREX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIREX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, βιομηχανικες κουζινες, και κουζινες για συλλογικους φορεις. Έχει έδρα σε Sedico, Ιταλία.

  3. MAZZA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAZZA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Crotone, Ιταλία.

  4. ASS.TEC DI DA ROLD FIORENTINO & C. ( S.N.C. )

    Ιταλία

  5. PAVONI ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAVONI ITALIA S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Suisio, Ιταλία.

  6. BERTO'S S.P.A.

    Ιταλία

  7. TOPRISTORAZIONE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOPRISTORAZIONE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουρνοι για πιτσαριες, ψυκτικα ερμαρια για εστιατορια, μηχανηματα και εξοπλισμος για παγωτοπωλεια, και Αξεσουάρ για μπαρ. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  8. CARRINO S.A.S. DI CARRINO VINCENZO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARRINO S.A.S. DI CARRINO VINCENZO & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  1. INOXTREND S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INOXTREND S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Santa Lucia Di Piave, Ιταλία.

  2. FERRARI BATTISTA & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. MITO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MITO S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Ovada, Ιταλία.

  4. ILSA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ILSA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε San Fior, Ιταλία.

  5. MODULAR PROFESSIONAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODULAR PROFESSIONAL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε SAN VENDEMIANO, Ιταλία.

  6. DABERMATIC S.A.S. DI BERLOFFA SERGIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DABERMATIC S.A.S. DI BERLOFFA SERGIO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε BOLZANO, Ιταλία.

  7. SWEET SORBET DI SALMASO ALESSIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SWEET SORBET DI SALMASO ALESSIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσάι, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τσάι. Έχει έδρα σε Montegrotto Terme, Ιταλία.

  8. Q.F.A. S.R.L.

    Ιταλία

  9. I BILANCIAI DI BONELLI ROBERTO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I BILANCIAI DI BONELLI ROBERTO & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Pavia, Ιταλία.

  10. RHENINGHAUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RHENINGHAUS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

653 Επιχειρήσεις

Kατηγορια