• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ιταλία

ΙταλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

  2. MACH SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

  3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

  4. GMP COMMERCIALE S.R.L.

    Ιταλία

  5. Q.F.A. S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ILSA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ILSA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε San Fior, Ιταλία.

  2. RHENINGHAUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RHENINGHAUS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  3. CLIMAT S.R.L.

    Ιταλία

  4. AL - AS CRIOSYSTEM

    Ιταλία

  5. ELECTROLUX PROFESSIONAL S.P.A.

    Ιταλία

  1. 3 SC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 3 SC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Lucca, Ιταλία.

  2. FIREX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIREX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, βιομηχανικες κουζινες, και κουζινες για συλλογικους φορεις. Έχει έδρα σε Sedico, Ιταλία.

  1. OFFICINA ROMAGNA DI AMATORI R. & CASADEI M. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA ROMAGNA DI AMATORI R. & CASADEI M. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Rimini, Ιταλία.

  2. OMAC IMPIANTI GRANDI CUCINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMAC IMPIANTI GRANDI CUCINE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, βιομηχανικες κουζινες, και επαγγελματικές κουζίνες. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  3. GARDAGEL

    Ιταλία

  4. ABO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ABO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Oggiona Con Santo Stefano, Ιταλία.

  5. GEMM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEMM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Codogne', Ιταλία.

  6. TECLA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECLA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μηχάνημα για μεταλλικές συσκευασίες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Μηχάνημα για μεταλλικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  7. LA MARZOCCO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA MARZOCCO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, και Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Scarperia E San Piero, Ιταλία.

  8. ATA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Πλυντήρια πιάτων για οργανισμούς, βιομηχανικα πλυντηρια πιατων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, επαγγελματικές κουζίνες, και Πλυντήρια πιάτων για οργανισμούς. Έχει έδρα σε Conselve, Ιταλία.

  1. INOXTREND S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INOXTREND S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Santa Lucia Di Piave, Ιταλία.

  2. EVEREST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EVEREST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, προμηθειες για τον τομεα της τροφοδοσιας, Κουζίνα, προμηθεια κρεοπωλειων, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rimini, Ιταλία.

  3. AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και μηχανηματα ζυμωσης. Έχει έδρα σε Cerchiarello Di Pero, Ιταλία.

  4. KAAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία KAAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Cornedo All'isarco, Ιταλία.

  5. S.P.M. DRINKSYSTEMS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.P.M. DRINKSYSTEMS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Spilamberto, Ιταλία.

  6. TECNODOLCIARIA S.R.L.

    Ιταλία

  7. ART FRIGO S.R.L.

    Ιταλία

  8. ELFRAMO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELFRAMO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

  9. HYPPOCAMPUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HYPPOCAMPUS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός εστιατορίου, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Torbole Casaglia, Ιταλία.

  10. B.V. PRO SHOP S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

82 Επιχειρήσεις

Kατηγορια