• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

ΙταλίαΜπάρι και Απουλία
  1. WEB JOB TRADE S.R.L.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία WEB JOB TRADE S.R.L.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση γραφειων, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, ενοικιαζονται αιθουσες διασκεψεων, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Lecce, Ιταλία.

  2. RISTORANTE RE DEI RE

    Ιταλία

  3. ELLERRE CENTRE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLERRE CENTRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bari, Ιταλία.

  4. NEW LIONS S.R.L.

    Ιταλία

  5. EVENTI DI CLASSE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VILLA REALE RICEVIMENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VILLA REALE RICEVIMENTI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Foggia, Ιταλία.

  2. LONGO MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία LONGO MARIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, διοργανωση δεξιωσεων και συμποσιων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Castellana Grotte, Ιταλία.

  3. MADONNA DEGLI ANGELI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MADONNA DEGLI ANGELI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Monte Sant'angelo, Ιταλία.

  4. PARK HOTEL LAGUNA DEI F.LLI SPECCHIULLI MATTEO E D. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PARK HOTEL LAGUNA DEI F.LLI SPECCHIULLI MATTEO E D. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Lesina, Ιταλία.

  5. ZERONOVENOVE S.R.L.

    Ιταλία

  1. TORRE BRAYDA RICEVIMENTI

    Ιταλία

  2. MASSERIA MONTEFERRATO S.A.S. DI LEFEMINE SILVESTRO

    Ιταλία

  1. VILLA ELDA S.R.L.

    Ιταλία

  2. MECONGRESS S.R.L.

    Ιταλία

  3. GRAND SOIREE S.R.L.

    Ιταλία

  4. FLYING S.A.S.DI LUIGI PIO ESPOSTO &.C.

    Ιταλία

  5. CENTRO ITALIANO CONGRESSI CIC SUD S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ITALIANO CONGRESSI CIC SUD S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bari, Ιταλία.

  6. DIMORA DAMABIAH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIMORA DAMABIAH S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Valenzano, Ιταλία.

  7. LECCE EVENTI DI DE GIORGI FRANCESCO

    Ιταλία

  8. RACANELLI EVENTI DI RACANELLI FRANCESCO

    Ιταλία

  1. TECNOCOM ITALIA

    Ιταλία

  2. PROGETTO TIME GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  3. MAGLIE SALUS POLIAMBULATORIO

    Ιταλία

  4. SANRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANRA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, διοργανωση δεξιωσεων και συμποσιων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Noicattaro, Ιταλία.

  5. RELAIS IL SANTISSIMO

    Ιταλία

  6. LA LOCANDA DI BEATRICE

    Ιταλία

  7. SAROS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAROS S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Foggia, Ιταλία.

  8. L'ORNGERIE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'ORNGERIE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Ginosa, Ιταλία.

  9. MEETING PLANNER S.R.L.

    Ιταλία

  10. PROMOTER IN EVENTI S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν