• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. ASTRA-CLUB

    Ελλάδα

    Παιδότοπος, χώρος αναψυχής, με πισίνα, αίθουσες και πάρκινγκ. Ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και δεξιώσεις - εκδηλώσεις.

  2. SAEVENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAEVENTS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικοινωνία μέσω εκδηλώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια και σεμινάρια, και συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις. Έχει έδρα σε Echirolles, Γαλλία.

  3. SOLE RICEVIMENTI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLE RICEVIMENTI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση εκδηλωσεων, συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις, διοργανωση γαμων, και διαχειριση εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε Quarto, Ιταλία.

  4. CRANAGE HALL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CRANAGE HALL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις, και Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Cranage, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. TOULOUSE EXPO SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOULOUSE EXPO SA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περίπτερα για εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, συνεδριακο κεντρο, και συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις. Έχει έδρα σε Toulouse Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SNC DOMAINE DE LA GRAND’MAISON

    Γαλλία

    Η εταιρεία SNC DOMAINE DE LA GRAND’MAISON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις, αιθουσα δεξιωσεων με κηπο, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Oytier Saint Oblas, Γαλλία.

  2. WORLD TRADE CENTER ASTANA

    Καζαχστάν

    Η εταιρεία WORLD TRADE CENTER ASTANA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχειρηματικό κέντρο, διοργανωση φωτογραφικων εκθεσεων, Επιχειρηματικό κέντρο, συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις, και αιθουσες εκθεσεων. Έχει έδρα σε Astana, Καζαχστάν.

  3. MQC

    Γερμανία

    Η εταιρεία MQC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταυτόχρονη διερμηνεία - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις. Έχει έδρα σε Munchen, Γερμανία.

  4. BEERVELDE (PARK VAN)

    Βέλγιο

  5. HÔTEL BRISTOL

    Γαλλία

    Το ξενοδοχείο BRISTOL τριών αστέρων είναι ένα ξενοδοχείο αίγλης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης MULHOUSE. Ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε την Αλσατία. Αυτό το ξενοδοχείο είναι διαπιστευμένο από τον οδηγό Champérard και τον οδηγό Michelin. Ιδανικός σταθμός για να επισκεφθείτε την ΑΛΣΑΤΙΑ. Κοντά στη Vosges, στο Μαύρο Δάσος, στην Ελβετία και στη Γερμανία. Το ξενοδοχείο BRISTOL αποτελεί σημείο εκκίνησης για τον δρόμο των κρασιών της Αλσατίας, για επίσκεψη στις χριστουγεννιάτικες αγορές και στα Μουσεία του αυτοκινήτου, του σιδηροδρόμου, της εκτύπωσης σε υφάσματα, του βαμμένου χαρτιού κ.ά. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας για τα συνέδρια και τα σεμινάριά σας με τα εξοπλισμένα προσαρμόσιμα σαλόνια της. Σαλόνια δεξιώσεων για τις δεξιώσεις ή άλλες εκδηλώσεις σας. Γάμοι, επαγγελματικά γεύματα, επιχειρηματικά γεύματα, βαφτίσια, θείες κοινωνίες, συνεδριάσεις εταίρων κλπ. Το Bristol είναι ένα από τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, ήσυχο και άνετο, και το καλωσόρισμα είναι τόσο φιλικό, ευγενικό και εκλεπτυσμένο. Το ξενοδοχείο BRISTOL προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και ένα μέρος για πούλμαν και λεωφορεία.

  1. DANAKOL

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η DANAKOL έχει συσσωρεύσει εμπειρία με την πάροδο του χρόνου σχετικά με τον σχεδιασμό και κατασκευή επίπλων για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γραφεία και κατοικίες. Παραδίδουμε εξατομικευμένη επίπλωση που ικανοποιεί τις ανάγκες των εκπαιδευτικών οργανισμών καθώς και των ατομικών απαιτήσεων. Οι συλλογές μας επίπλων δημιουργούνται βάσει των δικών μας σχεδιασμών, καθώς και με βάσει τεχνικών σχεδίων, φωτογραφιών των πελατών μας. Πέρα από τον εκτενή μας χαρτοφύλακα σχολικής επίπλωσης, η δραστηριότητα μας επεκτείνεται στην δημιουργία επίπλων βέλτιστης ποιότητας για γραφεία επιχειρήσεων, χώρους λιανικής πώλησης, εκθέσεις και κατοικίες. Πολλές από τις εξατομικευμένες μας γραμμές επίπλων διανέμονται από τους αξιόλογους μας εταίρους σε παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι για να προχωρήσουμε σε αλλαγές και να παράγουμε έπιπλα σε διάφορες ποσότητες. Η πλειονότητα των συλλογών μας επίπλωσης συσκευάζονται προσεκτικά και σταθεροποιούνται σε κατάλληλα χαρτοκιβώτια, εξασφαλίζοντας την ασφαλή παράδοση στον πελάτη. Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με μεγάλο χώρο μηχανημάτων, συμπ. μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου. Η έναρξη του παραγωγικού μας κύκλου ακολουθεί έναν λεπτομερή πρωτόκολλο: •Εξοικείωση με τις προσδοκίες του πελάτη (σχέδια, φωτογραφίες, τεχνικά τεκμήρια κ.λπ). •Συζήτηση όσον αφορά τα υλικά για τα έπιπλα και τις τεχνικές λύσεις. •Προκαταρκτική προσφορά ώστε να διαπιστωθεί αν συμφωνεί με τον προϋπολογισμό του πελάτη. •Δημιουργία πρωτοτύπου. •'Εγκριση πρωτοτύπου και τελική κοστολόγηση. •Υλοποίηση της μαζικής παραγωγής.

  2. MASSAN METAL

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Massan Metal που ιδρύθηκε το 2012, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε προσαρμοσμένα μεταλλικά πόδια τραπεζιών, επιφάνειες τραπεζιών, πόδια για τραπέζια μπιστρό και τραπεζάκια καφέ και επικεντρώνεται ειδικά σε συστήματα επίπλων γραφείων και προσαρμοσμένα έπιπλα γραφείου. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: •ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα γραφεία, •μεταλλικά ερμάρια, •μεταλλικά πόδια τραπεζιών, •αξεσουάρ, •αποκλειστικά γραφεία, •γραφεία προσωπικού, •γραφεία διασκέψεων, •τραπεζάκια καφέ, •πόδια για τραπεζάκια καφέ, •μεταλλικά τραπέζια παιχνιδιού, προϊόντα από ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα προϊόντα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα αντανακλάται από το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα διασφαλίζοντας τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική κατασκευή. Εξυπηρετώντας διάφορους πελάτες, από μεμονωμένους χρήστες έως σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, είμαστε αφοσιωμένοι στην αναβάθμιση χώρων κατοικίας και στη βελτίωση της προσωπικής ευεξίας. Ως έμπιστος συνεργάτης μεταλλικών λύσεων είμαστε αφοσιωμένοι να σάς συνδράμουμε για την υλοποίηση των σχεδίων των ονείρων σας με ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα επίπλων γραφείων. Στην Massan Metal, η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας επιδιώκει να καλύπτει τις ανάγκες χονδρικής σχεδιαστών ξενοδοχείων, καφετεριών και εστιατορίων μέσω του δικού μας καναλιού εταιρικών πωλήσεων. Είμαστε υπερήφανοι για την παγκόσμια εμβέλειά μας, παρέχοντας παραδόσεις παγκοσμίως για την εξυπηρέτηση πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήματα. Αναβαθμίστε τους χώρους και τα περιβάλλοντα των γραφείων σας με την Massan Metal!

  1. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, κομψο, 4 αστερων, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, σουιτες, διατιθεται υπηρεσια wifi, διατιθεται γυμναστηριο με πανοραμικη θεα, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. LE BOARD VAL THORENS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE BOARD VAL THORENS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, διοργανωση εκδηλωσεων, Συνέδρια και σεμινάρια, και κεντρα συνεδριων και συσκεψεων. Έχει έδρα σε Les Belleville, Γαλλία.

  3. CLUB 1810

    Γαλλία

    Μόλις 10 λεπτά από την πόλη St Etienne και 40 λεπτά από τη Λυόν, η SAS 1810 village σας υποδέχεται στην la Talaudière, στην καρδιά του club 1810 για τις νυχτερινές σας εξόδους αλλά και στην καρδιά του Garden XVIII για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σας, για ιδιώτες, επιχειρήσεις ή και για συλλόγους. Το Garden XVIII είτε αφορά τον κλειστό χώρο (αίθουσες για κοκτέιλ ή σεμινάρια) είτε τον υπαίθριο χώρο (βεράντες και κήπους) θα σας γοητεύσει χάρη στο πρωτότυπο της περιβάλλον.

  4. DE STROMING

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE STROMING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, εξοπλισμενες αιθουσες συνεδριασεων, και αμφιθεατρο. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  5. EVENTLOFT BONN

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVENTLOFT BONN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, ενοικιαζονται αιθουσες συγκεντρωσεων, αιθουσα συνεδριασεων, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

  6. WEB JOB TRADE S.R.L.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία WEB JOB TRADE S.R.L.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση γραφειων, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, ενοικιαζονται αιθουσες διασκεψεων, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Lecce, Ιταλία.

  7. DENHOOIBERG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DENHOOIBERG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθουσα συνεδριασεων, και κεντρα αναψυχης. Έχει έδρα σε Vorstenbosch, Κάτω Χώρες.

  8. ELOUNDA HOTELS AND RESORTS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELOUNDA HOTELS AND RESORTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, χωροι για εκδηλωσεις, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και εξοπλισμενες αιθουσες συνεδριασεων. Έχει έδρα σε Elounda, Ελλάδα.

  1. BUSINESS FACULTY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BUSINESS FACULTY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, ενοικιαζονται αιθουσες για βιντεοδιασκεψεις, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  2. AV STAGING & LIVE EVENTS SERVICE BARCELONA

    Ισπανία

    Η εταιρεία AV STAGING & LIVE EVENTS SERVICE BARCELONA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  3. ZEROSEICONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

  4. LE PALAIS DE PLUME

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LE PALAIS DE PLUME, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαζονται αιθουσες για γιορτες, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Ittre, Βέλγιο.

  5. LSG S.R.L.

    Ιταλία

  6. EA COMUNICAZIONE EVENTI S.A.S. DI MICHELE DI STEFANO E C.

    Ιταλία

  7. SANRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANRA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, διοργανωση δεξιωσεων και συμποσιων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Noicattaro, Ιταλία.

  8. O.S.P.A. S.R.L.

    Ιταλία

  9. BEAUMONT ESTATE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BEAUMONT ESTATE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, συνεδρια και διαλεξεις, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και συνεδρια, συνδιασκεψεις, δεξιωσεις - οργανωση και υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Old Windsor, Ηνωμένο Βασίλειο.

  10. LA CASA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA CASA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Calco, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

769 Επιχειρήσεις