• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

ΙταλίαΜιλάνο και Λομβαρδία
  1. SIMMETRICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMMETRICO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. I.S.E.O. ISTITUTO DI STUDI ECONOMICI E PER L'OCCUPAZIONE

    Ιταλία

  3. CITTA IN MOVIMENTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CITTA IN MOVIMENTO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. FCE GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  5. CASATI MAPELLI GIOVENCO & ASSOCIATI S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KEEP INTERNATIONAL S.R.L.

    Ιταλία

  2. COCKTAIL SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  3. SERVICEPRO ITALY S.R.L.

    Ιταλία

  4. MAXITRAVEL 2 S.R.L.

    Ιταλία

  5. GUAMARI S.R.L.

    Ιταλία

  1. CHRYSALIS S.R.L.

    Ιταλία

  2. MEETING PROJECT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEETING PROJECT S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Merate, Ιταλία.

  1. PREX S.P.A.

    Ιταλία

  2. IL CASTELLO S.R.L.

    Ιταλία

  3. ARTMOUSE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTMOUSE S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. MEETING PLANNER

    Ιταλία

  5. CARDIOFIN S.R.L.

    Ιταλία

  6. LAGO BOSCACCIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAGO BOSCACCIO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Gaggiano, Ιταλία.

  7. GISISERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

  8. COMMEILFAUT.IT

    Ιταλία

  1. IDEA Z PROJECT IN PROGRESS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA Z PROJECT IN PROGRESS S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Abbiategrasso, Ιταλία.

  2. IL PARTYCOLARE S.R.L.

    Ιταλία

  3. VILLA TAVERNA S.A.S. DI NEGROTTO CAMBIASO ANDREA

    Ιταλία

  4. START PROMOTION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία START PROMOTION S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. MILLE E UN EVENTO DI BRAMBILLA BARBARA

    Ιταλία

    Η εταιρεία MILLE E UN EVENTO DI BRAMBILLA BARBARA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, διοργανωση ιδιωτικων γιορτων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Osnago, Ιταλία.

  6. TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  7. STUDIOGI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIOGI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  8. TARPINI S.R.L.

    Ιταλία

  9. INCENTIVE POWER S.R.L.

    Ιταλία

  10. OM S.N.C. DI BRUNA MORONI E VALENTINA OLDANI

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν