• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΜιλάνο και ΛομβαρδίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FIC SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIC SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mese, Ιταλία.

  2. ROVERSI UMBERTO E FIGLI MASSIMO FAUSTO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROVERSI UMBERTO E FIGLI MASSIMO FAUSTO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει έδρα σε Suzzara, Ιταλία.

  3. FARCK SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FARCK SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, θερμομονωμενες δεξαμενες, εγκαταστασεις και εξοπλισμος για την οινολογικη βιομηχανια, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και ψυκτικες εγκαταστασεις για την παραγωγη παγωτων. Έχει έδρα σε Pianengo, Ιταλία.

  4. ARIOLI AFRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARIOLI AFRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  5. C.M.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.T. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sovico, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIMAR COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMAR COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Sospiro, Ιταλία.

  2. SMAIC MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMAIC MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού. Έχει έδρα σε Turate, Ιταλία.

  3. TECNOLATTE S.R.L.

    Ιταλία

  4. ANELLI S.R.L.

    Ιταλία

  5. SERUM ITALIA S.P.A.

    Ιταλία