• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεία- τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΚαταντσάρο και Καλαβρία
  1. MULTIPROJECT SOLUZIONI INDUSTRIA ALIMENTARE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MULTIPROJECT SOLUZIONI INDUSTRIA ALIMENTARE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβητες για την γαλακτοβιομηχανια και την τυροβιομηχανια, και εκκοκκιστικες μηχανες. Έχει έδρα σε Cropani, Ιταλία.

  2. IANNELLO INOX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IANNELLO INOX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποίηση ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε San Giovanni Di Mileto, Ιταλία.

  3. TLC DEALER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TLC DEALER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού. Έχει έδρα σε Lamezia Terme, Ιταλία.

  4. IANNELLO INOX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IANNELLO INOX S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού. Έχει έδρα σε Mileto, Ιταλία.