• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Διανομέας - Ιταλία

ΙταλίαΔιανομέας
  1. KOLBUS ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KOLBUS ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Brugherio, Ιταλία.

  2. COLORIFICIO TOMMY SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLORIFICIO TOMMY SERVICE S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. SIMONAZZI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMONAZZI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Εκτύπωση - υλικά, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Pessano Con Bornago, Ιταλία.

  4. D.C.M. S.R.L.

    Ιταλία

  5. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η E.T.S. Η Engineering Transfer System κατασκευάζει από το 1970 χαρτί μεταφοράς με βάση διάφορες τεχνολογίες για τη διακόσμηση διαφόρων μέσων, όπως ύφασμα, μέταλλα, λαμιναρισμένο πλαστικό, γυαλί και κεραμικό. Με το κέντρο μελετών και χημικών ερευνών που διαθέτει, η E.T.S. διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και παρασκευάζει μελάνια εκτύπωσης με εξάχνωση και θερμοπλαστική, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλους τους τύπους μηχανημάτων για μεταξοτυπία, όφσετ, φλεξογραφία, βαθυτυπία, plotter και έγχυση μελάνης piezo.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DOCUMENT LINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOCUMENT LINE S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Φωτογραφικές μηχανές διεργασίας, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Φωτογραφικές μηχανές διεργασίας, ενοικιαζονται εκτυπωτες, και πολυμηχανήματα λέιζερ. Έχει έδρα σε Ferrara, Ιταλία.

  2. AUTOMATIK ITALIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOMATIK ITALIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bisignano, Ιταλία.

  3. LUIGI VILLA E FIGLIO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LUIGI VILLA E FIGLIO SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. TRACK TIMBRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRACK TIMBRI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελάνι για σφραγίδες, σφραγιδες απο καουτσουκ, Μελάνι για σφραγίδες, και σφραγιδες τσεπης. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  5. MACCHINGRAF S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MACCHINGRAF S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές, εγκαταστασεις μηχανηματα και εξοπλισμος για την παραγωγη χαρτου, και Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές. Έχει έδρα σε Bollate, Ιταλία.

  1. M.E.TO. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.E.TO. S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  2. MANER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANER S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταμειακές μηχανές, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Ταμειακές μηχανές, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Bolzano Vicentino, Ιταλία.

  1. PRINT MEDIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRINT MEDIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Gallarate, Ιταλία.

  2. SA.CA.SYSTEM

    Ιταλία

    Η εταιρεία SA.CA.SYSTEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Casoria, Ιταλία.

  3. DUECI' GRAFICA S.R.L.

    Ιταλία

  4. ROTOMETRICS ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Διανομέας - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ