• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Διανομέας
  1. A-PAC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A-PAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aalsmeer, Κάτω Χώρες.

  2. DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI

    Τουρκία

    Η εταιρεία DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. GRAPHOTRADE

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία GRAPHOTRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  4. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιογραφοι, χαρτι για plotter - μεγαλα μεγεθη, και επισκευη σχεδιογραφων (plotter). Έχει έδρα σε Ennezat, Γαλλία.

  5. CONTROLGRAF S.I.

    Ισπανία

    Η εταιρεία CONTROLGRAF S.I., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KOLBUS ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KOLBUS ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Brugherio, Ιταλία.

  2. COLORIFICIO TOMMY SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLORIFICIO TOMMY SERVICE S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. SIMONAZZI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMONAZZI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Εκτύπωση - υλικά, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Pessano Con Bornago, Ιταλία.

  4. SUN PRINTING MATERIALS

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUN PRINTING MATERIALS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσκλησεις - σχεδιασμος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. GED SYSTEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία GED SYSTEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοτυπικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuilly Plaisance, Γαλλία.

  1. D.C.M. S.R.L.

    Ιταλία

  2. THOMSON MACHINERY BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

  1. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η E.T.S. Η Engineering Transfer System κατασκευάζει από το 1970 χαρτί μεταφοράς με βάση διάφορες τεχνολογίες για τη διακόσμηση διαφόρων μέσων, όπως ύφασμα, μέταλλα, λαμιναρισμένο πλαστικό, γυαλί και κεραμικό. Με το κέντρο μελετών και χημικών ερευνών που διαθέτει, η E.T.S. διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και παρασκευάζει μελάνια εκτύπωσης με εξάχνωση και θερμοπλαστική, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλους τους τύπους μηχανημάτων για μεταξοτυπία, όφσετ, φλεξογραφία, βαθυτυπία, plotter και έγχυση μελάνης piezo.

  2. FIRMENSTEMPEL

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIRMENSTEMPEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

  3. ERGO-LINE BY KERN STUDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERGO-LINE BY KERN STUDER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schwarzach Am Main, Γερμανία.

  4. GRAPHIC INVEST & CONSULT

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRAPHIC INVEST & CONSULT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Εκτύπωση - υλικά, Βιβλιοδεσία - υλικά, Μεταξοτυπίας εξοπλισμός, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φλοκάρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Pontillas, Βέλγιο.

  5. EWL DISPLAY & PRINTING SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EWL DISPLAY & PRINTING SOLUTIONS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Sauerlach, Γερμανία.

  6. FINDUELL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FINDUELL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Landau, Γερμανία.

  7. KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Henstedt-Ulzburg, Γερμανία.

  8. MAFIM

    Γαλλία

    MAFIM, εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταποίηση χαρτιού, αποκλειστικός διανομέας για τη Γαλλία της μάρκας KORA PACKMAT από το 1990 σας παρουσιάζει τους τροφοδότες – αποστοιβακτές της και τα μηχανήματα συσκευασίας για επίπεδα προϊόντα (τύπου γραμματοσήμων ή ευχετήριων καρτών). Τα γερμανικά μηχανήματα κατασκευής μας υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλα για όλους τους βιομηχανικούς τομείς όπως φαρμακεία, ξύλο ή γεωργικά τρόφιμα κλπ. Η γκάμα μας διατίθεται σε τυποποιημένα ή κατά παραγγελία προϊόντα με τριβή, αναρρόφηση, σε πασσάλους, pick and place και με πένσα. Μπορούμε να προσφέρουμε μεμονωμένους τροφοδότες ή / και πλατφόρμες για την ομαδοποίηση των προϊόντων με συγκόλληση ακριβείας ενός προϊόντος σε άλλο ή τροφοδότες με μηχάνημα ετικέτας, εκτύπωση inkjet, φωτογραφική μηχανή και έλεγχο με κάμερα και απόρριψη των μη συμμορφούμενων. Οι τροφοδότες μας μπορούν να πωληθούν ξεχωριστά για να ενσωματωθούν σε όλους τους τύπους υλικών οποιουδήποτε κατασκευαστή.

  1. CODIPROF, LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία CODIPROF, LDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κολλητικες ετικετες. Έχει έδρα σε Maia, Πορτογαλία.

  2. ETIPRINT- INDÚSTRIA DE ETIQUETAS

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία ETIPRINT- INDÚSTRIA DE ETIQUETAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κενες αυτοκολλητες ετικετες, κολλητικες ετικετες, τυπωμενες ετικετες, και εξατομικευμενες αυτοκολλητες ετικετες. Έχει έδρα σε Vila Nova De Famalicão, Πορτογαλία.

  3. BEIC IDENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEIC IDENT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Baddeckenstedt, Γερμανία.

  4. HAUSER BÜROTECHNIK - INH.VIKTOR HAUSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSER BÜROTECHNIK - INH.VIKTOR HAUSER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Wesseling, Γερμανία.

  5. AJK ETIKETTEN- UND BARCODESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AJK ETIKETTEN- UND BARCODESYSTEME GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Langen, Γερμανία.

  6. EMC INDUSTRY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία EMC INDUSTRY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Nanjing,jiangsu,china, Κίνα.

  7. DORAPLAST GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία DORAPLAST GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Neulengbach, Αυστρία.

  8. LIGHTHOUSE EUROPE B.V. INDUSTRIËLE KLEUREN LABELPRINTERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIGHTHOUSE EUROPE B.V. INDUSTRIËLE KLEUREN LABELPRINTERS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετέζες, σύστημα προσανατολισμού σωλήνων, καρτες αναγνωρισης, και Μηχανήματα τοποθέτησης αυτοκόλλητων ετικετών. Έχει έδρα σε Soesterberg, Κάτω Χώρες.

  9. PANGRAPHIC ROMAN KOPIETZ, GRAPHISCHE MASCHINENHANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PANGRAPHIC ROMAN KOPIETZ, GRAPHISCHE MASCHINENHANDELS-GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, μηχανηματα χαρακωσης, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Würselen, Γερμανία.

  10. DPM® BARCODE UND RFID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DPM® BARCODE UND RFID GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Bad Liebenwerda, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

188 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ