• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Ισπανία

Ισπανία
  1. MOLECOR TECNOLOGÍA, S. L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία MOLECOR TECNOLOGÍA, S. L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη ποσιμου νερου, σωληνες για εγκαταστασεις αρδευσης, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Loeches, Ισπανία.

  2. REBOCA REPOLEN

    Ισπανία

    Σωλήνες και αξεσουάρ από PP και PE. Αξεσουάρ και σωλήνες για στάγδην άρδευση.

  3. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η παραγωγή σωλήνων από καουτσούκ υψηλής ποιότητας είναι εξ ολοκλήρου αυτοματοποιημένη. Επιπλέον των τυποποιημένων προϊόντων, η Thor κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα σωλήνων για πολύ ειδικές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένων μη συνηθισμένων διαμέτρων. Για παράδειγμα, κατασκευάζουμε σωλήνες για τον ναυτικό τομέα, σωλήνες για τη σιδηρουργία, σωλήνες εξοπλισμένους με εξωτερική θερμική προστασία από υαλόνημα και ίνες πυριτίου, σωλήνες υπεράκτιας εξόρυξης πετρελαίου με εξαιρετική αντοχή στην έλξη...

  4. EXTRUPLESA

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXTRUPLESA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, εξωθηση πλαστικων υλικων, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε La Muela-Zaragoza, Ισπανία.

  5. TRIPLASSA INDUSTRIAL S.L.

    Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROTECCIONES PLASTICAS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία PROTECCIONES PLASTICAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Sant Esteve Sesrovires, Ισπανία.

  2. BORRAS RIBES SA

    Ισπανία

  3. COMERCIAL DE TUBOS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία COMERCIAL DE TUBOS SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Alcala De Henares, Ισπανία.

  4. FLEXIPLAS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία FLEXIPLAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Martorell, Ισπανία.

  5. LLABERIA PLASTICS SL

    Ισπανία

  1. UBEDA SERRA GONZALO

    Ισπανία

  2. BM SL

    Ισπανία

  1. TUBERIAS Y PERFILES PLASTICOS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία TUBERIAS Y PERFILES PLASTICOS SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Lantaron, Ισπανία.

  2. TUCAI SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία TUCAI SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Barbera Del Valles, Ισπανία.

  3. KLEIN SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία KLEIN SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, καουτσουκ, εξαρτημα σιδερωστρας για τα μανικια, και σωληνες. Έχει έδρα σε Valverde Del Majano - Segovia, Ισπανία.

  4. INDUSTRIAS REHAU SA

    Ισπανία

  5. INTERFLEX SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία INTERFLEX SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Montcada I Reixac, Ισπανία.

  6. RA.KORD.100 S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία RA.KORD.100 S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Blanes, Ισπανία.

  7. MONTAJES E INSTALACIONES PLASTICAS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία MONTAJES E INSTALACIONES PLASTICAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Huelva, Ισπανία.

  8. VIGOR INDUSTRIAL SL

    Ισπανία

  1. ALPHAPLAST SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ALPHAPLAST SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Vilanant, Ισπανία.

  2. PLASTICOS VITERS SA

    Ισπανία

  3. TECNICAS DE EXTRUSION E INYECCION DE MURCIA S.L.

    Ισπανία

  4. INDUSTRIAS GONAL HISPANIA S.L.

    Ισπανία

  5. TAPSER SA

    Ισπανία

  6. ALMACENES METALURGICOS SA

    Ισπανία

  7. TECNOTUB CURVADORAS Y LINEAS DE CORTE S.L.

    Ισπανία

  8. KANAFLEX ESPAÑA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία KANAFLEX ESPAÑA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε La Llagosta, Ισπανία.

  9. SEMPERIT IBERICA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία SEMPERIT IBERICA SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sant Vicenc Dels Horts, Ισπανία.

  10. MP TUBOS DE GOMA S.L.

    Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν