• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΙσπανίαΒαρκελώνη και Καταλονία
  1. TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλσόν και κάλτσες, καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης, Καλσόν και κάλτσες, ορθωτικά μηχανήματα συγκράτησης, καλτσον θεραπειας, μπρασελε για τον αστραγαλο, επιγονατιδες, και ορθοπεδικοί επίδεσμοι. Έχει έδρα σε Canet De Mar-Barcelona, Ισπανία.

  2. CLÍNICA GLENA

    Ισπανία

    Η εταιρεία CLÍNICA GLENA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λειτουργικη επανορθωτικη αγωγη, και σωματικη θεραπεια. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  3. RECURSOS DE MOVILIDAD TECNICA S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία RECURSOS DE MOVILIDAD TECNICA S.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  4. ORTOPEDIA ERGOX S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA ERGOX S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα οποθεραπειας, και τεχνητα μελη. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  5. MANUFACTURAS ORTOPÉDICAS GAMBÍN

    Ισπανία

    Η εταιρεία MANUFACTURAS ORTOPÉDICAS GAMBÍN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, και ορθοπεδικοι κορσεδες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REHAGIRONA S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία REHAGIRONA S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Girona, Ισπανία.

  2. CENTRE ESPECIAL D OCUPACIO DEL MARESME DE MATARO

    Ισπανία

    Η εταιρεία CENTRE ESPECIAL D OCUPACIO DEL MARESME DE MATARO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Mataro, Ισπανία.

  3. AYUDAS DINAMICAS S. L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία AYUDAS DINAMICAS S. L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Santa Perpetua De Mogoda, Ισπανία.

  4. TRAIBER, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία TRAIBER, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Reus, Ισπανία.

  5. COMERCIAL FARMACEUTICA CARBO SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία COMERCIAL FARMACEUTICA CARBO SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε El Pla Del Penedes, Ισπανία.

  1. OKM QUIMICA ORTOPEDICA SOCIEDAD LIMITADA.

    Ισπανία

  2. PROORTO SL

    Ισπανία

  1. JS APARATOS DE MEDICINA FISICA SA

    Ισπανία