• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. NETRACO & SERVICES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Netraco & Services είναι διεθνής προμηθευτής ιατρικών υλικών με έδρα την πόλη Villenave d’Ornon, Γαλλία. H επιχείρηση μας διαθέτει μακροχρόνια πείρα στον τομέα, προσφέρει την υπηρεσία της πώλησης ιατρικού εξοπλισμού στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Τα προϊόντα του καταλόγου μας φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους καθώς και της μακροχρόνιας τους διάρκειας ζωής.'Ολη η γραμμή μας τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες ιατρικές συνθήκες.Χάρη σε μια επαγγελματική και ανταποκριτική ομάδα, ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν και παραδίδουμε σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Οι ειδικοί μας θα χαρούν να συνοδεύσουν και να συμβουλέψουν τα εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων, τα οδοντιατρικά εργαστήρια, κτηνιάτρους, νοσοκομεία, τοπικά κέντρα, φαρμακεία, γηροκομεία, κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας!

  2. UBIOTEX QUALITY LIFE S.L.

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Ευρωπαίος κατασκευαστής ορθοπεδικών προϊόντων και για την ανάπαυση με έδρα στην Ισπανία. Παρόλο που τα προϊόντα μας στοχεύουν στην ικανοποίηση των θεραπευτικών αναγκών μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, το κοινό που στοχεύουμε αποτελείται από καταστήματα που εμπορεύονται παρόμοια προϊόντα με εκείνα των καταστημάτων ορθοπεδικών ειδών, φαρμακείων, επιχειρήσεων τεχνικής υποστήριξης κ.α. Στην UBIOTEX, προσφέρουμε έναν αποτελεσματικό, βιώσιμο και ποιοτικό προϊόν. Βούληση μας είναι να είναι ικανοποιημένος ο τελικός καταναλωτής και να γνωρίζει το προϊόν μας, πρώτα από όλα λόγω της αποτελεσματικότητας του και της χρηστικότητας του. Με αυτήν την έννοια, στην UBIOTEX στοιχηματίζουμε σε προϊόντα ποιότητας, ασφαλή, καθώς και στην καινοτομία. Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας προσφέροντας το καλύτερο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών και διευκολύνει την ζωή των επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα μας. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ισπανία, καθώς και σε άλλες αγορές όπως στην Γαλλία, Πορτογαλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία, Φινλανδία, στο Βέλγιο, σε μερικές χώρες της Αφρικής και στην Αυστραλία. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, αναζητώντας νέους αντιπροσώπους και εμπορικά σημεία.

  3. IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα ειδη, ειδη υγιεινης, ορθοπεδικοι πατοι, και βοηθητικα προϊοντα για ατομα με αναπηριες και ορθοπεδικα ειδη. Έχει έδρα σε Castel Maggiore, Ιταλία.

  4. B.U.W. SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία B.U.W. SCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Garbsen, Γερμανία.

  5. TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλσόν και κάλτσες, καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης, Καλσόν και κάλτσες, ορθωτικά μηχανήματα συγκράτησης, καλτσον θεραπειας, μπρασελε για τον αστραγαλο, επιγονατιδες, και ορθοπεδικοί επίδεσμοι. Έχει έδρα σε Canet De Mar-Barcelona, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SYMBIONIX, LLC

    Ρωσία

    Η εταιρεία “Symbionix” ιδρύθηκε το 2016 και ασχολείται με ερευνητικές δραστηριότητες σχετικά με τις ιατρικές τεχνολογίες στον τομέα της ανάπτυξης εξοπλισμών, κυρίως, την ανάπτυξη εξοσκελετών με διάφορους λειτουργικούς προσανατολισμούς. Κύριος προσανατολισμός των λεπτομερών αναπτύξεων είναι η δημιουργία εξοσκελετών υψηλής τεχνολογίας για την αποκατάσταση ατόμων με αναπηρίες. Ο εξοσκελετός της εταιρείας, ο "Companion" - μια ρομποτική συσκευή, σε συνδυασμό με το σύστημα διέγερσης EMS, έχει σχεδιαστεί για την αποκατάσταση των ανθρώπων με τραύματα στο μυοσκελετικό τους σύστημα και στο κεντρικό νευρικό τους σύστημα μετά από τραυματισμό, εγχείριση, εγκεφαλικό, παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Η δομή έχει κατασκευαστεί από σύγχρονα υλικά υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικό πλαστικό και κράμα τιτανίου, ο εξοσκελετός ζυγίζει μόλις 8.5 κιλά, και είναι άρα το πιο ελαφρύ και βιώσιμο εξοσκελετό στον κόσμο. ο εξοσκελετός “Companion” είναι από τα πιο οικονομικά στον κόσμο.

  2. ORTHODYNAMIC S.A. ORTHOPEDIC MANUFACTURERS

    Ελλάδα

    Η ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ από το 1979 δημιουργεί, παράγει, επιλέγει και διαθέτει επώνυμα προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής ωφελιμότητας για τον τελικό καταναλωτή. Συνεχής είναι η προσπάθεια για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και άμεση και συνεχής η επικοινωνία μαζί του για έγκαιρη και αποτελεσματική αντίδραση στα τυχόν παράπονά του. Για τη Διασφάλιση Ποιότητας αναπτύσσει διαδικασίες ελέγχου σε όλα τα στάδια Αγορές, Παραλαβή, Αποθήκευση, Παραγωγή και Διανομή. Για την υλοποίηση ποιότητας η Διοίκηση φροντίζει να υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός και διαθέτει οικονομικούς πόρους για τη συνεχή βελτίωση και ανανέωσή του. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή αξιολόγηση και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της διαθέτοντας για το σκοπό αυτό όλους τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους. Στην ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ φροντίζουμε για μια αξιόπιστη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους και εν γένει όσους συνεργάζονται μαζί μας. Tα λογότυπα JOHN'S και EASY STEP FOOT CARE είναι σήματα κατατεθέν

  3. ALFA-MED LLC

    Ρωσία

    Η Alfa-Med κατασκευάζει ιατρικό εξοπλισμό για ηλεκτρονική διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Η ηλεκτρονική διάγνωση βασίζεται στην κυμαινόμενη φύση βιολογικών αντικειμένων. Η συνεργασία με παγκόσμια κορυφαία ινστιτούτα ιατρικής και έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Alfa-Med να κατασκευάζει διαγνωστικό εξοπλισμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας: Ο σύνθετος διαγνωστικός έλεγχος SensitivE επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση του σώματος με υψηλή ακρίβεια ως 97%. Το Sensitiv imago είναι μια συσκευή για στιγμιαία αξιολόγηση της υγείας και βοηθητικές δοκιμές. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές και εξοπλισμό από το 2001. Η εργασία έρευνας και ανάπτυξης της Alfa-Med παρέχεται από την MD και τους καλύτερους ειδικούς με πτυχία PhD ιατρικής, βιολογίας και τεχνικών επιστημών. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε και να αναπτύξουμε συσκευές και εξοπλισμό για την υγεία, ηλεκτροιατρικό εξοπλισμό ικανό να ανιχνεύσει προκλινικά στάδια οργανικής δυσλειτουργίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας.

  4. VASILEIOS ZACHOS - ORTHOPAIDIKOS

    Ελλάδα

    Δρ. Βασίλης Ζάχος Χειρουργός Ορθοπαιδικός MD, PhD Ορθοπαιδικός χειρουργός με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις του γόνατος, του ώμου και στη μικροχειρουργική του άνω άκρου (χέρι). Ασκώ με συνέπεια χωρίς διακοπή το ιατρικό επάγγελμα από το 1993, υπηρετώ την Ορθοπαιδική Χειρουργική από το 2004 και έχω αντιμετωπίσει τεράστιο αριθμό τυπικών αλλά και πολύπλοκων χειρουργικών ορθοπαιδικών περιστατικών ολόκληρο αυτό το χρονικό διάστημα. Η κλινική και χειρουργική μου εμπειρία έχουν εμπλουτιστεί και αναπτυχθεί κατά τη εξάσκηση των καθηκόντων μου στην επαγγελματική μου διαδρομή κατά τη διάρκεια των χρόνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ (USC-Los Angeles) όπου και άσκησα την Ορθοπαιδική Χειρουργική. Η κλινική και χειρουργική μου εμπειρία έχουν εμπλουτιστεί και αναπτυχθεί κατά τη εξάσκηση των καθηκόντων μου στην επαγγελματική μου διαδρομή κατά τη διάρκεια των χρόνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ (USC-Los Angeles) όπου και άσκησα την Ορθοπαιδική Χειρουργική. κλινική και χειρουργική μου εμπειρία έχουν εμπλουτιστεί και αναπτυχθεί κατά τη εξάσκηση των καθηκόντων μου στην επαγγελματική μου διαδρομή κατά τη διάρκεια των χρόνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ (USC-Los Angeles) όπου και άσκησα την Ορθοπαιδική Χειρουργική.

  5. BODY UP EVOLUTION

    Ελλάδα

    Ευκολη ανασηκωση και μεταφορα ατομων με κινητικα προβληματα.Αντικαθιστα 4 προϊοντα.Το βασικό βοήθημα για χρηση εντος σπιτιου.Είναι το κατάλληλο εργαλείο γιατί βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ΑΜΕΑ αλλά και των βοηθών τους όχι μόνο γιατι απλουστεύει την διαδικασία ανασήκωσης από το κρεβάτι, αλλά και γιατί καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού (τουαλετα, τραπεζαρία, μπαλκόνι κλπ) , καθώς και προς το αυτοκίνητο!

  1. ICORA - INTERNATIONAL COUNCIL FOR ORTHOPAEDICS AND REHABILITATION ACTIVITIES

    Ιταλία

    Η διεθνής οργάνωση Icora, Icora που σημαίνει « International Council for Orthopaedics Rehabilitation Activities », ιδρύθηκε για να παρέχει υπηρεσίες κατάρτισης υψηλού επιπέδου στους λειτουργούς που δραστηριοποιούνται στον ιατρικό και παραϊατρικό τομέα. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, η οργάνωση δεν έπαψε να επιβάλλεται ως όνομα αναφοράς στον τομέα της.

  2. ORTHOPEDIKI ATHINWN

    Ελλάδα

    Αντικείμενο των εργασιών είναι η κατασκευή και εμπορία ορθοπεδικών κηδεμόνων και ζωνών παθήσεως.

  1. ANAPIRIKA

    Ελλάδα

    αναπηρικά, αναπηρικα, ορθοπεδικά, ορθοπεδικα

  2. TEA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEA SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα ελαστικα καλσον, και καλτσες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Avigliana, Ιταλία.

  3. SDD MEDICAL GROUP LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SDD MEDICAL GROUP LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωνες οσφυος, Περίθαλψη για κήλη του αυχενικού και οσφυϊκού δίσκου, δισκοπαθεια, και θεραπειες οσφυαλγιας. Έχει έδρα σε Croydon London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. MEDVET S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDVET S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη υγιεινης, κυλιομενες σκαλες, βοηθητικα προϊοντα για ατομα με αναπηριες και ορθοπεδικα ειδη, και ηλεκτρικες ιατρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Taranto, Ιταλία.

  5. DORTOMEDICAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία DORTOMEDICAL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, σκουτερ για ατομα με ειδικες αναγκες, τροχηλατες καρεκλες, και περιπατητηρες. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

  6. THUASNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία THUASNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Levallois Perret, Γαλλία.

  7. EXTRAZELL GERMANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXTRAZELL GERMANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

  8. LEFA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEFA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί, ηλεκτρικες ιατρικες συσκευες, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, συσκευες για αισθητικους, και Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  1. STUDIO LATOS PODOLOGY & REHABILITATION CENTER

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO LATOS PODOLOGY & REHABILITATION CENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεντρα ποδολογικων μελετων. Έχει έδρα σε Savigliano, Ιταλία.

  2. JIANGSU ALPHAY MEDICAL DEVICE CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία JIANGSU ALPHAY MEDICAL DEVICE CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nantong, Κίνα.

  3. ORTHOMEDICAL DI MUSSO KATIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTHOMEDICAL DI MUSSO KATIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη υγιεινης, βοηθητικα προϊοντα για ατομα με αναπηριες και ορθοπεδικα ειδη, ελαστικα καλσον, και ορθοπεδικοι κηδεμονες. Έχει έδρα σε Torino (to), Ιταλία.

  4. CA DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CA DIFFUSION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και γάντια ιατρικής εξέτασης. Έχει έδρα σε Halluin, Γαλλία.

  5. MIPMED - SMART MEDICAL SOLUTIONS

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία MIPMED - SMART MEDICAL SOLUTIONS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

  6. BRACE2U

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BRACE2U, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετατραυματικες πλαστικες αναδομησεις, ορθοπεδικοι πατοι, και ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Boutersem, Βέλγιο.

  7. GLOBAL ECARE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία GLOBAL ECARE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Herts, Ηνωμένο Βασίλειο.

  8. BIGPHARMA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIGPHARMA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, σολες για αθλητικα, ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια, και ορθοπεδικα πελματα για υποδηματα. Έχει έδρα σε Pontenure, Ιταλία.

  9. LEUNEN ORTHOPEDIE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LEUNEN ORTHOPEDIE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, ενοικιαζονται ορθοπεδικα κρεβατια και εξαρτηματα, ενοικιαζονται ορθοπεδικες αναπηρικες καρεκλες, και ορθοπεδικα υποδηματα. Έχει έδρα σε Deurne, Βέλγιο.

  10. ORTHO MEDICO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ORTHO MEDICO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Συμπιεστές, και πωματα. Έχει έδρα σε Herzele, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.444 Επιχειρήσεις