• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση

Αποτελέσματα για

Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROSCIC

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 2. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. VENTURA GIORGIO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. HELCO METAL

  Ελλάδα

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1952 από τον Παντελή Κύρογλου, σε ένα χώρο 60 τμ στο κέντρο του Πειραιά με επιμεταλλώση παιδικών καροτσιών. Το 1976 μεταφέρεται σε χώρο 350 τμ στον Πειραιά και η εταιρεία στη συνέχεια αποκτά οικογενειακό χαρακτήρα συμμετέχοντας σ'αυτήν ο Γιάννης και Χρήστος Τουτουντζής που αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της εταιρείας, οι οποίοι μετονόμασαν Χρωμιοτεχνική - ΑΦΟΙ Ι. & Χ. Τουτουντζή. Το 1998 η εταιρεία μεταφέρεται στη Μαγούλα Αττικής σε χώρο 750 τμ και λίγα χρόνια αργότερα οι δύο εταίροι προχωρούν στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης στην Ριτσώνα Αυλίδας για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Το νέο εργοστάσιο λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2008, υπό την ονομασία Helco Metal σε έκταση 6.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις, των 1.600 τ.μ. στεγάζουν μια υπερσύγχρονη μονάδα επιμετάλλωσης από τις μεγαλύτερες στο χώρο της Εύρωπης με υπηρεσίες επιμετάλλωση αντικειμένων σε μεταλλικά εξαρτήματα από σίδηρο, ορείχαλκο, αλουμίνιο και Zamak. Επιχάλκωση, απαραίτητη διαδικασία για εξαρτήματα από ψευδαργύρο (zamak). Επινικέλωση, επικαλύπτεται με λεπτό στρώμα νικελίου να καταστήσει το μέταλλο ανθεκτικό Επιχρωμίωση, ηλεκτρολυτικής διαδικασία λεπτού στρώμα χρωμίου πάνω στο εξαρτημα Επορειχάλκωση, τα εξαρτήματα αποκτούν ένα λεπτό στρώμα ορείχαλκου το οποίο δινει μια λάμψη στο εξάρτημα σαν αύτη του επίχρυσου και με την διαδικασία της παθητικοποίησης του ορείχαλκου η λάμψη θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο Αναλαμβάνουμε εργασίες επιμετάλλωση αντικειμένων. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

 5. GALVANOTECNICA SNC

  Ιταλία

  Κίτρινη, λευκή, μαύρη επιψευδαργύρωση. Επινικέλωση. Ηλεκτρόλυση. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 40 έτη στον τομέα των γαλβανικών επεξεργασιών, κυρίως στον τομέα της στατικής ηλεκτρολυτικής επιψευδαργύρωσης (οι διαστάσεις των δεξαμενών είναι 2.800 x 1.400 x 600) και της περιστροφής. Οι αυτόματες γραμμές εγγυώνται υψηλές δυνατότητες παραγωγής και υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η γκάμα των εγκαταστάσεών μας επιτρέπει στην επιχείρηση να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. GALVACO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep ειδικεύεται στον γαλβανισμό και στις επικαλύψεις με χρώμα με ηλεκτρική επίπαση. Η Galvaco είναι σε θέση να αναλάβει το σύνολο της διαδικασίας: από τον μαύρο χάλυβα έως την παράδοση του φινιρισμένου προϊόντος στον πελάτη ή στο εργοτάξιο. Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες: γαλβανισμός εν θερμώ, γαλβανισμός δέλτα (ειδικότητα), βαφή με ηλεκτρική επίπαση, έλεγχος ποιότητας, διάφορες συσκευασίες και μεταφορά στον τελικό προορισμό.

 2. ZINCOGAM SPA

  Ιταλία

  Η ZincoGam, επιχείρηση με πολυετή πείρα, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της επιψευδαργύρωσης εν θερμώ. Η μεγάλη χωρητικότητα των εγκαταστάσεών μας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με πιστοποίηση ποιότητας.

 3. GT GALVANOTECNICA SRL

  Ιταλία

  Η GT GALVANOTECNICA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επεξεργασιών που χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Η εργασία μας αφορά την προστασία των υλικών Το επάγγελμα μας : Γιατί έχει τόση σημασία; Γιατί η εξασφάλιση της λειτουργίας και της ακεραιότητας ενός στοιχείου σημαίνει παραγωγή σύμφωνα με πρότυπα υψηλού επιπέδου με στόχο την αριστεία.

 4. GLORIA KEY

  Λευκορωσία

 5. DODGSTEEL

  Κίνα

 1. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Πολωνία

 2. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Πολωνία

 3. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Ιταλία

 4. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. PAS

  Βέλγιο

 6. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL

  Γερμανία

 8. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Γαλλία

 9. REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX

  Γαλλία

 10. HNK SERVICE

  Γαλλία

 1. MITHIEUX

  Γαλλία

 2. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Πορτογαλία

 3. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Γαλλία

 4. ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. DE BRUYN EN ZONEN

  Βέλγιο

 6. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Ιταλία

 7. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Γερμανία

 8. KARAS PLATING

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Πορτογαλία

 10. PROTEXSUR

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

440 επιχειρήσεις