Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση

Αποτελέσματα για

Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROSCIC

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSCIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιχάλκωση μετάλλων, μαυρη οξειδωση, χημικη επινικελωση, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

 2. HELCO METAL

  Ελλάδα

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1952 από τον Παντελή Κύρογλου, σε ένα χώρο 60 τμ στο κέντρο του Πειραιά με επιμεταλλώση παιδικών καροτσιών. Το 1976 μεταφέρεται σε χώρο 350 τμ στον Πειραιά και η εταιρεία στη συνέχεια αποκτά οικογενειακό χαρακτήρα συμμετέχοντας σ'αυτήν ο Γιάννης και Χρήστος Τουτουντζής που αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της εταιρείας, οι οποίοι μετονόμασαν Χρωμιοτεχνική - ΑΦΟΙ Ι. & Χ. Τουτουντζή. Το 1998 η εταιρεία μεταφέρεται στη Μαγούλα Αττικής σε χώρο 750 τμ και λίγα χρόνια αργότερα οι δύο εταίροι προχωρούν στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης στην Ριτσώνα Αυλίδας για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Το νέο εργοστάσιο λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2008, υπό την ονομασία Helco Metal σε έκταση 6.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις, των 1.600 τ.μ. στεγάζουν μια υπερσύγχρονη μονάδα επιμετάλλωσης από τις μεγαλύτερες στο χώρο της Εύρωπης με υπηρεσίες επιμετάλλωση αντικειμένων σε μεταλλικά εξαρτήματα από σίδηρο, ορείχαλκο, αλουμίνιο και Zamak. Επιχάλκωση, απαραίτητη διαδικασία για εξαρτήματα από ψευδαργύρο (zamak). Επινικέλωση, επικαλύπτεται με λεπτό στρώμα νικελίου να καταστήσει το μέταλλο ανθεκτικό Επιχρωμίωση, ηλεκτρολυτικής διαδικασία λεπτού στρώμα χρωμίου πάνω στο εξαρτημα Επορειχάλκωση, τα εξαρτήματα αποκτούν ένα λεπτό στρώμα ορείχαλκου το οποίο δινει μια λάμψη στο εξάρτημα σαν αύτη του επίχρυσου και με την διαδικασία της παθητικοποίησης του ορείχαλκου η λάμψη θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο Αναλαμβάνουμε εργασίες επιμετάλλωση αντικειμένων. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

 3. GALVANOTECNICA SNC

  Ιταλία

  Κίτρινη, λευκή, μαύρη επιψευδαργύρωση. Επινικέλωση. Ηλεκτρόλυση. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 40 έτη στον τομέα των γαλβανικών επεξεργασιών, κυρίως στον τομέα της στατικής ηλεκτρολυτικής επιψευδαργύρωσης (οι διαστάσεις των δεξαμενών είναι 2.800 x 1.400 x 600) και της περιστροφής. Οι αυτόματες γραμμές εγγυώνται υψηλές δυνατότητες παραγωγής και υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η γκάμα των εγκαταστάσεών μας επιτρέπει στην επιχείρηση να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.

 4. GALVACO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep ειδικεύεται στον γαλβανισμό και στις επικαλύψεις με χρώμα με ηλεκτρική επίπαση. Η Galvaco είναι σε θέση να αναλάβει το σύνολο της διαδικασίας: από τον μαύρο χάλυβα έως την παράδοση του φινιρισμένου προϊόντος στον πελάτη ή στο εργοτάξιο. Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες: γαλβανισμός εν θερμώ, γαλβανισμός δέλτα (ειδικότητα), βαφή με ηλεκτρική επίπαση, έλεγχος ποιότητας, διάφορες συσκευασίες και μεταφορά στον τελικό προορισμό.

 5. ZINCOGAM SPA

  Ιταλία

  Η ZincoGam, επιχείρηση με πολυετή πείρα, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της επιψευδαργύρωσης εν θερμώ. Η μεγάλη χωρητικότητα των εγκαταστάσεών μας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με πιστοποίηση ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GT GALVANOTECNICA SRL

  Ιταλία

  Η GT GALVANOTECNICA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επεξεργασιών που χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Η εργασία μας αφορά την προστασία των υλικών Το επάγγελμα μας : Γιατί έχει τόση σημασία; Γιατί η εξασφάλιση της λειτουργίας και της ακεραιότητας ενός στοιχείου σημαίνει παραγωγή σύμφωνα με πρότυπα υψηλού επιπέδου με στόχο την αριστεία.

 2. GLORIA KEY

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία GLORIA KEY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, και Γαλβανικές επεξεργασίες. Έχει έδρα σε Zhodino, Λευκορωσία.

 3. DODGSTEEL

  Κίνα

  Η εταιρεία DODGSTEEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Jinan, Κίνα.

 4. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία EURO-BOX SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Swiebodzin, Πολωνία.

 5. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Walsrode, Γερμανία.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία GALWANIZER SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, γαλβανικες επεξεργασιες επινικελωσης, γαλβανικες επεξεργασιες επιχαλκωσης, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Dzierżoniów, Πολωνία.

 2. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιχρωμιωση, και βαφες βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Bouligny, Γαλλία.

 1. DE BRUYN EN ZONEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE BRUYN EN ZONEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, ηλεκτρολυτικος χαλκος, ανοξειδωτος χαλυβας - αλουμινιο - χαλκος, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Aalst, Βέλγιο.

 2. MITHIEUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία MITHIEUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επεξεργασια μεταλλων, γαλβανικες επεξεργασιες μεταλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές με ταντάλιο. Έχει έδρα σε Chambery Cedex 9, Γαλλία.

 3. PROTEXSUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία PROTEXSUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, βαφες με καταφορηση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και πλαστικοποιηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Saint Pierre Les Nemours, Γαλλία.

 4. REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και ηλεκτρολυτικη αλκαλικη επιψευδαργυρωση. Έχει έδρα σε Dijon, Γαλλία.

 5. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Landsberg, Γερμανία.

 6. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Γαλλία

  Η εταιρεία DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επινικέλωση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, επιψευδαργυρωση, φωσφατωση, και Επινικέλωση. Έχει έδρα σε Nocé, Γαλλία.

 7. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές σχάρες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Castrop-Rauxel, Γερμανία.

 8. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZINCATUR RODIGHIERO SRL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Montecchio Maggiore, Ιταλία.

 1. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασίας επιψευδαργύρωσης, επινικελωση μεταλλων, και επικασσιτερωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Murtosa, Πορτογαλία.

 2. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Γαλλία

  Η εταιρεία JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιψευδαργυρωση, επιψευδαργυρωση μεταλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και ηλεκτρολυτικη αλκαλικη επιψευδαργυρωση. Έχει έδρα σε Altkirch, Γαλλία.

 3. METAL PROTECTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία METAL PROTECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιψευδαργυρωση, επιψευδαργυρωση εν θερμω, και επιψευδαργυρωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Bléneau, Γαλλία.

 4. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, και γαλβανισμος. Έχει έδρα σε Mülheim, Γερμανία.

 5. PAS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιψευδαργυρωση, επιψευδαργυρωση μεταλλων, Επεξεργασίας επιψευδαργύρωσης, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Londerzeel, Βέλγιο.

 6. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Marinha Grande, Πορτογαλία.

 7. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ HELDRUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Heldrungen, Γερμανία.

 8. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 9. REVÊTIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία REVÊTIS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιχρωμιωση και επινικελωση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, εξομαλυνση μεταλλων, και φωσφατωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Villette-Lès-Arbois, Γαλλία.

 10. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρολυτικη αλκαλικη επιψευδαργυρωση, ηλεκτρολυτικος λευκος γαλβανισμος, γαλβανισμος, και επιψευδαργυρωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Lainate, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

410 Επιχειρήσεις