• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στιλβωση- επιψευδαργυρωση- χρωμιωση

Αποτελέσματα για

Στιλβωση- επιψευδαργυρωση- χρωμιωση - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο ιδρυθείς το 1992 όμιλος bdp με 150 συνεργάτες εδρεύει στο Βερολίνο και διαθέτει περισσότερα από 14 άλλα παραρτήματα στη Βουλγαρία, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ισπανία & στην Ελβετία. Η θυγατρική εταιρεία bdp Mechanical Components που υφίσταται από το 1982, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής με διεθνείς πόρους εξαρτημάτων χύτευσης, σφυρηλασίας, επεξεργασίας & αυτοκινήτου για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις παραγωγής από την Κίνα & την Ανατολική Ευρώπη. Προμηθεύουμε περισσότερους από 50 πελάτες από την Ευρώπη στους τομείς των αυτοκινήτων, της κατασκευής μηχανημάτων, των σιδηροδρόμων, της ενέργειας, των μεταφορών αερίου & υγρών. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Κατασκευή μοντέλων, πρώτα δείγματα, συνοδευτική παραγωγή (αρχική), μαζική παραγωγή, βελτιστοποίηση. Ποιότητα προϊόντων. Στρατηγική προμήθεια: βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμήθειας, περιορισμός του κόστους προμήθειας. Επιλογή κατάλληλων προμηθευτών, έλεγχοι προμηθευτών: αξιολόγηση των τεχνικών δυνατοτήτων παραγωγής & ποιότητας. Επιτόπου έλεγχος ποιότητας: επίβλεψη παραγωγής, έλεγχος εξαγωγής προϊόντων πριν από την αποστολή

  2. WIOTEC® ENSE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ευελιξία αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό μας. Για σταθερές προθεσμίες, σύντομα διαστήματα προετοιμασίας, κατασκευή πρωτοτύπων ή επεξεργασία μεγάλου και μικρού αριθμού τεμαχίων διαφορετικής γεωμετρίας είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Οι επιφάνειές μας: Νικέλιο, χρώμιο, WICROM black (χρώμα ανθρακίτη με βάση το τρισθενές χρώμιο), χρυσός, χαλκός, ορείχαλκος, ψευδάργυρος (στιλπνός και ματ), ψευδάργυρος/στρώμα μεγάλου πάχους/με και χωρίς σφράγιση. Ειδικευόμαστε στα εξής: εξειδικευμένη επιβελτίωση εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εντελώς διαφορετικά βασικά υλικά: σίδηρος, χαλκός, ορείχαλκος, αλουμίνιο, χυτευμένος υπό πίεση ψευδάργυρος, χυτευμένο υπό πίεση αλουμίνιο. Συμπληρωματικές εξατομικευμένες υπηρεσίες: Διαλογή/συσκευασία/θέση σε λειτουργία. Συναρμολόγηση μονάδων. Σήμανση και τοποθέτηση ετικετών. Τοποθέτηση και αφαίρεση πωμάτων σωλήνων. Εισαγωγή και τοποθέτηση πλαστικών εξαρτημάτων με πίεση. Ασφάλιση σπειρωμάτων.

  3. LAUBSCHER PRÄZISION AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Από το έτος ίδρυσή της το 1846, η εταιρεία Laubscher Präzision AG με μεγάλη παράδοση έχει εξελιχθεί χάρη στον επιτυχημένο συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας στον κορυφαίο κατασκευαστή τορναριστών εξαρτημάτων ακριβείας υψηλής τεχνολογίας. Έτοιμα προς εγκατάσταση τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας διαμέτρου 0, 3 – 42 mm που κατασκευάζονται από χάλυβες διαφόρων τύπων, μη σιδηρούχα και ελαφρά μέταλλα, καθώς και ειδικά υλικά κατασκευής. Θερμική και γαλβανική επεξεργασία σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Μεγέθη από 500 έως πολλά εκατομμύρια τεμάχια. Η παλαιότερη στον κλάδο εταιρεία που ιδρύθηκε το 1846, ανώνυμη εταιρεία από το 1920. 260 συνεργάτες. 500 μονάδες παραγωγής. Χώροι παραγωγής περίπου 22.400m2. Πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001. Πιστοποιητικό περιβάλλοντος ISO 14001. Πιστοποιητικό για ιατρικά προϊόντα ISO 13485

  4. GALVANOTECNICA GT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GALVANOTECNICA GT S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Οξείδωση μετάλλων, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Οξείδωση μετάλλων. Έχει έδρα σε Bra, Ιταλία.

  5. ZINCOMATIC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZINCOMATIC S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Απολίπανση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Pieve Emanuele, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GLOBAL METAL FINISHERS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία GLOBAL METAL FINISHERS LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Wolverhampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. ZINK-TECHNIK ELLWANGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINK-TECHNIK ELLWANGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  3. BRU ZINC

    Ιταλία

  4. GALVANIZACIJA LOVRIC

    Κροατία

    Η εταιρεία GALVANIZACIJA LOVRIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες με πρόσμειξη χρωμίου, Επινικέλωση, Χάλυβες με πρόσμειξη χρωμίου, Επινικέλωση, ηλεκτρονικος γαλβανισμος, και επιψευδαργυρωση εν θερμω μεταλλικων επιφανειων. Έχει έδρα σε GALIZANA, Κροατία.