• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VIPIEMME SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Vipiemme spa είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Isso και ειδικεύεται στην παραγωγή μπαταριών και συσσωρευτών. Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα ειδών, όπως μπαταρίες για ειδικά οχήματα, agm start and stop, συσσωρευτές εκκίνησης και μολύβδου για ημι-στάσιμα, καθώς και συσσωρευτές ελαφράς κίνησης για αυτοκίνητα γκολφ, ηλιακούς συλλέκτες, ελαφρά βιομηχανικά οχήματα και μπαταρία για μηχανήματα γκολφ. Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα συσσωρευτών start-stop, συσσωρευτών εκκίνησης για βιομηχανικά μηχανήματα και μηχανήματα βαρέως τύπου, για σκάφη και για τον ναυτικό τομέα, συσσωρευτές για μοτοσικλέτες και φορτηγά. Η Vipiemme spa προσφέρει υπηρεσίες εργαστηριακού ελέγχου, παραγωγή οξειδίων, σχηματισμού μπαταριών καθώς και συναρμολόγηση και αποστολή. Διαθέτει τμήματα χυτηρίου/έλασης, φινιρίσματος, πολτοποίησης και ξηρής φόρτισης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TOP DANIKA SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η Top Danika SRL ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να γίνει ηγετική εταιρεία στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες για δημητριακά, ελαιοκράμβη, ζάχαρη, βαμβάκι, δομικά υλικά, μέταλλα και ιατρικός εξοπλισμός, δομικά έργα, συμβουλή πελατών και χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με ασφαλές, υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Η κύρια δραστηριότητα της TOP DANIKA SRL είναι το διεθνές χονδρικό εμπόριο και έχει μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με εκτενής πείρα σε όλες τις λειτουργικές θέσεις. Η ανάπτυξη για την διαχείριση διακίνηση γραφείων σε όλη την Ευρώπη μας επιτρέπει να παραδώσουμε μια ποικιλία ενδιαφερόντων έργων και συναλλαγών. Διαθέτουμε εταίρους σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσουν επί τόπου. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με τις νέες τεχνολογίες και γνώσεις ώστε να είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος για τους πελάτες στους τομείς τροφίμων, γεωργίας, χρηματοοικονομικού και βιομηχανικού τομέα σε πάνω από 125 χώρες. Ως υπεύθυνη μακροχρόνια εταιρεία, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να βελτιώνουμε το δίκτυο μας, και έτσι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ZHEJIANG SHENDE NEW ENERGY CO.,LTD.

  Κίνα

  Η Zhejiang Shende New Energy Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή θερμικών ηλιακών συλλεκτών και στην έρευνα ηλιακής θερμικής τεχνολογίας. Έχουμε πολλές τεχνικές και περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις Επίσης, δουλεύουμε σκληρά για να συμβαδίζουμε με τη διεθνή αγορά. Η Shende έχει δεσμευτεί για την αναβάθμιση των συστημάτων ζεστού νερού υψηλής απόδοσης, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλεια, αλλά και την καλή εμφάνιση και άλλων χαρακτηριστικών, για να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις θέρμανσης διαφόρων πελατών.

 4. HELLAS ENERGY LTD

  Βουλγαρία

  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΑπ ευθείας απο την Μαντρα μας στο Πετριτσι ΒουλγαριαςΣε κορμό 1 μετρο, απο 35 ευρω το κυβικο ή 60 ευρω τον τονο-------Σχισμενα στα 33 cm, απο 40 ευρω το κυβικο ή 70 ευρω τον τονο------Σχισμενα στα 33 cm σε παλετα, απο 45 ευρω το κυβικο ή 78 ευρω τον τονο-

 5. KYRIAZIS S.A. SOLAR SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό τη παραγωγή ηλεκτρικών θερμοσίφωνων, ηλεκτρομπόϊλερ, ηλιακών θερμοσίφωνων και ηλιακών συλλεκτών. Η παραγωγή είναι καθετοποιημένη αφού όλα τα προϊόντα παράγονται εξ'ολοκήρου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα προϊόντα δοκιμάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και φέρουν την σήμανση CE. Διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και συνδιάζουν μέγιστη απόδοση και οικονομία για τον καταναλωτή, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα υλικά που σέβονται το περιβάλλον. Από το 1999 η εταιρεία εισήλθε και στον κλάδο των ειδών θέρμανσης παράγοντας λέβητες και ατομικές μονάδες. Το δίκτυο πωλήσεων εκτείνεται σ'όλη την Ελλάδα αφού η εταιρεία διαθέτει και υποκατάστημα στην Αθήνα με πλήρη παρακαταθήκη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BIG SOLAR S.A.

  Ελλάδα

  Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση. Η BIGSOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις. Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται: • Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών • Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης • Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού • Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου

 2. IKONOMOU Z. KOSTAS

  Ελλάδα

  H ECOFER κατασκευάζει τους ηλιακούς συλλέκτες ECOFER SMART και ECOFER SMARTSOL, για μεσογειακό και ψυχρό ηπειρωτικό κλίμα σε περιοχές μειωμένης ηλιακής ακτινοβολία. Είναι διαθέσιμοι σε 8 μεγέθη από 1.5 έως 2.9 m². Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO, και τα γερμανικά πιστοποιητικά SOLAR KEYMARK and DIN CERTCO. Το κλιματιστικό ECOFER UVC, Α+++, είναι το πρώτο κλιματιστικό στην Ευρώπη που καταστρέφει τους μικροβιακούς οργανισμούς (ιούς, βακτήρια, παθογόνα, μικρόβια, σκόνη, γύρη, υγρασία, μούχλα) κατά 99, 2% συνδυάζοντας 3 τεχνολογίες: ακτινοβολία UVC LED 3ης γενιάς για καταστροφή του DNA και RNA, αυτοκαθαρισμό στους 58ο C και ειδικά φίλτρα κατά των ιών, σε επίπεδο νανομέτρου, με silver ion, cupric ion, ion carrier και zinc ion.Τα φορητά κλιματιστικά ECOFER ICE, ECOFER 4seasons, ECOFER PROFESSIONAL, προσφέρουν ψύξη το καλοκαίρι, θέρμανση το χειμώνα, αφύγρανση το φθινόπωρο, ανεμιστήρα την άνοιξη. Τοποθετούνται εύκολα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, computer rooms, σκάφη, τροχόσπιτα, φορτηγά, μουσεία και διατηρητέα κτίρια όπου δεν προβλέπεται εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας. Ο αφυγραντήρες ECOFER EASY, ECOFER FAST, ECOFER COMFORT, ECOFER FINE με ικανότητες αφύγρανσης 11lt, 13lt, 17lt και 21lt/ημέρα αντίστοιχα, είναι κατάλληλοι για το σπίτι, το γραφείο, το υπόγειο για εσωτερικές πισίνες, παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά. Παρέχουν καθαρό αέρα χωρίς υγρασία, αποτρέποντας τις αλλεργίες και το άσθμα, και προσφέρουν στέγνωμα ρούχων.

 3. HERCULES SOLAR SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η επί 25 χρόνια ενασχόλησή μας με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες καθώς και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, μας έχει οδηγήσει στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων υψηλής απόδοσης και ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής.Κατασκευάζουμε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ΔΙΝ 4757 και ΔΙΝ 50907. Κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας διαθέτει το ειδικό σήμα ΨΕ του ΕΛΟΤ το οποίο αποδεικνύει ότι έχει ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα.Όλα τα μοντέλα είναι κλειστού κυκλώματος με θερμικό υγρό ΣΠ90 το οποίο επιτρέπει στον ηλιακό να λειτουργεί σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°Ψ έως +165°Ψ.Τόσο το μπόιλερ όσο και ο συλλέκτης καλύπτεται με εγγύηση 5 ετών το καθένα ξεχωριστά.Διαθέτουμε στην αγορά και μεμονωμένα κομμάτια των ηλιακών συστημάτων μας όπως στοιχεία συλλεκτών, μπόιλερ(εσωτερικά), κ.λ.π

 4. GAUZER - BROS XENOS OE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα παθητικών ηλιακών συστημάτων με χωρητικότητες από 100λτ έως και 500λτ. Τα συστήματα μας είναι υψηλής απόδοσης και υψηλής αισθητικής. Διαθέτουμε και ειδικές βάσεις για τοποθέτηση σε κεραμοσκεπή, αλλά και για εφαρμογές που απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή απόκρυψη του ηλιακού συστήματος. Είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση αλλά και για επαγγελματικές μονάδες όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, γραφεία, ιατρεία κ.α. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να παρέχουμε εξιδεικευμένες λύσεις με τη χρήση συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας. Σχεδιάζουμε λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Τα συστήματα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μέχρι παροχή θέρμανσης σε κτίρια, πισίνες και άλλες εγκαταστάσεις. Οι χωρητικότητες των συστημάτων μας ξεκινούν από 150λτ και φτάνουν έως τα 10.000λτ.

 5. FOTOVOLTAIKA ELECNETSOLAR

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ELECNET Solar παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας, δρώντας σε καθετοποιημένη βάση και έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του τελικού πελάτη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 με έδρα τη Θεσσαλονίκη με κύριο στόχο την κατασκευή Δικτύων Τηλεπικοινωνιών και Ενεργειακών Εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια αντικείμενο ενασχόλησης αποτελεί και η κατασκευή φωτοβολταικών συστημάτων επί στεγών ή και επιγείων συστημάτων. Έναυσμα αυτής της προσπάθειας αποτέλεσε ο Ν. 2773/99 που προέβλεπε την σταδιακή απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καθορίζοντας το βασικό ρυθμιστικό πλαίσιο της νέας απελευθερωμένης αγοράς, σύμφωνα με την Οδηγία 96/92 της ΕΕ.

 1. ELTHERM EPE

  Ελλάδα

  Η εταιρία EL THERM κατέχει ηγετική θέση στη κατασκευή ηλεκτρικών αντιστάσεων για ηλεκτρικούς –ηλιακούς θερμοσίφωνες και μπόιλερ στην ελληνική αγορά. Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, η τεχνογνωσία μας, ο υψηλός τεχνολογικός εξοπλισμός στο σύγχρονο βιομηχανικό μας συγκρότημα, και η πολυετής μας πείρα εξασφαλίζουν την ποιότητα των εμπορευμάτων μας και μας καθιστούν ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικά κατασκευαστές στην Ευρώπη.Τα προϊοντα μας είναι πιστοποιημένα και τηρούν πλήρως και αυστηρά τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Ο συνδυασμός μεταξύ των τιμών των προϊόντων μας και της ποιότητας τους είναι μοναδικός και μας καθιστά την τέλεια επιλογή στην ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ποιοτικά αποδοτικά κ αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.Επίσης εγγυόμαστε την άμεση και σωστή παραλαβή κ σέρβις των προϊόντων .

 2. BATTERIE MULTI SERVICES-BMS

  Γαλλία

  Η Batterie Multi Services (B.M.S.) ειδικεύεται στην συντήρηση και στην πώληση βιομηχανικών μπαταριών, ειδικότερα στην ανακαίνιση, αναγέννηση, επιδιόρθωση μπαταριών και φορτιστών. Η B.M.S. σας προτείνει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα καινούργιων μπαταριών εκκίνησης για οποιοδήποτε τύπο οχήματος (μοτοσυκλέτα, βαριά οχήματα, μαζικές μεταφορές, γεωργικά οχήματα κ.λπ) καθώς και μια μεγάλη γκάμα φορτιστών και booster GYS που απευθύνονται στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες.

 3. BIOMAR. MARCIN BIECHOWSKI

  Πολωνία

  Ο Marcin Biechowski λαμβάνει τις αποφάσεις στη Biomar. Η εταιρεία έχει το γραφείο της στη Gdynia. Από το 2010, παράγουμε φωτοβολταϊκά συστήματα. Η χρήση της ηλιακής ενέργειας για τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος είναι οικολογική και οικονομική. Θέλουμε να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό και να τους παρουσιάσουμε τα οφέλη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Παρέχουμε επαγγελματικές και πλήρεις υπηρεσίες. Προσκαλούμε θερμά όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά μας!

 4. BEIJING TITANHORSE INDUSTRY& TRADING CO.,LTD

  Κίνα

 5. DELTA OHM

  Ιταλία

 6. HUKSEFLUX THERMAL SENSORS B.V.

  Κάτω Χώρες

 7. IRCIWASH

  Ιταλία

 8. SOLUXTEC

  Λουξεμβούργο

 9. SIMSEK GUNES KOLL. SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 10. SOLVIS

  Κροατία

 1. SOLARKINETICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. UTOPIA S.R.L.

  Ιταλία

 3. ESS KEMPFLE GMBH

  Γερμανία

 4. HWAWIN SOLAR TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

 5. NES SRL - NUOVI SISTEMI ENERGETICI

  Ιταλία

 6. EVOENERGY

  Πολωνία

 7. EL ALMACEN SOLAR

  Ισπανία

 8. SUN HEATING TEC INC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 9. ALLIANTZ - APPROSUD ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

 10. DELTA X

  Μαρόκο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.318 επιχειρήσεις