• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEWSUN PV TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η NEWSUN PV TECHNOLOGY CO., LTD (NSPV) συνδυάζει τη σχεδίαση, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις ως σύγχρονη διαχείριση επιχειρήσεων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά συστήματα (συνδετήρες, Φ/Β κουτιά συνδέσεων BIPV, Φ/Β καλώδια, αξεσουάρ εγκατάστασης, ελεγκτές, κιβώτια διανομής & κιβώτια συνδυασμού κλπ.), συστήματα προστασίας (προστασία από σφάλματα γείωσης, συνδετήρες διόδων, ηλιακοί συνδετήρες ασφάλειας inline, διακόπτες κυκλώματος κλπ.) και βελτιστοποίηση συστήματος που στην πλειοψηφία τους πληρούν τα πρότυπα TUV, ETL, CE. Τα προϊόντα καλύπτουν τους τομείς εφαρμογών Φ/Β συστημάτων, φωτοβολταϊκού φωτισμού δρόμων, υβριδικού ηλιακού φωτισμού δρόμων κλπ., καθώς και συμβάσεις ενεργειακής απόδοσης (EPC). Η ηλιακή ενέργεια διαθέτει σπουδαίες δυνατότητες ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας μηδενικών εκπομπών, μηδενικής κατανάλωσης και ως καθαρή, ασφαλής, οικολογική ανανεώσιμη ενέργεια. Η NSPV επιδιώκει να συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, στις χαμηλές εκπομπές άνθρακα, στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ προωθεί διαρκώς την ανάπτυξη πράσινης ανανεώσιμης ενέργειας. Στόχοι μας είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία, το αμοιβαίο όφελος και η κοινωνική υπευθυνότητα. Θεμελιώδης αρχή μας είναι να παρέχουμε ανώτερης κατηγορίας, οικονομική, ασφαλή, αξιόπιστη τεχνολογία και ανταγωνιστικά προϊόντα. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την “πράσινη ενέργεια” και το “παγκόσμιο περιβάλλον“ και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τον άνθρωπο.

 2. GRETO

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η GRETO POLSKA είναι εγκεκριμένος διανομέας που παρέχει εταιρείες και εργολήπτες εγκαταστάσεων στην Ευρώπη με στοιχεία για εγκαταστάσεις θέρμανσης και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Προσφέρουμε φωτοβολταϊκές μονάδες, κλυδωνιστές/δονητές, φορτιστές ηλ. οχημάτων, αντλία θερμότητος, και δεξαμενές DHW. Εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύονται τα προϊόντα μας σε 21 χώρες. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Γκντίνια και στο Βερολίνο και εγγυάται γρήγορη παράδοση από 5 αποθήκες σε όλη την Ευρώπη.

 3. CPI ENERGIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CPI ENERGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτοβολταικες μοναδες, ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια, φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, και στέγαστρα αυτοκινήτου carport. Έχει έδρα σε Puget Sur Argens, Γαλλία.

 4. ENGIMEN

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENGIMEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, ηλιακη ενεργεια, Ηλιακή ενέργεια, και engimen. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

 5. LINC TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LINC TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, και φωτοβολταϊκες στεγες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TRACKERS FEINA S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRACKERS FEINA S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακή ενέργεια, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, Ηλιακοί συλλέκτες, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, και Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Sant Martí De Torruella, Ισπανία.

 2. ZHEJIANG SHENDE NEW ENERGY CO.,LTD.

  Κίνα

  Η Zhejiang Shende New Energy Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή θερμικών ηλιακών συλλεκτών και στην έρευνα ηλιακής θερμικής τεχνολογίας. Έχουμε πολλές τεχνικές και περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις Επίσης, δουλεύουμε σκληρά για να συμβαδίζουμε με τη διεθνή αγορά. Η Shende έχει δεσμευτεί για την αναβάθμιση των συστημάτων ζεστού νερού υψηλής απόδοσης, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλεια, αλλά και την καλή εμφάνιση και άλλων χαρακτηριστικών, για να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις θέρμανσης διαφόρων πελατών.

 3. HELLAS ENERGY LTD

  Βουλγαρία

 4. KYRIAZIS S.A. SOLAR SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό τη παραγωγή ηλεκτρικών θερμοσίφωνων, ηλεκτρομπόϊλερ, ηλιακών θερμοσίφωνων και ηλιακών συλλεκτών. Η παραγωγή είναι καθετοποιημένη αφού όλα τα προϊόντα παράγονται εξ'ολοκήρου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα προϊόντα δοκιμάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και φέρουν την σήμανση CE. Διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και συνδιάζουν μέγιστη απόδοση και οικονομία για τον καταναλωτή, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα υλικά που σέβονται το περιβάλλον. Από το 1999 η εταιρεία εισήλθε και στον κλάδο των ειδών θέρμανσης παράγοντας λέβητες και ατομικές μονάδες. Το δίκτυο πωλήσεων εκτείνεται σ'όλη την Ελλάδα αφού η εταιρεία διαθέτει και υποκατάστημα στην Αθήνα με πλήρη παρακαταθήκη.

 5. BIG SOLAR S.A.

  Ελλάδα

  Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση. Η BIGSOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις. Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται: • Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών • Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης • Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού • Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου

 1. TOP DANIKA SRL

  Ρουμανία

  Η Top Danika SRL ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να γίνει ηγετική εταιρεία στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες για δημητριακά, ελαιοκράμβη, ζάχαρη, βαμβάκι, δομικά υλικά, μέταλλα και ιατρικός εξοπλισμός, δομικά έργα, συμβουλή πελατών και χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με ασφαλές, υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Η κύρια δραστηριότητα της TOP DANIKA SRL είναι το διεθνές χονδρικό εμπόριο και έχει μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με εκτενής πείρα σε όλες τις λειτουργικές θέσεις. Η ανάπτυξη για την διαχείριση διακίνηση γραφείων σε όλη την Ευρώπη μας επιτρέπει να παραδώσουμε μια ποικιλία ενδιαφερόντων έργων και συναλλαγών. Διαθέτουμε εταίρους σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσουν επί τόπου. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με τις νέες τεχνολογίες και γνώσεις ώστε να είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος για τους πελάτες στους τομείς τροφίμων, γεωργίας, χρηματοοικονομικού και βιομηχανικού τομέα σε πάνω από 125 χώρες. Ως υπεύθυνη μακροχρόνια εταιρεία, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να βελτιώνουμε το δίκτυο μας, και έτσι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. IKONOMOU Z. KOSTAS

  Ελλάδα

  H ECOFER κατασκευάζει τους ηλιακούς συλλέκτες ECOFER SMART και ECOFER SMARTSOL, για μεσογειακό και ψυχρό ηπειρωτικό κλίμα σε περιοχές μειωμένης ηλιακής ακτινοβολία. Είναι διαθέσιμοι σε 8 μεγέθη από 1.5 έως 2.9 m². Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO, και τα γερμανικά πιστοποιητικά SOLAR KEYMARK and DIN CERTCO. Το κλιματιστικό ECOFER UVC, Α+++, είναι το πρώτο κλιματιστικό στην Ευρώπη που καταστρέφει τους μικροβιακούς οργανισμούς (ιούς, βακτήρια, παθογόνα, μικρόβια, σκόνη, γύρη, υγρασία, μούχλα) κατά 99, 2% συνδυάζοντας 3 τεχνολογίες: ακτινοβολία UVC LED 3ης γενιάς για καταστροφή του DNA και RNA, αυτοκαθαρισμό στους 58ο C και ειδικά φίλτρα κατά των ιών, σε επίπεδο νανομέτρου, με silver ion, cupric ion, ion carrier και zinc ion.Τα φορητά κλιματιστικά ECOFER ICE, ECOFER 4seasons, ECOFER PROFESSIONAL, προσφέρουν ψύξη το καλοκαίρι, θέρμανση το χειμώνα, αφύγρανση το φθινόπωρο, ανεμιστήρα την άνοιξη. Τοποθετούνται εύκολα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, computer rooms, σκάφη, τροχόσπιτα, φορτηγά, μουσεία και διατηρητέα κτίρια όπου δεν προβλέπεται εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας. Ο αφυγραντήρες ECOFER EASY, ECOFER FAST, ECOFER COMFORT, ECOFER FINE με ικανότητες αφύγρανσης 11lt, 13lt, 17lt και 21lt/ημέρα αντίστοιχα, είναι κατάλληλοι για το σπίτι, το γραφείο, το υπόγειο για εσωτερικές πισίνες, παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά. Παρέχουν καθαρό αέρα χωρίς υγρασία, αποτρέποντας τις αλλεργίες και το άσθμα, και προσφέρουν στέγνωμα ρούχων.

 1. GAUZER - BROS XENOS OE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα παθητικών ηλιακών συστημάτων με χωρητικότητες από 100λτ έως και 500λτ. Τα συστήματα μας είναι υψηλής απόδοσης και υψηλής αισθητικής. Διαθέτουμε και ειδικές βάσεις για τοποθέτηση σε κεραμοσκεπή, αλλά και για εφαρμογές που απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή απόκρυψη του ηλιακού συστήματος. Είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση αλλά και για επαγγελματικές μονάδες όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, γραφεία, ιατρεία κ.α. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να παρέχουμε εξιδεικευμένες λύσεις με τη χρήση συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας. Σχεδιάζουμε λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Τα συστήματα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μέχρι παροχή θέρμανσης σε κτίρια, πισίνες και άλλες εγκαταστάσεις. Οι χωρητικότητες των συστημάτων μας ξεκινούν από 150λτ και φτάνουν έως τα 10.000λτ.

 2. HERCULES SOLAR SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η επί 25 χρόνια ενασχόλησή μας με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες καθώς και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, μας έχει οδηγήσει στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων υψηλής απόδοσης και ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής.Κατασκευάζουμε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ΔΙΝ 4757 και ΔΙΝ 50907. Κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας διαθέτει το ειδικό σήμα ΨΕ του ΕΛΟΤ το οποίο αποδεικνύει ότι έχει ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα.Όλα τα μοντέλα είναι κλειστού κυκλώματος με θερμικό υγρό ΣΠ90 το οποίο επιτρέπει στον ηλιακό να λειτουργεί σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°Ψ έως +165°Ψ.Τόσο το μπόιλερ όσο και ο συλλέκτης καλύπτεται με εγγύηση 5 ετών το καθένα ξεχωριστά.Διαθέτουμε στην αγορά και μεμονωμένα κομμάτια των ηλιακών συστημάτων μας όπως στοιχεία συλλεκτών, μπόιλερ(εσωτερικά), κ.λ.π

 3. FOTOVOLTAIKA ELECNETSOLAR

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ELECNET Solar παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας, δρώντας σε καθετοποιημένη βάση και έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του τελικού πελάτη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 με έδρα τη Θεσσαλονίκη με κύριο στόχο την κατασκευή Δικτύων Τηλεπικοινωνιών και Ενεργειακών Εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια αντικείμενο ενασχόλησης αποτελεί και η κατασκευή φωτοβολταικών συστημάτων επί στεγών ή και επιγείων συστημάτων. Έναυσμα αυτής της προσπάθειας αποτέλεσε ο Ν. 2773/99 που προέβλεπε την σταδιακή απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καθορίζοντας το βασικό ρυθμιστικό πλαίσιο της νέας απελευθερωμένης αγοράς, σύμφωνα με την Οδηγία 96/92 της ΕΕ.

 4. ELTHERM EPE

  Ελλάδα

  Η εταιρία EL THERM κατέχει ηγετική θέση στη κατασκευή ηλεκτρικών αντιστάσεων για ηλεκτρικούς –ηλιακούς θερμοσίφωνες και μπόιλερ στην ελληνική αγορά. Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, η τεχνογνωσία μας, ο υψηλός τεχνολογικός εξοπλισμός στο σύγχρονο βιομηχανικό μας συγκρότημα, και η πολυετής μας πείρα εξασφαλίζουν την ποιότητα των εμπορευμάτων μας και μας καθιστούν ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικά κατασκευαστές στην Ευρώπη.Τα προϊοντα μας είναι πιστοποιημένα και τηρούν πλήρως και αυστηρά τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Ο συνδυασμός μεταξύ των τιμών των προϊόντων μας και της ποιότητας τους είναι μοναδικός και μας καθιστά την τέλεια επιλογή στην ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ποιοτικά αποδοτικά κ αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.Επίσης εγγυόμαστε την άμεση και σωστή παραλαβή κ σέρβις των προϊόντων .

 5. BATTERIE MULTI SERVICES-BMS

  Γαλλία

  Η Batterie Multi Services (B.M.S.) ειδικεύεται στην συντήρηση και στην πώληση βιομηχανικών μπαταριών, ειδικότερα στην ανακαίνιση, αναγέννηση, επιδιόρθωση μπαταριών και φορτιστών. Η B.M.S. σας προτείνει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα καινούργιων μπαταριών εκκίνησης για οποιοδήποτε τύπο οχήματος (μοτοσυκλέτα, βαριά οχήματα, μαζικές μεταφορές, γεωργικά οχήματα κ.λπ) καθώς και μια μεγάλη γκάμα φορτιστών και booster GYS που απευθύνονται στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες.

 6. DERYA GUNES KOLLEKTORLERI A.S.

  Τουρκία

  Derya Gunes Kollektorleri A.S., μεγάλος κατασκευαστής και εξαγωγέας ηλιακών συστημάτων θέρμανσης νερού και εξαρτημάτων στην Τουρκία από την ίδρυσή του το 1992. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην 3η Βιομηχανική Ζώνη της πόλης του Ικόνιου. Οι σειρές παραγωγής Derya χωρίζονται σε 3 τομείς, ο πρώτος τομέας είναι για την παραγωγή προφίλ αλουμονίου, ο δεύτερος για την παραγωγή επίπεδων ηλιακών συσσωρευτών και ο τρίτος τομεάς είναι για την παραγωγή μπόιλερ & δεξαμενών με επικάλυψη σμάλτου.

 7. BIOMAR. MARCIN BIECHOWSKI

  Πολωνία

  Ο Marcin Biechowski λαμβάνει τις αποφάσεις στη Biomar. Η εταιρεία έχει το γραφείο της στη Gdynia. Από το 2010, παράγουμε φωτοβολταϊκά συστήματα. Η χρήση της ηλιακής ενέργειας για τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος είναι οικολογική και οικονομική. Θέλουμε να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό και να τους παρουσιάσουμε τα οφέλη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Παρέχουμε επαγγελματικές και πλήρεις υπηρεσίες. Προσκαλούμε θερμά όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά μας!

 8. DELTA OHM

  Ιταλία

  Η εταιρεία DELTA OHM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιστημονικες συσκευες και οργανα, θερμομετρα, φασματοφωτομετρα, και φωνομετρα. Έχει έδρα σε Caselle Di Selvazzano, Ιταλία.

 1. BEIJING TITANHORSE INDUSTRY& TRADING CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία BEIJING TITANHORSE INDUSTRY& TRADING CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Beijing, Κίνα.

 2. HUKSEFLUX THERMAL SENSORS B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία HUKSEFLUX THERMAL SENSORS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητηρες, επιστημονικα οργανα, οργανα μετεωρολογιας, και ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια. Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

 3. IRCIWASH

  Ιταλία

  Η εταιρεία IRCIWASH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια, και Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Pietracuta Di San Leo, Ιταλία.

 4. INVENT S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία INVENT S.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιακοι συλλεκτες, φωτοβολταϊκοι συλλεκτες, και φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Noventa Di Piave, Ιταλία.

 5. SOLUXTEC

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία SOLUXTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Wasserbillig, Λουξεμβούργο.

 6. AMT IMPIANTI

  Ιταλία

  Η εταιρεία AMT IMPIANTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, ενοικιασεις με υπεργολαβια, και συμβουλευτικες υπηρεσιες για την ηλιακη ενεργεια. Έχει έδρα σε Lazzate, Ιταλία.

 7. A.B.ENERGY SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.B.ENERGY SRLS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοβολταϊκοί συλλέκτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, αναστροφεας, Μπαταρίες, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, και Φωτισμός. Έχει έδρα σε Catanzaro, Ιταλία.

 8. SIMSEK GUNES KOLL. SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SIMSEK GUNES KOLL. SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακός θερμοσίφωνας. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

 9. ENERGI HOLDINGS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ENERGI HOLDINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, ηλιακοι συλλεκτες, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, και ηλιακοι συλλεκτες για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση. Έχει έδρα σε Leyland, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. ESS KEMPFLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ESS KEMPFLE GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Leipheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.477 Επιχειρήσεις