IKONOMOU Z. KOSTAS

Ελλάδα

Warehouse icon Έμπορος χονδρικής

IKONOMOU Z. KOSTAS
Web icon

H ECOFER κατασκευάζει τους ηλιακούς συλλέκτες ECOFER SMART και ECOFER SMARTSOL, για μεσογειακό και ψυχρό ηπειρωτικό κλίμα σε περιοχές μειωμένης ηλιακής ακτινοβολία. Είναι διαθέσιμοι σε 8 μεγέθη από 1.5 έως 2.9 m². Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO, και τα γερμανικά πιστοποιητικά SOLAR KEYMARK and DIN CERTCO. Το κλιματιστικό ECOFER UVC, Α+++, είναι το πρώτο κλιματιστικό στην Ευρώπη που καταστρέφει τους μικροβιακούς οργανισμούς (ιούς, βακτήρια, παθογόνα, μικρόβια, σκόνη, γύρη, υγρασία, μούχλα) κατά 99, 2% συνδυάζοντας 3 τεχνολογίες: ακτινοβολία UVC LED 3ης γενιάς για καταστροφή του DNA και RNA, αυτοκαθαρισμό στους 58ο C και ειδικά φίλτρα κατά των ιών, σε επίπεδο νανομέτρου, με silver ion, cupric ion, ion carrier και zinc ion.Τα φορητά κλιματιστικά ECOFER ICE, ECOFER 4seasons, ECOFER PROFESSIONAL, προσφέρουν ψύξη το καλοκαίρι, θέρμανση το χειμώνα, αφύγρανση το φθινόπωρο, ανεμιστήρα την άνοιξη. Τοποθετούνται εύκολα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, computer rooms, σκάφη, τροχόσπιτα, φορτηγά, μουσεία και διατηρητέα κτίρια όπου δεν προβλέπεται εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας. Ο αφυγραντήρες ECOFER EASY, ECOFER FAST, ECOFER COMFORT, ECOFER FINE με ικανότητες αφύγρανσης 11lt, 13lt, 17lt και 21lt/ημέρα αντίστοιχα, είναι κατάλληλοι για το σπίτι, το γραφείο, το υπόγειο για εσωτερικές πισίνες, παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά. Παρέχουν καθαρό αέρα χωρίς υγρασία, αποτρέποντας τις αλλεργίες και το άσθμα, και προσφέρουν στέγνωμα ρούχων.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

TO ΠΡΩΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UVC

TO ΠΡΩΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UVC

Λανσάρισμα προϊόντος ・ 16 Μαΐ 2021 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Το κλιματιστικό ECOFER UVC, Α+++ ενεργειακής κλάσης, είναι το πρώτο κλιματιστικό στην Ευρώπη που καταστρέφει τους μικροβιακούς οργανισμούς κατά 99,2%, συνδυάζοντας 3 καινοτόμες τεχνολογίες: ακτινοβολία UVC, αυτοκαθαρισμό σε υψηλές θερμοκρασίες και ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα κατά των ιών. Η ακτινοβολία UVC 3ης γενιάς εκλύεται εντός του κλιματιστικού, καταστρέφει άμεσα το DNA των μικροβιακών οργανισμών ( ιών, βακτηρίων και των λοιπών παθογόνων), αποτρέποντας την εξάπλωσή τους. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVC σπάει τους χημικούς δεσμούς μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μούχλα κ.λπ.) χρησιμοποιώντας την ενέργεια της ακτινοβολίας. Η ακτινοβολία UVC παράγει μοριακές φωτοχημικές αντιδράσεις. Η απορρόφηση των υπεριωδών φωτονίων προκαλεί το μοριακό διαχωρισμό του DNA που βλάπτει την κυτταρική μεμβράνη και τον πυρήνα των μικροοργανισμών. Προκαλεί τοπικές μεταλλάξεις και εμποδίζει την αναπαραγωγή μικροοργανισμών έως ότου απενεργοποιηθούν και εξουδετερωθούν.

Domain icon Έμπορος χονδρικής

IKONOMOU Z. KOSTAS

6 ITHOMIS STR

15231 Chalandri - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Έμπορος χονδρικής

Δραστηριότητες της IKONOMOU Z. KOSTAS

  • Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας
  • κλιματιστικα ecofer uvc φορητα κλιματιστικα ecofer ice
  • ηλιακα ecofer smart series ecofer smart sol
  • ECOFER
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν